Hocam bide arabayı surmussunuzdur sürüşü konforu vs nasıl hissettiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (258. sayfa)
-
-
Aracı bugün biraz geç aldım. Akşam iş çıkış trafiğine kaldım. Dur kalk trafiğinde pek anlaşılmıyor.
Önceki aracım Troc Rline dı. Süspansiyonları çok sertti. Beni çok rahatsız etmişti. Ona göre tabi daha konforlu hissettiriyor . Bir de Menülerin kullanımına alışmak biraz zaman alacak gibi. Bana göre bu paketin tek eksiği ambiyans ışıklandırması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrardan hayırlı olsun verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Çok teşekkürler.- İnşallah sizde gönlünüzdeki aracı bulursunuz.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
naaptınız hocam far olayını?
-
Teşekkürler hocam. Cümleten kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hocam garantiden değişecek Almanya’dan parça bekliyorlar. İlik bakımı ücretsiz vericekler.
üstadım evhamımı mazur görün karar sizin elbette ama; siz aracı genel bi ekspere sokun ama o bölge için özellikle,
bakımı ücretsiz verdilerse kıllanmamak elde değil hocam,
-
Ben de sizin gibi düşündüm hocam eksper yaptırdım çok şükür bir şey yok. farda iğne ucu kadar boşluk var oradan hava alıyor muş fabrikasyon hatası.
Bu arada bakımı doğuş Genel merkez verdi servis yapmadı yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tygn0101 -- 9 Ocak 2025; 9:49:42 >
Lastikler ne geldi hocam, kalkışta patiye düşüyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayok09Lastikler ne geldi hocam, kalkışta patiye düşüyor mu?
Briston turanza 6 geldi . Gayet güzel düşmüyor beğendiğim bir lastik
Benimki Falken Azenis FK520 ile geldi, nezaman gaza bassam pati çekiyor, hele ıslak zeminde baya kötü. Lastikte sorun olabilir mi ya?
-
Aynı durum bendede oluyor, Falken patinaj yaptırıyor gaza basınca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
herkese selamlar, aralik sonu siyah sedan s line ile araniza katıldım. Herkes aracini guzel gunlerde kullansin. Danısmak istedigim bir kac husus olacak, sizlerin aracinda da frene bastiginizda cıt cıt ses geliyor mu fren pedalinin altindan geliyor sanki bazi mecralarda okudum koltuk altindan elektik motoruna geciste geldigi soyleniyor ama tam anlam veremedim, daha once 2017 tdi sportline aracim olmustu arasinda daglar var daha iyi olmasini beklerdim 8Y kasanın.
Saygılar
Hocam öncelikle hayırlı olsun fiyatı ne kadara geldi acaba almayı dusunuyoz
dogus ankara 2660 a geldi, son araclar oldugu icin sıfır pazarlık yaptilar
Opsiyon neler var hocam
Evet bende de oluyor, böyle röle açılıp kapanıyormuş gibi ses geliyor fren pedalına dokundukça.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X