Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.198
Cevap
168
Favori
431.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A3’ün plug-in hybrid modeli var ama sadece avrupa’da satılıyor ve sadece elektrikle 180 km menzili var, Türkiye’ye gelse, uzaktan bağlantı vs olsun Tesla falan yalan olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • irresponsible kullanıcısına yanıt
    180km çok iyiymiş hocam. İşe her zaman arabayla git gel yapan biri neredeyse 4 gün elektrikle gider. Niye getirmiyorlar ki bize ?

• Selamlar yakın zamanda bayiden fiyat alan var mı indirim yapıyorlar mı?

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)
  • Arkadaslar merhaba,

Aranızda obd 2 cihazıyla gizli ozellik acmayı basarabilen oldu mu acaba? Arac 2023 a3 8y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcio_nobre -- 30 Aralık 2024; 17:37:44 >
  • Yeni gelen araçlarda reküperasyon ayarı oluyor mu menüde?

• marcio_nobre M kullanıcısına yanıt
    Evet cihazla açım yaptım 👍🏼

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı bu işi yapan bir ustaya gösterdim. "Sendeki cihaz aracında bulunan güvenlik onlemiyle kodlama yapmaya bilir" dedi. Vgate icar Pro var bende. Siz ne ile yaptınız kodlamaları ve neleri açabildiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcio_nobre M kullanıcısına yanıt
    Obd11 almıştım ben, Pro üyelikle long coding yapılabiliyor bu şekilde açtım hepsini

• sigsegv S kullanıcısına yanıt

var ayarlarda ne işe yarıyor acaba bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelion78 T kullanıcısına yanıt

Malesef bende garanti süresi 1 sene kadar önce dolmuştu ve bana 28 bin liralik bir maliyet cikardilar , zar zor 21500 e indirttik yani bakımları zamanında yetkili servislerde yaptırmamış olmamıza rağmen ve bu bir cok aracın kronik sıkıntısı olmasına rağmen parça değişim ücreti aldılar...

• Bayilerden son 1 hafta içi de s line için fiyat alan varmı?

• Marikruz kullanıcısına yanıt

Merhaba 5 gün olmuş bayiden fiyat aldinizmi?

• Arkadaşlar aracı cuma günü teslim aldım teslim aldıktan 2 saat sonra sağ farda buğu oluştu normal bir durum mu böyle bir problem yaşayan oldumu? Bugün daha da arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tygn0101 -- 5 Ocak 2025; 23:0:33 >
  • Tygn0101 T kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum aracınız kapalı garajda durduysa yapar yağışlı havalarda. Isınınca gider buhar delikleri var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Normal değil

Servise başvurun

Far etrafındaki çizgilere bakılırsa tırdan inerken tamponun sağından “tıklatmışlar”

Normal olsa aynı koşullardaki sol far da olması gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Ocak 2025; 0:25:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tygn0101

Arkadaşlar aracı cuma günü teslim aldım teslim aldıktan 2 saat sonra sağ farda buğu oluştu normal bir durum mu böyle bir problem yaşayan oldumu? Bugün daha da arttı

Arkadaşlar garantiden değişmeyi teklif ettiler , burada ki haklarımız nedir ne talep ederbiliriz sonuçta sıfır araç tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim

• Selam arkadaşlar geçen 25 aralıkta falan aracı aldığım bayiden ilk yıl bakımını yaptım 14,250 civarı bir şey . Normalde 16 civarıydı. Sağoslun indirim yaptılar motor temizlediler, çay ısmarladılar . Bilginize

A3, 2023 aracım

sorun olmaz hocam, yenisi takmalarına bile gerek olmaz belkide, etrafındaki izolasyonu sağlamlaştırırlar olur biter. çok takılmayın bence.

bende de buğu oluştu kapalı alanda uzun süre beklediği için, takip etim herhangi bi yağış su alma olayı yoktu,

hatta yıkamacıda su tuttum epey, 3 hafta oldu aracı alalı buğu filanda yok.

siz biraz sert çıktınız belkide onlarda değişelim demiştir.

güle güle keyifle kullanın hayırlı olsun

• noche34 kullanıcısına yanıt

15,5 civarıyken biraz indirimle güzel fiyat bence. servisteki indirimi- 1250 ye- yakıt alırken avantaj diye düşünürüm hep :)

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Hocam farin içinde su var ama bende geçer demiştim ama geçmedi . Su damlacıkları asagi süzülmüş. İleri de sıkıntı yaratabilir dediler . Birde ilginç olan diğer farda birsey yok. Araç işlem görmüş olacak en azından ücretsiz bakım isteyeceğim . Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tygn0101 -- 6 Ocak 2025; 12:42:6 >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.