Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.248
Cevap
169
Favori
435.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

advence en son 2410 , sline en son 2800 dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tygn0101

Hocam farin içinde su var ama bende geçer demiştim ama geçmedi . Su damlacıkları asagi süzülmüş. İleri de sıkıntı yaratabilir dediler . Birde ilginç olan diğer farda birsey yok. Araç işlem görmüş olacak en azından ücretsiz bakım isteyeceğim . Teşekkürler

sıfır araç olunca insanın canı sıkılıyor bende bu yüzden şase numarası belli olunca fatura kesilmeden eksper getirdim baktırdım yüzeylsel tabi,

ama işlem görmüş olmaz hocam bence etrafını güzelce izole etsinler sök tak yaparlar baktınız içinize sinmedi değişim talep edersiniz.

canınızı sıkmayın yetkili serviste yapılıyor her şey

• Tygn0101 T kullanıcısına yanıt

hangi bayiden aldınız hocam fiyat. bende aracımın teslim tarihini sormak için aradığımda merakımdan sordum yeni fiyatları. henüz açıklanmadığını bu hafta içinde belli olacağını söylediler.

• 2800 çok demişler aralığın 28 i gibi 2575 deniliyodu

Bakalım Ocak ayı fiyatı ne olcak birde 2900 nerede denildi çoğu bayiye sordum daha belli değil fiyat vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nikolaus_ -- 6 Ocak 2025; 22:26:43 >
  • Arkadaşlar 2023 model s line full+full 2300 verilirmi 20k km arabayı kullananlar tavsiye ediyormusunuz ?

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

Merhaba kaç TL ye gelcek size acaba öğrenebilir miyim?

• Merhaba hocam. 2.210 aldım ben Aralık başında.

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

Arac geldimi memnunmusun? Herhangi sorun varmı acaba bizde s line almayı dusunuyoz.

• hocam benim araç Aralık sonunda geldi. MTV nedeniyle tescili ve teslimi Ocağa bırakmıştım. hatta az önce hazır diye haberi geldi. kısmetse bugün veya yarın teslim alacağım.

Aralık başında hiç yoktu Sline. son araçları 2.470 ler civarı verdiklerini duymuştum. Size ne fiyat verdiler?

• S line a 2470 acayip iyi fiyatmis bize aralığın son haftası 2575 fiyat verdiler ama araç yoktu alacaktık bu ay ne olcak fiyatlar gerçekten bu kadar çok satiliyomu?

• Çoğu bayiye sordum satılmış hepsi anlamadım valla

• aralık ayında a3 sedan fena satmamış
    AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

• ocak bazlı bakılırsa dahada artar sanırım burda kasım satışları gösterilmiş

• Ocakta fiyat alan varmı iyi bı fiyata biraksalarda alsak

• Bugün aracımı teslim aldım. Henüz kurcalama fırsatım olmadı. Sadece geri görüş kamerasını pek beğenmedim. Önceki aracım TRoc un kamerası daha kaliteliydi sanki. Kamera sağında bir menüyle açıldığı için ekranda biraz dar kalıyor. Çözünürlüğü de biraz düşük gibi. Kamera için menüde bir ayar var mıdır?

Bayide aracımı beklerken ST ile konuştuğumda yeni araçların henüz stoğa girmediğini, ondan fiyatların da henüz belli olmadığını ancak muhtemelen Kasım fiyatlarına ( 2.415 gibi) dönebileceğini söyledi,
    A5 ler için ufak bir zam geldiğini, Q4 lerin aynı kaldığını söyledi

• Öncelikle aracınız hayırlı olsun Kasım fiyatları derken o 2400 s line fiyatımi acaba öyleyse çok iyi

• A5 değişti o ondandır yeni A5 i görmüştüm

• Teşekkürler hocam.

Advance 2415 lerdeydi Kasımda. benim anladığım kadarıyla advance için o zaman bir kampanya yoktu. sadece Sline için kampanya yapıp 2.470 lere kadar düşürdüler. Aralıkta zaten Sline kalmamıştı, advance için kampanya yaptılar.

Yeni A5 ler için Aralıkta 4.500-4.600 bandındaydı dip fiyatlar. 4.700 lere çekmişler sanırım fiyatları. biraz inceledim aracı. güzel ama o fiyatlara biraz zor

• 2470 de iyi fiyat 2600 e kadar vericez galiba bı aciklansaydi fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.