< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (263. sayfa)
-
-
Var diye biliyorum bende korkuyorum dsg ve mild hybird sorunundan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu aracın broşürü yok mu sürekli arama yapmam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stay weird -- 28 Ocak 2025; 0:50:20 > -
Ben de elektronik hatalar yüzünden 6 aylık golf 8 aracımı geçtiğimiz ağustos sonu sattım. Makyajlı a3 de sorunlar devam ediyor mu araştırıyorum çünkü golf 8.5 da halen sorunlar devam ediyor okuduklarıma göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Beetle JuiceArkadaşlar selam,
Aracımı satılığa çıkarıyorum, 2024 Şubat çıkışlı 24000 km de Advanced donanıma sahip sportback.
Advanced donanıma ek olarak,
Full ppf kaplama stek(Detailing dükkanı bursa şubesinde yapıldı.)
Ön cam şeffaf ısı kesici, yan ve arka camlar film kaplı (solargard)
Metalik Navarra Mavi
AC siyah-siyah/siyah-siyah/siyah/çelik gri
WA4 Premium Paket (- Metalik renk - Audi akıllı telefon arayüzü - Audi phone box light - Panoramik cam tavan )
WA5 Konfor Paketi (- Ön koltuk ısıtması - Audi ses sistemi - Konfor anahtar)
4E6 Elektrikli açılır kapanır bagaj kapağı
4K5 Konfor anahtar, SAFELOCK özelliksiz
9VS Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi
9ZV Audi phone box light bulunmakta.
Eğer forumdan düşünen olur ise yardımcı olmak isterim.
Selamlar arkadaşlar,
17 Ocakta satılığa çıkardığım aynı paket (sadece birinin koltuk rengi siyah diğerinin çelik gri), aynı renk, aynı kilometre iki aracın birisini bugün, diğerini ise muhtemelen (kaporası alındı) yarın ya da Cuma günü satmış bulunmaktayım. Tam 11 gün içerisinde satıldı. Daha da bekleyip fazlasına satma şansım vardı ancak sipariş ettiğim araçlar muhtemelen 1 hafta içerisinde teslim edilecek bundan dolayı fiyatı biraz esnetmek durumunda kaldım.
Her iki alıcı da araçların mtv sini ve eksper ücretlerini karşılamayı kabul etti.
Bir tanesini 1.950 diğerini 1.940 a anlaştık. Ben siteye 2.015 olarak girmiştim.
Satmak isteyenlerin komik rakam teklif eden ölücü tayfaya aldırış etmemesini öneririm.
Satmayı düşünenlerin bilgisi olması dileği ile.
-
Hocam merhaba, aracinizi borusan next'te satip takas destegi aldim dediniz, o tam olarak nasil bir destek? yeni aracinizi da borusan next'ten mi aldiniz?
-
Hayır Borusan İstinye’den sıfır araç alımında yararlandım. 0km araç alımında geçerli takasa belli kriterler içinde araç verebiliyorsunuz. Değerleme sonrası takas desteği fiyatı aracın fatura fiyatından düşülüyor. Bu sayede hem takas desteği hem de destek değerinin kdv ve ötvsinden düşülüyor. %1’lik bir indirim daha oluyor bu sayede.
Ben 500.000 desteğinden yararlandım, şu an 2025MY için 300.000, 320i için.
https://www.bmw.com.tr/tr/ssl/kampanya/bmw-modellerinde-ozel-teklif/index.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 29 Ocak 2025; 1:51:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Al-satçı ve galerici fiyatlaması gibi sürekli 1950 teklifi gerçekten ilginç.Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak 1900-1950 arası fiyatlar geldi, son paramcı ekip bol bol 1900 aşağısı teklif yaptı ancak 1900 e çok yakın paralar söylediler. Tabii ki güldük geçtik. Ha bu forumda 1800 (+-30) a sat, satılmaz çok beklersin bile diyenler oldu, yani gülmek istedim ancak daha çok acıdım.
Diğer araç satılınca araba hakkında olumlu olumsuz genel bir değerlendirme yapacağım.
-
Kablosuz carplay açıldığı için olabilir diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X