son araclar hep dolu geliyor sanirim, baklava desenli koltuk sonos ses sistemi ambiyans aydinlatma plus gibi butun opsiyonlar var, suan da advance icin 2310 sline icin 2700 diyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (259. sayfa)
-
-
son araclar hep dolu geliyor sanirim, baklava desenli koltuk sonos ses sistemi ambiyans aydinlatma plus navi gibi tum opsiyonlar var suanda advance 2310 sline 2700 diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun haricinde memnun olmadigim nokta yok o sese kafayi taktim ya rahatsiz ediyor :)
hayırlı olsun size de hocam. güle güle kullanın.
-
Hey Audi sesli yanıt sistemiyle neleri yaptırabiliyoruz? ben sadece koltuk ısıtma ve klima sıcaklık ayarını yaptırabildim. radyo ve telefon araması da yapıyor sanırım. Genelde anlamadım tekrar eder misiniz diye dönüyor.
örn. camları açma/kapama yada sunroof gibi şeyleri yapıyor mu?
-
Hocam şuan dediğiniz Ocak ayı için degilmi ne zaman sordunuz fiyatı acaba
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÜSTADIM,
1600KM DE ARAÇ BAHSETTİĞİNİZ DURUMLA KARŞILAŞMADIM ANCAK
SOL SİLECEK KAPUTA DEĞİYOR VE ÇOK AZ KALKIYOR,
-
ben cam açma\kapamayı yaptıramadım üstadım,
sadece trafikte radyo ve tfln görüşmesinde işe yarıyor bende.
-
Yurtdışında yapılan yeni A5 testinde sunroofu açtığını görmüştüm geçenlerde. Muhtemelen bizimki sınırlı bir versiyon olabilir. Kurcalarken menüyü Almanca ve İngilizce ayarlayarak denedim yine olmadı.
Bir de video izleyebiliyor muyuz bizim multimedyada? yoksa özellik açtırmak mı gerekiyor?
-
video izleme özelliği yok üstadım, kızımın en çok istediği şeydi :)
-
aynen benim çocuklarda en çok onu soruyor. kısmet artık
-
Bu arada bizim araçlarda dışarıdan müdahaleye korumalı olduğu için gizli özellik açamıyormuşuz. Bunu da yeni öğrendim.
-
Bu hafta içinde s line için fiyat alan varmı arkadaşlar
Arka koltuklarda ağırlık sensörü varmı arkadaslar ? Bendeki bazen ötüyor bazen ötmüyor biri olduğu zaman. Kemer takıldığında yeşil oluyor ama takılmadığında kırmızı olmuyor beyaz gözüküyor göstergede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 12 Ocak 2025; 22:21:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanirim agirlik sensoru yok. Yalnizca takilip cikartilirsa uyari veriyor, cikarildiginda uyariyi cocuklar icin yapilmis bir onlem diye dusunuyorum. En azindan A5 icin boyle oldugundan A3’te de boyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnhardt -- 12 Ocak 2025; 23:22:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bendekinde de arka koltukta kimse yokken beyaz yanıyor birisi oturunca kırmızı oluyor kemer takınca yeşil oluyor. Mantıken sensör var diye düşünüyorum.
-
bende olmadı üstadım, servis ne dedi bu olaya,
bi kez daha olursa 44 28 34 ten bi kayıt oluşturun mutlaka,
ilerleyen zamanlarda işe yarar üstadım.
-
depo tam dolu menzil 90 km gösteriyor anladığım kadarıyla araç rölantide çok çalışıyor yol yapmıyor muhtemelen . Servise sorun tabi yine de ama bence yol yapın araç akü şarj azalmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X