Aynen reis , bmw-mercedes-audi = şeytan üçgeni ( para üçgeni )
Tampon katlanmis degisebilir, camurlugu goremiyorum tam ama ucunda ufak bir islem olabilir, Tampon darbe emici takozu, Far Yikama zimbirtisi hasarli olabilir,
Once RS ya da AutoKing'e bir gosterin isterseniz, sonra Servise basvurursunuz. RS ya da Autoking'de belli bir orana kadar mini onarim kapsaminda tramer'e dusmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mini onarım yaptırmak en iyisi . Şehir içi her kazamı kendim karşıladım ya da mini onarım yaptırdım .
kaskodan bedava yaptırırsınız ama öbür yıllarda kasko firmaları sizden bunu fitil fitil getirir.
1- Cebinizden yaptırınca ödeyeceğiniz tutar ile olası hasarsızlık indiriminiz bittiğindeki farkı düsünün. Hasar 2000 TL atıyorum, kasko sizden artık 300 TL daha fazla alacaksa kaskodan yaptırmak mantıklı. 2- Satarken kaydıyla uğraşacak mısınız? Adam tutarı görüp kaçıp edecek mi?
Ben A3'ümde kapıyı sürttüğümden dolayı servise götürdüm, kapıyı değiştirirz yapmayız dedi. Bu hem fazla hasar kaydı anlamına gelir hem de satarken park ederken sürtme sonucu diye ikna etmek daha zor olur. 400 TL civarı bir fiyata cebimden yaptırdım. Hasarsızlığım bozulmadı hem de satarken adam fahiş fiyatı görmeyecek. Kapının resmi var kardeş bu yüzden yaptırdık diyeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Experimentation
kendin yaptır satarken başın ağrımasın
Ciddi misiniz ? Bu şekilde mi düşünüyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme