Şimdi Ara

*** Audi A3 *** max 50 bin tl.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 kapı
    otomatik şanzıman
    görece doygun donanım
    max 1600 hacim

Tercihen dizel, aksi taktirde LPG uyumu olabilecek motor seçeneği.

Bu özelliklere hitapeden araç var mı piyasada ? Kaç yaşında bulunabilir tahminen ?

Sahibinden e baktım, pek yok bu özelliklere hitapeden araç sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: castellani

Aranan özellikler

5 kapı
    otomatik şanzıman
    görece doygun donanım
    max 1600 hacim

Tercihen dizel, aksi taktirde LPG uyumu olabilecek motor seçeneği.

Bu özelliklere hitapeden araç var mı piyasada ? Kaç yaşında bulunabilir tahminen ?

Sahibinden e baktım, pek yok bu özelliklere hitapeden araç sanki...

Dizel olursa sifir en az ortalama 85.000 tl yi bulur fiyat.

Dizel 2. El olursa min.70-75.000 tl civarina arac bulunabilir.

Sizin bahsettiginiz fiyatlarda guncel makyajli kasa olacaksa tek alternatif var oda 1.6 102 hp benzinli motor.. Oda otomatik olunca 2011-2010 lari o fiyati asar.

Ama manuel olursa o fiyatlara kampanyali sifir satiliyodu en son,baz 102 hp benzinlide..

• Bu özelliklerde golf6 bakmak daha mantıklı olmazmı?

Çünkü sizinde bahsettiğiniz gibi temiz otomatik dizel full bir a3 gerçekten çok zor bulunuyor.

Aynı durumda ben olsam golf highline dizel dsg alırdım. Alternatif olarak sıfır astra 115hp otomatik lpg olabilir.
    Belki ikinci el alfa giu lancia delta gibi araçlarda bulunabilir.
  • Performans derdim, kokleyince kacsin derdim yok...crv vardi bende ..hantalliga aliskinim...102 hp motor secenegi lpg uyumlu mu? Benzine geri donus yapamam su anda..bunyem kaldirmaz...dizel hayal sanirim bu rakamlara...golf sevmiyorum...oa3 olmazssa gidip yeni kasa city alicam valla...
  • 102 beygir motor LPG ile cok uyumlu.
    Bende 102beygir a3 sahibiyim. LPGli. Ve tek kalem sorun çıkartmadı 4-5 senedir.

Otomatik istemiyorsan 50 degil
    37-38.000 civarı dahi cok temiz a3ler bulursun.

Ama hala diyorum Alfa vede Opeli incele. Özellikle giu'daki turbo motorlar LPG ile uyumlu. Sanırım Astra 1.4 140ps motorda LPG ile uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

102 beygir motor LPG ile cok uyumlu.

Ama hala diyorum Alfa vede Opeli incele. Özellikle giu'daki turbo motorlar LPG ile uyumlu. Sanırım Astra 1.4 140ps motorda LPG ile uyumlu

Alfa guilietta yi kastediyorsaniz hic bilmedigim sadece gorsel olarak bgndigim bir arac....aradigim ozellklerde guilietta bulabilir miyim? Otomatik olacak o sart...dizel ya da lpg uyumlu motor secenegiile...bi de italyanlara da fransizlara guvenmedigim kadar guvenmiyrm arac konusunda..onceligim alman ya da japon...
  • Bir de sizin lpg tuketiminiz ne kadar ? Arkadasta 2000 model lpg li a3 var...lpg ile cok yakiyor diyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250.000 KM audi a4 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehir disi 20kurus.
    İstanbul sehir ici trafiği saatine göre cok değişken.
    Ama son ölçümlerde 28-29kurus gibi yakıyordu.
    Yani 100kmde 12litre LPG.
    Bence normal. LPGli Jazz sahibi arkadaslarım dahi sehir ici 23-24ten az yakmıyorlar.

Bu devirde LPG dahi olsa tüm araçlar cok yakiyor. Çünkü akaryakıt cok pahalı
    Her ay 300-400tl LPG alıyorum. İki ayda bir 50tl benzin aliyorum.
    Bursa'ya giderken genelde arabamı bırakıp yaya gidiyorum. Feribot ile 1 saatte Bursadayim.
    Bu zamlar beni ister istemez tasarrufa itti.
    Bir yandan iyi oldu; yürümeyi unutmuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

102 beygir motor LPG ile cok uyumlu.

Kısaca benzinli otomatik lpg uyumlu motor ve donanım paketleri hkk bilgi verebilir misiniz ?

1.4 le 1.6 farkları nedir ?
    Tfsi, tsi, fsi lpg uyumlu mu ?

Otomati koltuk ayar seçeneği var mı ? Adabtif cruise control ar mı ? Otomatik katlanır yan ayna standart mı ? Arka koltuk mesafei nasıl ? Sürücü koltuğu spor mu ? Konforlu mu? Sürüş keyifli mi ?
  • A3 reloaded.
  • düşünürsen pm at:
    audi a3 ambiante, 2006 model, triptonik, lpg'li, cam tavan, cc, orj. xenon+ far, maun kaplama ve daha bir çok özellik. veeee son olarak orjinal 37.500 km.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-40-000-de-otomatik-vites-audi-a3-58490101/detay/

Fiyat nasıl sizce arkadaşlar ?

Sizin düşündüğünüz rakam nedir bu arada hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.