Şimdi Ara

honda accord ^bmw 3.20 (2. el 45-50 bin ytl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2006 honda jazz ımı satıp 2. el d sınıfı araba almak istiyorum. Honda dan çok memnunum o yüzden 2. el accord düşünüyorum ancak o paraya bmw 3.20 alırsın hatta 5.20 alırsın diyerek aklıma girdiler. Açıkcası bmw görünüş olarak hoş ama forumda okuduğum kadarıyla masraflı. Kullananlar var ise ne önerirler.Bir de Özellikle ACCORD kullanan arkadaşlara sorum aracın motoru ağır olduğu için virajlarda denge problemi yarattığı yönünde şikayetler varmış (?) bu konuda deneyimi olan var mı.

• Ben Honda'yı tercih ederdim.Saygılarımla...
  • İkinci el accord yerine Sıfır mazda6 almak daha mantıklı olabilir. Normalde ikinci el temiz bir araç herzaman mantiklidir ancak mazdada ki indirimi inceleyin derim.

İkinci el olarak güncel kasa temiz 316 Bulunabilir. Vede öneririm. Herkes motoru söyle böyle der, ancak o kadarda kötü değil.

Kolay gelsin :)
  • teşekkürler. hayalimin^(ulaşabileceğim) arabası BMW 3.16 yı forumlarda yerin dibine sokmuşlar. Yok BMW nin yüz karası, yok türklere attığı kazık vs. arabadan görmeden soğudum. o yüzden gerçek yorumlarınızı bekliyorum. tekrar teşeküürler..
  • Siz o yorumlara bakmayın o yorumları yapan kişilerin çoğu başka marka fanatiğidir ulaşamadığı yeri de kötülüyor haliyle.
  • Bence öncelikle benzinli ve dizel arasında bir karar verin.

Bir de iki araba da eski kasa. Elinizdeki bütçe ile güncel kasa D segmenti arabalar da bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e46 tabıkı,yuksek performanslı çok ekonomık motoru ile bile tercih sebebı olmalı
  • Bence de mazda 6 daki indirimi inceleyin bütçenize yakın ve sıfır araba binmiş olursunuz pişman olacağınızı sanmıyorum...
  • BMW zannettiğiniz kadar masraflı değil aslında. Fiyat alırken hep aynı yere gitmemeniz lazım sadece. Borusan orjinal parçayı siz getirirseniz sadece işçilik alarak montajını yapıyor, ufak tefek sıkıntıları da BMW ustalarına yaptırabilirsiniz.

Accord çok güzel bir araba ama BMW alma şansına sahipseniz BMW'yi tavsiye ederim.

Bir de Mazda 6 var ama onun için üstüne bir 10bin tl civarı koymanız lazım, o kadar koyduktan sonra güncel kasa bir BMW'de alabilirsiniz.
  • 48-50 gibi bir fiyat vereceksiniz. 2.0 motorlu alacağınız için yıllık vergisi yüksek olacak, bir de benzinli alıp verginin yanında yakıt masrafının altına girmeyin bence. O yüzden dizel bir araba almanızı öneririm. Bu iki arabadan BMW'yi önereceğim. İlandaki araba 150hp'lik BMW sanırım. Aynı E46 BMW'lerin 2005 modellerinin son üretimleri 163hp'lik motorla çıkmıştı, onlardan bulabilirseniz daha iyi olur, şunun gibi meselahttp://www.sahibinden.com/2005_bmw_3_20da_e46-42WQQaXQQ19746449WQQpXQQdisplayitem

BMW dışında da zevkinize uyar mı bilmiyorum son kasa Mondeo 2.0TDCI, Passat 2.0TDI gibi diğer dizel seçenekleri de düşünebilirsiniz. Accord şehir içi en az 10-12 litre benzin yakar, 2.0 dizeller ise şehir içi 7-8 litre arası yakıyorlar genelde, benzin/mazot litre fiyatını da hesaba katınca tüketim farkı baya çok oluyor.

• 2.0 benzinli araç arıyorsanız şuna da göz atınız.
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_bmw_5_20i-23WQQaXQQ18344501WQQpXQQdisplayitem
  • bmw çok da masraflı bir araç değil abartılıyor....
    parça getiren bir ton firma var.... ve sanayide en çok ustası olan markalardandır...
    çıkması da bulunur....

sanayide ustanız tanıdıklarınız varsa makul fiyatlara idame ettireblirsiniz....
  • mazda ların piyasada fazla olmamasını insanı düşündürüyor. ??? görünüşü ise sadece önemli değil ama donanım performans vs ise piyasada fazla olmayan bir araba risk olabiliyor. Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.BMW 5.20 de insanın içi gidiyor fakat 'barısözyurt' a katılıyorum vergi en önemlisi de yakıt ciddi sorun.
  • Bu adamı tanıyorum alıcı değil yaw. Senelerdir BMW hayali kurar kendisi. Murat 131 satıp BMW alacak puhahaha!
  • sen kimsin bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.