Şimdi Ara

Audi A3 - Mercedes A200 / Bütçe 2 Milyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı forumlar diliyorum. 2 milyon TL bütçem var. İkinci el Audi a3 35 tfsi ile Mercedes a 200 arasında kararsız kaldım. Sizlerin tavsiyeleri ne okudu? Elektrikli araç istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de premiumlugun yanından geçmemiş parasını hak etmeyen arabalar
    2 milyona herkese önerdiğim gibi size de temiz bir plug in hibrit tonale önereyim
    Alternatif olarak Peugeot 508 önereyim

• A3 35tfsi malzeme kalitesi ve iç hacim olarak A200'den iyi

• Kesinlikle a3. Üstte ki arkadaşı da dikkate almayın . Gitmiş dandik 508 önermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 11 Ağustos 2024; 13:34:36 >
  • Audi de totalde başarılı olsa dahi bu sınıfta premium hissini yaşamak istiyorsan kesinlikle Mercedes A200.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam her sene bir fuar için git gel uzun yol yaparım arabayla. Her gittiğimde de farklı farklı araba kiralayıp giderim.

Audi A3 sedan ile gitmiştim bir önceki kasa. Geçen sene de makyajsız dizel 508 ile gittim. Kesinlikle çok başarılı bir araba. Motor, şanzıman, malzeme kalitesi, donanım , yalıtım vs gerçekten çok iyi. Logoyu kapat premium araba dersin hiç tartışmasız.

Hiç ikisini kullandınız mı bilmiyorum ama ön yargi ise kullanmak gerçekten fikirleri değiştiriyor.

Bunu şirkette de ortak eski b8 Audi A4 kullanan ve hiç Fransız arabası sahibi olmamis biri olarak söylüyorum. Bana eski kasa A3 mu deseler yeni makyajlı 508 mi, bayağı bayağı düşünürüm.

A3 Insignia dan iyi diyen, konusunu açmaya gelince de topuklayan birini ciddiye alacaksa beni engellesin zaten

508 in nesi dandik aç konusunu yaz bekliyorum

• Volvo bakan adama Megane öneren bir komedyen için fazla harf sarf etmişsin:)

Ne boş mahlukatsın!

• A yerine CLA bakin bence. 2020-2021 BMW 3.20i , Mercedes C200d bunlar da diğer alternatiflerdir. A4 40tdi bunu da es geçmemek gerekir kasa eskimiş olsa da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alternatif olarak bmw 1 serisi de bakabilirsiniz. Gecen sene ucu arasindan 1 serisine karar kilmistim tabi bayilerde bulunabilirlik ve ekstra istenen para olmaması da onemli bir faktördür benim icin. Tek sevmediğim yani bmw'nin connected drive kazigi. Sizin icin ne kadar onemli bilmiyorum ama mercedes ve audi'nin bu konudaki tutumlarını araştırabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.