Şimdi Ara

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
35.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şase motor şanzuman aynı zaten ama golf fiyatını daha çok hakeden bir araçtır. A3 Biraz lükse kaçıyor gereksiz pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki seçenek arasından a3 ama yeni kaşkayada bi bak
  • Fark yapmaz, hangisi içinize daha siniyorsa ve fiyatlandirması daha iyiyse onu alın.

• konfor ve kalite arıyorsan kesinlikle a3 ama eğer iç dizayn dış dizayn falan bunlara bakıyorsan golf
  • Tartışmasız a3 1.4 tfsi

bende iki araba arasinda kalmistim a3geldi aldim iyiki golf almamisim ikisi arasinda kullanis olarak ne kadar fark oldugunu alinca goreceksiniz. Her ne kadar rakip te olsa a3 her turlu daha iyi. Golfunda a3 ten iyi yanlari var elbet ama ikileme kalinca kesinlikle a3 derim. Tdi da cok ekonomik.

• quote:

Orijinalden alıntı: qamqi

Sizin tercihiniz ne olurdu? bagaj hacimi benim için önemliydi zaten ikisindede bagaj 380 litre o konuda tercihimi etkileyen bir sıkıntı yok

Audi
    http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/models/a3/a3-sportback.html

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR)

Golf
    http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-main.aspx

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR)

Ben mart ayinda c premium araba alirken de ayni tereddute dustum. Gerci sen dizellere bakiyorsun.

A3 1.4 140 dsg - 1.16 - a180 ve golf 140 hp arasinda kalmistim.

A180i eledikten sonra golfu de eledim. O fiyat seviyesine ciktiktan sonra vw anlamsiz geldi.

Audi ve Bmw arasindan da 1.16yi tercih ettim. Son derece memnunum.

Sana tavsiyem liste fiyati degil gidip son fiyati alman. Audi bmw ve mercedes'te ongoremeyecegin ilaveler geliyor liste uzerine.

Son fiyatlarda benzer dolulukta araclarda 5 bin liraya kadar farkta a3 daha fazla farkta golf tercih et.

• Dis audi
    İc golf
    Hangisini daha donanimli aliyorsan onu al
    Higline ile comfort arasi baya fark varmis

• Iki gun önce golf aracımı servise bıraktım ve bir gun kalması gerekti. O sırada mağdur olmayım diye bana bir önceki kasa a3 tfsi stronic verdiler. Motor zaten bildigim bir motor ki bu sınıfta en iyisi oldugunu düşünüyorum. Sanzuman da tanıdık ancak ilk kez a3 kullandım ve o kasayı golfle karsilastirdigimda inanın bana her anlamda golf üstün. Yeni kasa a3 hakkında bilgim yok ama golf 7 cidden iyi bir araç. Alınabiliyorsa 1.4 tsı otomatik cok guzel bir donanım ve motor bileşeni. Hem yakıt hem performans hem de konfor acısından fazlasıyla memnun eder. Inanın polemik olsun diye yazmıyorum isterseniz deneyin a3 tam bir hayal kırıklığı. Bugun kendi aracımı alınca mutlu oldum.

• Ben Audi diyorum. Golfte pişman etmez ama A3 varken golf durmalı derim
  • Opsiyonsuz alacaksanız Golf, dolduracaksanız A3 derim. Highline bir Golf, Attraction bir A3'den çok daha çekici bence. Yine de ''ben Audi alayım, prestijim olsun'' derseniz A3 doğru seçenek olacaktır. Kısacası, sizin bir araçtan beklentiniz ne ise ona göre bir tercih yapmanızı öneririm. Ben olsam Highline Golf'u tercih ederim.
  • Audi a3 ile golf 7 birebir ayni araçlardır,
    Sadece a3 un tipi daha guzel o kadar, almanyada aralarında sadece 1,500 eur fark varken, guzel ulkemde bu fark bilincsiz tuketiciler sayesinde çok daha fazladır

• mantıklı düşününce Golf,Hissi düşününce A3 tabiki.
  • golf alt ortasınıf arabası oldu.çok vasat bir tasarımı var.bir bakan bir daha bakmıyor.gençseniz ve imaj her şeydir diyorsanız a3 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 9 Temmuz 2014; 12:36:17 >
  • Motor şanzuman + binlerce parça aynı.Ekstradan bir iki parçada daha yumuşak plastik olsun diyorsanız fazladan binlerce lira daha verebilirsiniz.
  • Bu ikisi arasından A3.
    Ama ben ikisini de almam o ayrı
  • Görüntü senin için önemliyse A3 çok sportif duruyor Golf tasarım olarak 5 kuruş etmez açık ve net bir şekilde A3'ün en beğendiğim tarafı ön konsolu olmuş sınıf atlamış A3 bu konuda öte yandan sedan düşünüyorsan sedan bi arabaya göre geniş değil bence Auidi sürüş kısmında da çok rahat cidden.
  • a3 kalitesi ve görünüşü golfe 10 basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: espv

golf alt ortasınıf arabası oldu.çok vasat bir tasarımı var.bir bakan bir daha bakmıyor.gençseniz ve imaj her şeydir diyorsanız a3 alın

Golf alt-orta sınıf arabasıysa orta sınıf arabaları nedir?
  • Şahsi fikrim.

Motor - aynı
    Dış tasarım - A3
    İç tasarım - Golf 7
    Servis - Prestij - A3

A3 alırdım.
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    Servisin Audi olması saçma ikisi de Doğuş'un ithal ettiği araçlar.Aynı zamanda aynı grup Vag gruba aitler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.