Şimdi Ara

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
35.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a3 alacak param varsa golfe sümüğümü atmam
  • A3 alınıcaksa kesinlikle bixenon led farlarla alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Servisin Audi olması saçma ikisi de Doğuş'un ithal ettiği araçlar.Aynı zamanda aynı grup Vag gruba aitler.

Servisten kastım hizmet anlamında.
    Audi ile Volkswagen'deki muamele bir değil.

Günümüzde bir ürün satın aldığınızda sadece ürüne değil aynı zamanda altyapı ve hizmete de para ödersiniz.
    Seat markasıda aynı grubun ama verilen hizmet bir değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 27 Temmuz 2014; 18:59:30 >
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    O servisten servise değişir hocam.

Ama sen otomobille ilgili teknik büyük bir sorun yaşasan mesela sıfır aldığın aracon 5.000 kmde turbosu patladı.

İkisinde de aynı muameleyi görürsün şayet doğuşla muhattap oluyorsan.
  • Teknik olarak araç aynıdır ona itirazım yok.
  • Merhaba

aynı soru şu anda benimde karşımda duruyor. Golf 7 1.4 DSG(122 beygir) highline donanım için 73 bin TL diyorlar,
    Audi A3 Sportsback Attraction 1.4 TFSI 125 beygir + Advance paket için ise 79200 fiyat verildi.

Advance paket'de attraction'a ek olarak şunlar var :
    -Arka park sensörü
    -Deluxe otomatik klima
    -MMI Radio
    -Sürücü Bilgilendirme sistemi Renkli ekran
    -4 kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon
    -Bluetooth arayüz
    -Pasif hoparlör
    -10 kol tasarımlı 6,5J*10 ebatında alüminyum döküm jantlar
    -Ön sis farları

Highline donanıma göre benim gözüme batan eksikliler şu şekilde:
    -Cruise control
    -Bixenon far(basic)
    -Yorgunluk Tespit Sistemi
    -ikincil çarpışma freni
    -Koyu Karartılmış Arka Camlar
    -Ön Park Sensörü
    -USB-in müzik çalar bağlantısı (bundan emin değilim ama audi kataloğunda göremedim)

Tasarım olarak A3 daha çok hoşumuza gitti, ama Golf daha dolu bir araç ve konfor anlamında başka yazmadığım eksikliklerde vardır muhtemelen.

Araç genel olarak şehir içinde kullanılacak ve yılda en fazla 10 bin km civarı yapılacak.

Sizin tavsiyeniz nedir?

• A3
  • legendefs L kullanıcısına yanıt
    100 bin TL arabaya verecek paranız varsa yılda 10 bin Kilometre için dizel almanıza gerek yok.A3 1.4 TFSI motor alın ve doldurun.

Dizel kazığı yemeyin. İnanılmaz yakıt farkları yok. Ayrıca o cansız motora o para verilmez biraz az yakacak diye.

• Hocam halk otomobili cakma preminyum vw'in golfune yada distribitorune binlerce dolar kar getiren bombos a3 yerine v40,s60 dizel otm alsaniz hem guvenlik hem donanim hemde kaliteyi bir arada bulmus olursunuz

• Volvo V40 olmazsa vw golf 7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 1.2 tsi dsg alırım üstüne cebimde 30000 lira para kalır. km'de 30 kuruştan 100000 km bedavaya araç sürerim. üstüne satarken baz donanım alındığı için değer kaybı minimumda kalır. düşük mtv ve kasko giderlerini saymıyorum bile.

bu yapılan en mantıklı tercihtir. bunun haricinde aynı platformdan çıkmış arabaya ister altın döşeme olsun 60 bine aynısı varken 100 bin verilmez.
  • Prestije para verecekseniz donanımlari karsilastirmak mantıksız oluyor, mercedes bmw audi gibi araçlar isimlerinin de ücretini alıyor, bu iki aracı kiyaslayabiliyorsaniz zaten böyle bir şey umrunuzda değil, onun için audi almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Leon 1.2 dsg, auris cvt, subaru xv alırım bunların yerine. En az 20000 tl cebimde kalır. Tercihim bu olur.

Cebinde Audi alacak paran varken kaç defa gidip seat leon yada subaru aldin

Bi bitmediniz Audi alacak param olsa gider golf yada audi alursin
    Trollsunuz

• legendefs L kullanıcısına yanıt
    Auidi sahibi olmakla, belediye dağıtmış gibi beyaz golf sahibi olmak aynı şey mi?
    Golf herkeste var, senin ki de audi olsun, beğenmezsen 1-2 yıl bin sat

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Cebinde audi parası olan audi ya da vw almak zorunda mı?

• HB araçlar arasında VW Golf ve Audi A3 her ikisi de tasarımsal açıdan kötüler. Dönüp bakmak bir kenara gözümün önündeyken bile dikkatimi çekmiyor. Onların yerine Hyundai i30 veya Kia Ceed bile daha albenili ve dikkat çekici duruyor. Dolayısıyla Golf veya A3 alıp ilk senesi bile dolmadan araçtan sıkılacaksınız buna emin olun.

Mesela kendim 1.5 senedir V40 R-Design kullanıyorum, dış tasarım olarak zaten her gün bakasım geliyor. Bunun yanında en son otomatik kapı kitleme sisteminde çok ince bir detayı daha fark ettim, arabayı çözmeye hala devam ediyorum.

Bence kullanılan araç sahibine keyif vermeli ve ona tutkuyla binmeli. İşte bu da detaylarda gizli. Benzer şekilde Mercedes CLA'nın da AMG paketli olanının tasarımı da çok hoş yani sahibinin tutkuyla kullanmak isteyeceği bir araç. Bmw 1 serisi her ne kadar mekanik açıdan mükemmele yakın olsa da, tasarımsal açıdan çok zayıf bir araç. Ama yine de agresif geniş böbrek ızgara ve xenon farlarla Bmw düşkünleri için kendini bir nebze de olsa kurtarıyor diyebiliriz.

Sonuç olarak, bence 2015 Golf veya A3 ikisine de liste fiyatından 20 bin inseler bile yine para verilmez. Herkes için durum farklı olabilir ancak benim için tasarım 1. sırada geldiğinden gider Ceed veya Astra alırım çok daha memnun kalırım. Tercih sizin...

• V40 aslında düşünmedim değil ama A3'e göre sanırım boşunu bile alsam bir 10 bin daha vermem gerekecek.
    kia ceed ve opel astra'dan ise hem fazla yakıt tüketimi hem de dsg kadar sarsıntısız bir sürüş keyfi vermediğini düşündüğümden dolayı vazgeçtim.

maksimum bütçe'yi 80 bin TL gibi düşünebilirsiniz, Benim için önemli konular en başta güvenlik, performans, tasarım ve fiyat şeklinde.
  • kasa olaral golf 7 daha güzel. ve golf sürüş keyfi olarak da a3 den aşağı değil. opsiyonlarla doldurup 2015 golf almak daha mantıklı.
  • Farklı olmak istersen A3.Sonuçta O bir Audi

• quote:

Orijinalden alıntı: subie

Cebinde audi parası olan audi ya da vw almak zorunda mı?

Subaru seat almaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.