Şimdi Ara

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
35.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımda bir yere kadar marka algısı denilen birşey var ben a3 diyorum önündeki dört yuvarlak yeter
  • Herkese teşekkür ederim sanırım ikisinden de vazgeçtim Seat Leon alacağım eğer bulabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hic biri... tarzim degiller...

Arabayı sana almayacaklar kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugo35

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hic biri... tarzim degiller...

Arabayı sana almayacaklar kardeş.

Zeki arkadasim ilk mesaja dikkat et... sizin tercihiniz ne olurdu" yaziyor.

Hangisini alayim hangisi iyidir ne alayim demiyir. "Sizin tercihiniz ne olurdu?" Diyo konu sahibi...

• audinin içini görmüştüm golf audinin içine göre kat ve kat daha güzel audinin kliması konsolu vitesin aşağıda kalması çok çirkin yamış içini highline golf iyi gider
  • evet ben de bu konuya bi katkı da bulunayım.

A3 sportback attraction s-tronic modeli doğuşta 79 bine bırakıyorlar. Fakat tabiri caizse boş bir araç. Hıs sabitleme yok. Ekstradan sadece arka park sensörü ve bluetotth var.

Golf highline 1.4 122 bg dsg aracı internetten şifre ile %4 ve bizde önceden doğuş arabası olduğu için filo indirimi %3 ile 71 bin liraya bırakıyorlar. indirimsiz 78 gibi bir rakam söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

evet ben de bu konuya bi katkı da bulunayım.

A3 sportback attraction s-tronic modeli doğuşta 79 bine bırakıyorlar. Fakat tabiri caizse boş bir araç. Hıs sabitleme yok. Ekstradan sadece arka park sensörü ve bluetotth var.

Golf highline 1.4 122 bg dsg aracı internetten şifre ile %4 ve bizde önceden doğuş arabası olduğu için filo indirimi %3 ile 71 bin liraya bırakıyorlar. indirimsiz 78 gibi bir rakam söz konusu.

Hocam filo indirimi derken bende Temmuz ayında 0 golf 7 almama rağmen şimdi zaten yüzde 4 indirim olduğundan başka bir indirim yapılmayacağını belirtti. Sadece sanırsam oraya geldiğimde bir bayi indirimi alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz aracı bana 78350 tl+ boya koruma olarak teklif ettiler ama kabul etmedim ben . Açıkcası xenonsuz araç almak istemiyorum artık:))
    Bilmiyorum iyi mi yaptık kötü mü yaptık. İnş pişman olmam :( uygun fiyattı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

audinin içini görmüştüm golf audinin içine göre kat ve kat daha güzel audinin kliması konsolu vitesin aşağıda kalması çok çirkin yamış içini highline golf iyi gider

Hocam golf sahibiyim şahsen ama o kadar da değil yani :)) bir kere kasa dıştan daha güzel. Iyi hakkında içine binmeden yorum yapmam doğru değil ama uzmanlar ve çoğu Kullanıcı hem malzeme kalitesi olsun hem tasarım sınıfının en iyisi dedi.işçilik gercekten 10 numara . Ama gercekten golf de iç tasarım olarak çok iyi. Detaylar çok düşünülmüş ve işçilik iyi. Kalitesi de sınıfına göre yukarılarda. Ben birazda bu sefer farklı bir araç olsun dediğimden A3 düşünüyorum.

• hocam a3 var a3 var şimdi.

Ben 19 yaşında bir genç olarak, aracın dışı hernekadar baktırıyor da olsa attraction audi almam hocam.

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR)

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    ben kendim bu şekilde hesapladım hocam. Önceden filo indirimi kullanmıştık bu sefer de kullanılır diye hesapladım. Akşam 5 te gittiğimden satış temsilcileri yoktu teklif alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

hocam a3 var a3 var şimdi.

Ben 19 yaşında bir genç olarak, aracın dışı hernekadar baktırıyor da olsa attraction audi almam hocam.

Bende sizin gibi düşündüğümden almadım hocam zaten :))

• Hocam yalnız resimdeki araç zor be hocam bizler için :)) bir de resimde ön plastik baya bir koyu. Bu ne paketi ile alınıyor bilginiz var mı ?

• Tabikide audi

• Dış tasarımda A3'ü iç tasarımda ise Golf'ü beğeniyorum. İkisi arasında kalsam kesinlikle A3 alırım Türkiye de Audi'ye bakış açısı oldukça farklı.
  • Golf sahibiyim.Audi almanızı tavsiye ederim.
  • Tabiki toyota corolla

• Yeni Passat neden bakmıyorsunuz?

Ayrıca ben bu ikilemde kalsam gırtlak dolu Golf tercih ederim ya da Golf GTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 6 Aralık 2014; 12:25:05 >
  • Bildiğim kadarıyla her iki araçta aynı alt yapıyı kullanıyor. Motor seçenekleri ve donanım farkından başka ekstra olarak iç ve dış görünüş işin içinde var. Buna göre tercih edilebilir.

Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu iki araçta çok aşırı pahalı. Bir arkadaş yazmış en boşu 78 bin tl civarı diye. Buna donanım eklerseniz fiyatı min 85-90 bin tl oluyor. Buna vereceğim parayla 2. el az kullanılmış 2010-2012 model Mercedes C180 veya BMW 3 serisini tercih ederim. Yada 50-60 bin tl bandında sıfır Civic-Corolla veya 2. el 2011-2012 model İnsignia-Avensis tercih edilebilir.

Golf-A3 kötü araba mı? Asla değil ama fiyatları tr şartlarında o arabalara göre oldukça fazla.
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu alacagima 2.el bilmemne alirim mevzusuna girersek neler neler cikar her arabadan. 50-60 a corolla alacagima 2008-2010 a4 alirim mesela.
    Diger konu da sizin tercihinize kalmis bir sey. DSG konforlu bir sanziman, tsi motor az yakiyor vs vs. Tercih meselesi. Ben mesela toyotanin otomatigine para vermezdim. Sollamaya cikinca arac resmen bagira bagira gidiyor ve kabin icinde yaninizda oturani duyamaz hale geliyordunuz. Konustugum arac tabiki bi onceki kasa corolla yenisini denemedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.