Şimdi Ara

Audi A3 mü? - VW Golf mü? (2015 SIFIR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
35.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf GTI 120 bin tl civarı, passat düşünmüyorum çünkü aracı daha çok eşim kullanacak o nedenle D sınıfı araç düşünmüyoruz, ayrıca sedan araçların görünüşünü sevmiyorum.
    50-60 bin TL bandında sıfır otomatik civic yok, civic hatchback'lerin hepsi manuel ve enboşu 59 bin TL. Civic sedan otomatik ise liste fiyatı olarak en donanımlısı 76 bin TL civarı. Yani aynı seviye araçların en donanımlısını alısan onlarda golf fiyatına yaklaşıyor veya geçebiliyor bile. Okuduğum yorumlara göre bu fiyat aralığındaki hiçbir otomatik aracın şanzımanı DSG konforunu sunamıyor.

Tabii bir de DSG harici otomatik şanzımanların hepsi katalog verisinde bile en az 2 litre fazla yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendefs -- 6 Aralık 2014; 16:44:14 >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Tabiki de 2. ele girersek çok şey karşımıza çıkıyor. Benim demek istediğim yani bu tür araçların olurundan daha fazla para etmesi.

Yakın çevremde Golf-A3 kullanan arkadaşlarım var. Araçlar kötü araçlar değiller kesinlikle ama o kadar para eder mi? Bence etmez.

Tam otomatik Civic mesela tercih edilir ve sorunsuz bir araçtır ama ses yalıtımı fazla iyi değil. Toyota'nın otomatiğini fazla bilmiyorum ama normalde çevremde kullananlar sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Aslına bakarsak C sınıfı araçlar bu ülkede olduğundan çok yüksek paralara satılıyorlar.

Ben şahsen o paralara sıfır D sınıfı bir araç alırım. Tabi tercih meselesi isteyen istediği aracı alabilir.
  • golfun içerisi ferahtır. a3 boğazliyor insanı. golf alırım
  • Bende araba alma arefesinde olduğumdan roman gibi okudum ama çabuk bitti mesajlar. ve romanın sonunu göremedim. kısaca :

üstat ne aldın?
  • Golfün tok kapı sesi var. A3 daha da tok kapı sesi var. Başka bir şeyleri yok. V40 türkçe incelemeleri var youtubeda özellikle otopark ekibininki. Ama tok kapı da önemli bir detay her firma yapamıyor sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan vw nin içinde bulunduğu kriz ortadayken vw grubu hiç bir araç almak mantıklı değil bence.
  • Şu son krizi bir tarafa koyarsak içmekan dizaynı olarak golf

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Valla hocam konu çok eski ama mesajını okuyunca cevap vermek istedim: Cebimde (çok şükür ve Allah herkese ama herkese daha fazlasını nasip etsin) Audi alacak param var ama şu anda Subaru Levorg mu yoksa A3 mü alsam diye düşünüyorum:)
  • golf veya bmw 1 serisi alırdım a3 almazdım a3- golf ile aynı platformda aynı motor ve sanzuman fazla para vermeye gerek yok
  • quqil kullanıcısına yanıt
    Donanimdan kastiniz nedir

• he_man kullanıcısına yanıt
    10 numara cevap...sonuçta audiden bahsediyoruz...
  • bende A3 ve Golf arasında kaldım beyler. Şimdi ne alınır sizce? 2018 olanlar çok para. 2. el de tam olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

bende A3 ve Golf arasında kaldım beyler. Şimdi ne alınır sizce? 2018 olanlar çok para. 2. el de tam olarak ne tavsiye edersiniz?
    a3 daha hoş bir kokpite sahip
    a3 dar ve klostrofobik golf daha geniş ve ferah
    a3'ün 2. eli golf'e göre oldukça zayıf

ben golf tercih ettim. ama mesela şu aralar 130bine a3 dizel satılıyormuş sıfır. böyle bir fırsat olaydı ben alırken direk dalardım.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hayatında sadece Golf sattığın için sadece Golf’ün 2. El piyasası olduğunu zannediyorsun.

Az parası olan ve parayı çok seven birisi olduğun için araç alırken 2. el piyasasına bakarak araç alman ne kadar sığ yorum yaptığını gösterir.

Otomobil dünyası Golf ve Passat’tan ibaret birisisin, hayatında hiç Premium arabaya sahip olmamış birisinin yorumları benim için mantıksız boş kelime kirliliğidir.

Şu anda da 190.000 TL gibi bir parayı alt sınıf bir marka olan Volkswagen’e vermenin pişmanlığı içindesin. O aldığın Passat’ın 2. Eli şu anda 170.000 TL etmiyor bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Hayatında sadece Golf sattığın için sadece Golf’ün 2. El piyasası olduğunu zannediyorsun.

Az parası olan ve parayı çok seven birisi olduğun için araç alırken 2. el piyasasına bakarak araç alman ne kadar sığ yorum yaptığını gösterir.

Otomobil dünyası Golf ve Passat’tan ibaret birisisin, hayatında hiç Premium arabaya sahip olmamış birisinin yorumları benim için mantıksız boş kelime kirliliğidir.

Şu anda da 190.000 TL gibi bir parayı alt sınıf bir marka olan Volkswagen’e vermenin pişmanlığı içindesin. O aldığın Passat’ın 2. Eli şu anda 170.000 TL etmiyor bilgin olsun.
    hayırdır, soruyu soran sen değilsin zaten niye zıpladın? senin için boş kelime kirliliği olmasının hiçbir önemi yok zira sana hitaben yazılmadı.

A3 ile Golf piyasasını kıyaslamak için hem Golf almış satmış hem de a3 almış satmış olmanız gerekir.

A3 ile Golf arasında 2. el piyasası arasında fark yok.

Ben ikisini de aldım sattım

Bunlar efsaneden ibaret, a3’ü Golf’ten hızlı satıldığına rastlamak mümkün.

A3 düşünüyorum doğrusu ve ikna oldum araştırmalarım sonucu. Yalnız uygun fiyata 2017 2. el golf bulursam alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.