Şimdi Ara

AUDI A3 Şanzuman Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
66.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gidip alacaktım aracı son anda vazgeçti adam şansıma 3.20xd ve a4 quattro bakmaya devam ediyorum hocam saolun bilgi için
  • Özellikle 4 çeker araç alacaksanız a4 tavsiye ederim kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

A3 aldım. 100 bin km. 2009 model. 2. Vitese geçerken ve de dur kalk da 2. Vitesteyken vites titreme yapıyor. Kavrama seti değişecek dedi Usta. 2400 fiyat verdi. Çıkma yedek parça alsakim kurtarır mı? Veya ucuz yedek parça alabileceğiö bir yer var mı?

• 2007 model a3 otomatik vitseste hangi sanzuman vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

2007 model a3 otomatik vitseste hangi sanzuman vardir.

6 ileri ise klasik tork konvertörlü
    7 ileri ise dsg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracım AUDI A3 sportback S-Tronik 2012 model. garanti bitmesine 2 ay kala kavrama degişti. Benden ücret talep etmedi servis. Suan aracım 100bin km devirdi. Kavramada sorun yok. Kavra degişme tarihi 2013 yılı kasım ayı sanırım.
  • Ben 2006 1.6 otomatik aldım şanzıman tam otomatikmiş (Aisin tf 60 diğer ismi 09 g) şanzımanın karekteristliği aynı dsg gibi yetkili servise sordum yağ değişimi falan kaç binde yapılır diye bu araçlar için yağ değişimi gözükmüyor dedi vw neden bu sorunsuz şanzımanı bırakıp dsg ye geçmiş bende bilemedim .

Öbür taraftan da dsg 70 binde 3000tl kavrama dışında masrafı yoksa 1.4 tsı dsg kombinasyonu güzel tercih edilebilir bence hem lpg ye bulaşmak zorunda kalmazsın hem dizele göre daha ucuz yakıtı üç aşağı beş yukarı lpg ve dizelle aynı .Birde diğer araç seçenekleri var ama audi -golf kalitesi de ayrı bunu da göz ardı etmemek lazım .
  • 2015 model sportpack 1.4 tfsi attraction düşük km (7000) alınır mı? bu model yılında a3 te dgs şanzıman vb. kronik sorun var mıdır?

cvplr için şimdiden teşekkürler

• otchill O kullanıcısına yanıt
    DSG
    Her
    Zaman
    Aynı
    Ve
    Aynı
    Olmaya
    Devam
    Edecek.
    Kim ne derse desin.

• Dsg her an patlamaya hazır bulunuyor benım yıkama dukkanına gelen a4 ler bıle gerıye takıyorsun bır 1 dakıkaya yakın bekleyenlerı gordüm wallaha audı gıbı markaya yakısırmı bu olay onuda anlıyamadım ben nıye koyarlarkı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.