Şimdi Ara

Audi A3 su kaynatma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende 98 model 1.6 8v audi a3 var. Benin sorunun soyle : arabayla yolda seyir halinde iken hararet ibresi 90 dan 60 a kadar dusuyor fakat trafikte dur kalk esnasinda hararet yine 90 dereceye geliyordu yani yolda giderken dusuyor duraksadigimda yukseliyordu. Bunun uzerine aracin termostatini degistirdim ve suan gosterge hep 90 da ne iniyor nede kalkiyor suan hersey normal fakat eve gittigimde arabanin kaputundan koku geldiginin farkettim ve kaputu actim fokur fokur su sesi geliyor. Yedek su deposunun kapagini yavasca actim piss diye ses geldi ve sular disari cikmaya basladi. Benim suanki endisem acaba arabanin contasimi yandi yada tikali olan boru vs.. Gibi biseymi var? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• conta yanmış olsa su deposunun içinde su kalmazdı diye düşünüyorum. tıkalı boru olabilir emin değilim.
  • Kalorifer peteklerinin tikali olmasi bu olayi tetiklermi ?

• Araban fan açıyormu

• Araba fan aciyor orda sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Shandy_16

Araba fan aciyor orda sikinti yok

haralet 90 a geldiğinde araç fan açtığında radyotörü kontrol et bakayım sıcakmı radyotör soğuksa devirdaim olmuyor demektir yada termostatın bozuk açılmıyordur. devirdaim de sıkıntı olup olmadığını anlamak içinde kaloriferi sıcak konuma al içeri sıcak hava geliyorsa devirdaim sorunsuz yapılıyordur mustemelen termostatın açılmıyor radyotörden soğuk su alamıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.