Şimdi Ara

Passat b8 su alma sorunu ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar passat b8 trendline sunrof yok aracımda sağ ön yolcu paspas altına su alma sorunu vardı ilk aklıma gelen kalorifer peteğiydi baktım su da eksilme yok ve paspas altındaki su tertemiz su duru su yani dedim heralde kapıdan alıyor fitilleri inceledim su almıyor ön silecek altı ızgaraları söktüm tıkanıklık varmı baktım oradada yok en son arabayı satma derecesine geldim o derece bunaldım tabi bu arada forum sitelerinde geziyorum bir türlü sonuca ulaşamadım en son sağ ön lastiği söküp davlunbazı açtım ve sonuç tamamen çamur dolmuş su zor aşağıya iniyor çamurluk içindeki yalıtım süngeri bu suyu emip ağır ağır aracın içine veriyor 9 yıllık çamuru temizledim 2 avuç çamur çıktı kapattık su testi yaptım ve hiç su almadı artık orayı temizLemişken diğer lastik içindeki davlunbazıda açtım orada aynı şekilde 2 avuç çamur çıktı
    Hiç bir form sitesinde bu sorun paylaşılmamış İnşaallah birinin işine yarar ve benim gibi uğraşmaz diye paylaşıyorum iyi forumlar

Passat b8 su alma sorunu ve çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.u -- 20 Ocak 2025; 18:14:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba aynı sorun bende de. Var araç b8.5 cam tavan mevcut ama yaptığım kontrollerde cam tavanda sorun yok gibi sizce burası dışında hangi yer olabilir su eksilme vs yok su temiz su camdan aşağı su döktüğümde aşağı akıyor, klima sorunu olarak düşünüp kontrol edip suyu çektirdim ancak klima çalışmadan yine aynısını yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane3 Su Alma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.