Arkadaşlar yeni farkettim aracımın arka tarafının tavanına su sızmış bu neden olabilir? Aracımda sunroof yok.Kolonyalı mendille sildim izleri biraz geçti ama dikkatli bakınca hala su alan yerlerde ton farkı var. Burayı neyle silebilirim? Ve bu suyun nerden geldiğini nasıl anlayabilirim? Bu sorunu çözmek için aracı nereye götürebilirim İstanbul da tavsiye edebileceğiniz yer var mı? |
Golf 7 Tavandan Su Alma Sorunu
-
-
cam tavan ise oluklar tıkanmış olabilir
-
Rezalet ! Yeriniz de olsam Volkswagen firmasına dava açardım fitil fitil burunlarindan getirtirdim . İyi bir tazminat alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavanın arkasında, bagaj kapağının elektrik hattının geçtiği deliklerden sızıyordur.
-
cam tavan yok
-
-
şimdi oraları kontrol ettim hiç yerlerinden oynamıyorlar çok hafif diplerine silikon sürdüm ama arka taraflarına elim yetişmedi
-
Sol arka cam tam kapanmadan yağmurlu havada kullanmış olabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sonradan aklıma geldi de, anten kismini da kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanmıyorum ama o şekilde olsa sadece sol arka cam hizasında şerit şeklinde olması gerekmez miydi benimkinde sol arka camdan bağaj kısmına doğru kıvrılıyor düz gelmiyor...geçen hafta araba yıkamaya vermiştim onlar yapmış olabilir belki tek sürdüğüm için arkaya hiç dikkat etmemiştim.
-
üstte anten yok golf 7 de
-
bazilarinda var diye biliyorum ondan dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anten varsa antendendir. başka yerden oraya su girmez yukarı akacak değil ya.
-
amblemin arkasından bagaj kapağının içine oradan da kapağı açınca o kanallardan tavana akıyor olabilir.
-
Arka silecek suyunuza bir bakın atıyormu,içerden geçen su hattı zarar görmüş olabilir
bunu nasıl kontrol edebilirim?
-
arka silecek normal fışkırtıyor içerideki hortumu nasıl görebilirim bağajla tavan arasındaki körük baya sağlam kıpırdamıyor
-
tavan döşemesiyle sac arasınla fitili çıkarıp döşemeyi esnetin arasından bakın su hattı varsa arka su fışkırtırken kontrol edin.
youtubeThere are some most common places that you can check for water leaks if you see moisture inside the trunk of your Volkswagen #GolfMK7. You can check if your ...https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVxvZj7XOIgQ&psig=AOvVaw34zzkA1w6TF6nBlTxgoQKN&ust=1685604571848000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwiO-5S_hJ__AhWiTOUKHYxxC04Qr4kDegQIARB1
yukarıda adam anlatmış, yıkama-yağmur sonrası bagaj kapağını açıp, tavanın en arkadaki plastiği söküp sızma var mı diye kontrol etmeli.
amblemden giren su tahliye olsun diye kapağın altına gider koyulmuş, yani su girmesi zaten öngörülmüş bir durum, girmişse ve tahliye o veya bu şekilde olamamışken kapak açıldığında içeri sızma ihtimali var. arabada hiç sorun olmasa da var, tasarım kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.
-
Hocam bağlantı açılmıyor tekrar gönderir misiniz linki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- araba boştayken devir yükselmesi
- satış yapmadan plaka değiştirme
- ford fiesta paket sıralaması
- 245 45 r18 lastik hava basıncı kaç olmalı
- camdaki sticker nasıl çıkar
- citroen c4x shine özellikleri
- km sorgulama
- agrotech araba
- elektrikli araç lastiği farkı
- adac testini geçen oto koltukları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X