Şimdi Ara

Ford Focus 3 Kalorifer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç kiralık 2013 model daha 22 binde falan.

Aracın kalorifer peteğinden hava geliyor.

Birde camın buharlaşmasına sebebiyet veriyor.

Aslında her şeyi geçtim.
    Sürekli hava vermesi (Mavi Sekmeye) aldığımda bile sürekli üflüyor.
    Ben bu havayı kapatamıyorum daha doğrusu kesemiyorum.
    Sürekli üflüyor.

Ve hafif sıcak üflüyor

Servise götürdüm taktılar baktılar bir sorun yok dediler.

Ama uzun yola çıktığımızda camlar hep buhar oluyor.

Ve hava veriyor.

Bu sorunu yaşayanlar var mı ?

Çözümü nedir ?

• Sıcak havalarda eğer klima açık değil ve içerideki hava dolaşımı açık değilse motordaki sıcak hava içeri giriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvershadow

Sıcak havalarda eğer klima açık değil ve içerideki hava dolaşımı açık değilse motordaki sıcak hava içeri giriyor...

Hocam bu durumda ne yapılabilinir. Yardımcı olabilir misiniz şef var bizim aşırı kıl oluyor bu olaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

quote:

Sıcak havalarda eğer klima açık değil ve içerideki hava dolaşımı açık değilse motordaki sıcak hava içeri giriyor...

Hocam bu durumda ne yapılabilinir. Yardımcı olabilir misiniz şef var bizim aşırı kıl oluyor bu olaya.

Alıntıları Göster
    Ne yapılabilir açıcan klimayı :) yada camı üfür üfür esicek başka da bir yolu yok. Ben ilk aracı yazın almıştım. Araç yanıyor sandım :))) lüks araçlarda sıcak havanın girmesini engelleyen bir yöntem vardır ama orta sınıf araçlarda yok diye biliyorum :)

• Klima ve fani tamamen kapat hava girisi olmaz
  • quote:

Ne yapılabilir açıcan klimayı :) yada camı üfür üfür esicek başka da bir yolu yok. Ben ilk aracı yazın almıştım. Araç yanıyor sandım :))) lüks araçlarda sıcak havanın girmesini engelleyen bir yöntem vardır ama orta sınıf araçlarda yok diye biliyorum :)

Yani buna bir cozum yok?
  • quote:

quote:

Yani buna bir cozum yok?

Alıntıları Göster
    Varsa da ben bilmiyorum :) bilen varsa aslında bana da yardımcı olmuş olur :) malum yaz ayı geldi sürekli klima açmayalım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Clio 4 Kalorifer Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN bana klimadan ruzgar seklinde hava gelmesin demiştim..sureki hava ufluyor bu petekler.

Butun her seyi kaiatıyorum yine de geliyor anlamadk gitti
  • Benim aracimda klima kontolunu kapatirsan hava gelm iyor hicbi sekilde. Acik olursa fan mutlaka calistigindan hava gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 17 Mayıs 2014; 16:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Benim aracimda klima kontolunu kapatirsan hava gelm iyor hicbi sekilde. Acik olursa fan mutlaka calistigindan hava gelir

Aynen ya. Yani butun her seyi kapattığım halde. O hava geliyor iceri. Ve ılık geliyor. Yazıb sıcak oldugunda sıcak gelir sanıyorsam. Fordlar da var bu sanırım.ve bu hava surekli insanı rahatsız ediyor.
  • Fani sadece havalandirma sistemi kapaliyken susturuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukulented

Fani sadece havalandirma sistemi kapaliyken susturuyor
    Kalorifer kapalı olsa bile motor ısısı önden gelen rüzgarla beraber içeri girer azda olsa.Herhalde bunu kastediyorsunuz.Sıcaklığını en düşüğe alın,baktınız çare etmiyor direk (ismi aklıma gelmiyor) hava üfleyen yeri kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukulented

Fani sadece havalandirma sistemi kapaliyken susturuyor
    2 seçenek olması lazım bir dışardan gelen havayı veren 1 içerdeki havayı veren
    şekil olarak biri aracın içinde u atan ok diğeri aracın dışından içeri giren ok gibi ikinci yazdığımdaki gibi yaparsanız hava gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Kalorifer kapalı olsa bile motor ısısı önden gelen rüzgarla beraber içeri girer azda olsa.Herhalde bunu kastediyorsunuz.Sıcaklığını en düşüğe alın,baktınız çare etmiyor direk (ismi aklıma gelmiyor) hava üfleyen yeri kapatın.

Cirkin goruntu olusturmaz mı.

Alttaki.abimin verdigi cevana gelince.

Dedigin her seyi denedim olmadı.

Arabadab hava geliyor. Kapatamıyorum. .butun her seyi yukarı aldım..cama.verdim yok

Hala hava geliyor.
  • quote:

quote:

Cirkin goruntu olusturmaz mı.

Alttaki.abimin verdigi cevana gelince.

Dedigin her seyi denedim olmadı.

Arabadab hava geliyor. Kapatamıyorum. .butun her seyi yukarı aldım..cama.verdim yok

Hala hava geliyor.

Alıntıları Göster
    Hocam bu park halinde de hava veriyor mu? Sürüşteyse normaldir dediğim gibi,ızgaralıkları kapatıcaksınız gelmemesini istiyorsanız.Ya da rüzgar şiddetini ayarlayan düğmedede sorun olabilir tabi manuelse.

• quote:

Hocam bu park halinde de hava veriyor mu? Sürüşteyse normaldir dediğim gibi,ızgaralıkları kapatıcaksınız gelmemesini istiyorsanız.Ya da rüzgar şiddetini ayarlayan düğmedede sorun olabilir tabi manuelse.

Park halinde cok degil. Giderken hissettiriyorm aracımız manuel..

Yardımlarınız icin cok tesekkurler.
  • Bu sorun, kalarifer sisteminde sıcak havayı kabine çeviren bir parçanın bozulmasıyla ortaya çıkıyor. Sanayiye bir götürün 50-100 lira bir masrafı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 17 Mayıs 2014; 18:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Bu sorun, kalarifer sisteminde sıcak havayı kabine çeviren bir parçanın bozulmasıyla ortaya çıkıyor. Sanayiye bir götürün 50-100 lira bir masrafı var.

Hocam bundan emin misin? Eğer ki bundan eminsen. Tekrar celikmotordan randevu alıp servise goturcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Bu sorun, kalarifer sisteminde sıcak havayı kabine çeviren bir parçanın bozulmasıyla ortaya çıkıyor. Sanayiye bir götürün 50-100 lira bir masrafı var.

Hocam bundan emin misin? Eğer ki bundan eminsen. Tekrar celikmotordan randevu alıp servise goturcem.

emşnim aynı sorun, 99 fiestada bir arkadaşımın başına geldi. Adamı uyuz ediyor arabada mayışıyorduk.
  • O parçanın adı nedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.