Şimdi Ara

Audi a4 2.0 tdi 150 hp alındı SS LER VE YORUM GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
18.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 126 bin tl ye aldık haftaya bizde Allah'a şükür sonunda ... Beyaz renk

Allah herkese daha iyilerini nasip etsin

Doğuş oto Maslak dan aldım

Baz paket ama olsun

Ilk defa ilgilendiler cok sıcaklanlı davrandılar

Normalde 51 bin Euro idi

2 hafta sonra izlenimler geliyot

Bir de on konsol söyle biraz kafama takıldı gerçi görmedim

Edit:icim rahat olsun diye gittim gelmis bir araca baktım

SS LER GELDI

Ilk yorumum

Istanbul Çorlu arası yol yaptım araba cok sessiz ne bir rüzgar ne bir darbe hissi ne bir motor sesi var araba müthiş biraz bastım 140 zannediyorum bi baktım 200 super bir yol tutusu var . Sport tuşu var gercekten arabayı etkiliyor alçaklık hızlanma istegi falan

Iç mekan benimki mmı lı hem daha şık hem kullanışlı ayarlar daha kolay yapılıyor kağıtta yazmayan yorgunluk tespit , hız uyarıcısı gibi seyler var. Diğer D segmenti arabalara göre cok daha iyi bir malzeme kalite var ve detay işçiliği . Koltuklar rahat ama daha iyi kavrayabilirdi, sürüş pozisyonu cok iyi ,arka tarafa 3 kişi zor sığar ? Bagaj cok iyi.

Yakıt tüketimi 11 civarı bu benim ateşimden ve daha yeni araç olmasından olabilir .

Eşya gözü bakımından vitesin önünde var yukarda gözlükluk var sag kolun altında var ortada bardaklıklar var arkadasa kol dayama falan var yani klasik ama genişlikleri iyi kapı içleri de dahil

Donanımda liste var aşağıya atmıştım

Kısacası memnunum önceki aracım astra classicti resmen eşekten Ata binmiş gibi oldum Allah herkese nasip etsin...

Audi a4 2.0 tdi 150 hp alındı SS LER VE YORUM GELDİ Audi a4 2.0 tdi 150 hp alındı SS LER VE YORUM GELDİ Audi a4 2.0 tdi 150 hp alındı SS LER VE YORUM GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 22 Ağustos 2014; 18:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ho

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz detay vereydin. Nerden aldin nadil aldin rengi donanimi pazarlik payi liste fiyati neydi? Aydinlatin bizi...

• Hayırlı olsun hocam sonunda bi karara bağlayıp almışsın aracı

Baz pakette led ve xenon olması güzel hız sabitleyicide opsiyoneeldi bi ara hala öyle mi ?

• Bence cok para vermissiniz. Ayrica almisken neden 177 lik almadiniz ? Bu arada birkac ay once 177 +sunroof+bi xenon icin 122.000 fiyat aldik. Arada zam olduysa bilemiyorum...

• Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. 2.0 tdi passat alamiosunuz o fiyata.

• 161907 kullanıcısına yanıt
    Nerde aldınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Bence cok para vermissiniz. Ayrica almisken neden 177 lik almadiniz ? Bu arada birkac ay once 177 +sunroof+bi xenon icin 122.000 fiyat aldik. Arada zam olduysa bilemiyorum...

Çok para felan degil bu fiyata baska D premium dizel yok sanirim

Fiyatina gore gayet iyi bir tercih olmus gule gule kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Nerde aldınız?

Izmir de ki bir bayiiden. Akrabalari ziyarete gittigimde kuzenle meraktan ugrayip hem inceleyip hem de fiyat almistik. Bayiinin ismini maalesef hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Bence cok para vermissiniz. Ayrica almisken neden 177 lik almadiniz ? Bu arada birkac ay once 177 +sunroof+bi xenon icin 122.000 fiyat aldik. Arada zam olduysa bilemiyorum...

Çok para felan degil bu fiyata baska D premium dizel yok sanirim

Fiyatina gore gayet iyi bir tercih olmus gule gule kullanin

Cok para derken aracin pahaliligindan bahsetmiyorum. Sadece ayni aracin benzerini daha ucuza bulduk, onu belirttik. Yoksa araca laf eden yok. Yorum atmadan once ne yazdigimizi bir okuyun !

• Abruzzi kullanıcısına yanıt
    Cok mantıklı konustunuz

• Passattan ucuzmu şimdi a 4.

• 161907 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kavga sırası değil yinede sagolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ResenHareketEdenSAVCI

Tamam hocam kavga sırası değil yinede sagolun...
    Güle güle kullanın hayırlı olsun.
  • Hayirli olsun

• cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Al hocam
     Audi a4 2.0 tdi 150 hp alındı SS LER VE YORUM GELDİ

• CC yok görünüyor gerisi var

Hocam bu navigation işi ne oluyor önce 1700€ yazıp sonra 1200€ düşmüşler hem TR paketi bulunmamaktadır diyo
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim araba navigasyon dan dolayı tuşları farklı yerde vitesin arkasında a3 Üniversitesi gibi joistik var daha guzel

Bu arada 1200 Euro'ya harita yükletiyorsun

• Neyse biz elimizdeki bilgiyi paylasalim dedik, markayi kotuluyor ciktik. Size de hayirli olsun aracinizi iyi gunlerde kullanin...

• Hayırlı uğurlu olsun. Hiç pişman olmayacaksınız... Hanıma ocakta almıştık. Çok iyi bir makine, harika bir motor... Azami hız limiti ayarı var car bölümünde. Uzun yolda, otoyolda ayarlayın. Yoksa hızını zerre belli etmeyen bir araç. Allah kazasız belasız, güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin. Dostlara daha iyilerini versin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.