Şimdi Ara

AUDİ A4 2.0 TDI QUATTRO TUTMADI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda ve gördüğüm kadarıyla dışarda çoğu insan;

''Önden çekişli premium olmaz '' veya ''Önden çekiş olduğu için A4'ü eledim.''

modunda geziyor.

A4 makyajla birlikte 2.0 TDI Quattro kombinasyonuna kavuştu, peki neden bu arabanın Quattro versiyonu satmıyor?Malum sitede araç başlığı altında yalnızca 3 adet ilan var.

Yani demek istediğim madem sorun alternatifi olmayan önden çekişti, neden hala Quattro yerine önden çekiş satılıyor?

• Isi bilen Quattro alir hemde Stronic ile kombinasyonlu.
    Edit: Euro suan cok yuksek belkide o yuzden satislar az olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 2 Temmuz 2013; 14:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı ederinden yüksek bir fiyattan satılıyor hepsi o
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Quattro sadece S-Tronic ile gelmiyor mu zaten hocam?Bu motor-çekiş kombinasyonunu Multitronic ile sunmak hakaret olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

Pahalı ederinden yüksek bir fiyattan satılıyor hepsi o

Önden çekiş & Multitronic ve Quattro & S-Tronic arasında 9 bin lira liste fiyatı farkı var.

Sırf önden çekiş olduğu için bu arabadan vazgeçen insanların gözden çıkaramayacağı bir meblağ değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Quattro sadece S-Tronic ile gelmiyor mu zaten hocam?Bu motor-çekiş kombinasyonunu Multitronic ile sunmak hakaret olur zaten.

Bende aynisini soyledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

Pahalı ederinden yüksek bir fiyattan satılıyor hepsi o

Önden çekiş & Multitronic ve Quattro & S-Tronic arasında 9 bin lira liste fiyatı farkı var.

Sırf önden çekiş olduğu için bu arabadan vazgeçen insanların gözden çıkaramayacağı bir meblağ değil bence.

Doğuş fiyat politikalarının geneli yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Bende aynisini soyledim

Stronic kombinasyonlu diyince multitronic standart, stronic opsiyon sandım kusura bakmayın :)
  • Bu da aldigim fiyat teklifi
     AUDİ A4 2.0 TDI QUATTRO TUTMADI MI? AUDİ A4 2.0 TDI QUATTRO TUTMADI MI?

• Bu da normal onden ceker olan

• Gaziantep'te geçen gün bayideydim.Depo A4 quattro doluydu ve hepsinin sipariş aracı olduğunu söylediler.Biz de fiyat aldık.Çok da güzel fiyat verdiler;ama kur yüksek olduğu için beklemeye aldık.
  • Geçenlerde 5.20d için 155 bin civarı fiyat alan bir arkadaş vardı forumda. 134.000 bence D sınıfı için fazla bir fiyat.
  • 2.0 ile randıman vermiyor olabilir quatro. En az 3.0 lazım bence. Tüketimi de arttırıyor olabilir.
  • Bende arkadaşlara katılıyorum Doğuşun kar markajından dolayı yüksek fiyatlar istenmesinden dolayı satışların fazla olmadığını düşünüyorum.Ama tabi ki araç ile ilgili farklı düşünceleri olanlarda vardır.
  • A4 allroad çok görüyorum ben tercih o yönde oluyor sanırım.

Daha geniş ve kullanışlı görsel olarak zengin olduğu için.

Şahsen bende A4 quattro almayı düşünsem. Allroad tercih ederdim sanırım

• bir kaç sebepten satmıyor. birincisi tabi ki kurun yüksekliği, ikincisi kasa değişecek beklentisi.
    üçüncüsü ve en önemlisi bence doğuş oto. opsiyon seçme imkanınız neredeyse yok, hazır araçlara indirim yapıyor özel sipariş geçince fiyatı da geçiriyor. mmi ekranlı a1 getiriyor ama a4 yada a5 getirmiyor. mmi olmadan araca ön park sensörü bile takamazsınız. garanti bittikten sonra bile 10 bin tl yi geçer en ufak ekleme yapmak. BMW 3 serisinde geri görüş kamerasını bile pakete dahil etti, doğuş audide sadece akustik park sensörü getiriyor o da arka için.
    a5 istiyorsunuz elimde sunrooflu var 170 bin lira diyor, ben sunroof olmayan istiyorum 5 bin lira ödemek istemiyorum araç getirin diyorsunuz tamam 2 ay sonra 175'e sunroofsuz vereyim diyor. böylece dizelde BMW benzinlide Mercedes satıyor audi doğuş oto da aval aval bakıyor..

aklıma gelmişken araç konfigüratörünü siteye zaten koymuyorlar, gerçek fiyatlarla sitedekinin alakası da yok. siz bir gelin biz size indirim yaparız tarzı konuşup elinde mevcut araçlardan iteklemeye çalışıyorlar. (not: audi düşmanı değilim bence BMW Mercedes kadar güzel arabalar yapıyorlar, sıkıntı doğuş oto)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meph -- 2 Temmuz 2013; 16:05:56 >

• Makyajlanmaktan kokoş karılara dönen arabayı kim ne yapsın 320d varken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kombinasyon çıkalı ne kadar süre oldu ki ikinci el ilanları olsun. Alanlar mis gibi biniyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Bu kombinasyon çıkalı ne kadar süre oldu ki ikinci el ilanları olsun. Alanlar mis gibi biniyordur..

O da bi ihtimal ama düşük bi ihtimal :D

Malum arabayı alır almaz ''Ya tutarsa'' diyip ilan vermeyi seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Isi bilen Quattro alir hemde Stronic ile kombinasyonlu.
    Edit: Euro suan cok yuksek belkide o yuzden satislar az olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.