Şimdi Ara

AUDİ A4 3.0 QUATTRO Yakıt !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizlere bir kaç kafama takılan konu hakkında sorularım olcak.
    Öncelikle İleri dönük olarak bir araba almayı planlıyoruz ailemle.Araç ilanlarında gezerken bir kaç beğendiğim araba arasından en gözde olan Audi a4 QUATTRO 3.0
    çok hoşuma gitti beni tek tedirgin eden yakıtı olsa gerek.Aranızda böyle bir araç kullanan yada etrafınızda kullanan var mı ? Merak ettiğim yakıt konusu ve parça konusu
    Bir sorunda,kazada parça değişcek olsa pahalıya mal olur mu ? Yakıtı nasıl olur araç benzinli şehir içi /dışı orta düzey aracı zorlamadan ne kadar yakabilir.
    yakıt tankı 66lt olarak belirtilmiş.Bir depo benzinle kaç kilometre gidebilirim? Aylık yakıta kaç param gider?
    Cevaplarsanız memnun olurum.İyi günler herkese

• Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika verilerine göre şehir içinde 16lt/100km yakıyor.

Aylık ne kadar yakıtın gideceğini sen bileceksin. Çok gezen bir insan olabilirsin veya evinden çıkmayan bir insan olabilirsin, onu biz bilemeyiz sonuçta

2.0 motorlusu da yok muydu bu aracın? Onu neden düşünmüyorsunuz ?
  • http://www.nasyonel.com/default.asp?x=ilan_detay&ilan_id=7963

Baktığım aracın linki budur.dediğiniz gibi 2.0 da olabilir ama hoşuma gittiği için bunu araştırıyorum

• aşırı gereksi bence o kadar tüketim 2.0 alınıp binilebilir hatta bu aracın arkadaşlarımda aynı kasasının 1.8 t su vardı 190 beygir gibi bir gücü vardı aracın yerinde durmuyordu 4 çeker değildir ama performans olarak sevdirir kendini yakıt olarakta 11 litre 12 litre benzin yakar maksimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 13 Ocak 2014; 14:11:49 >
  • Benzin içici bir şeye benziyor. Benzinliğiniz yoksa almayın derim.
  • Yapmayın yahu o kadarda kurmuştum kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yakıta ayda sadece şehir içi için 500 tl ayıracak bir gelire sahipseniz alınır binilir. Dikkatli kullanırsanız ve çok dur kalk trafiğe girmiyorsanız 13-14 litre ortalama tutturabilirisinz şehir içinde. Kazasını parçasının bilemem, kasko yaptırabilecekseniz bence alınır, 70-80 bin liraya alınan C sınıfı yeni araçlardan çok daha fazla bir prestije ve konfora sahip olursunuz.

Boşverin milleti 5 sene sonra 600cc lik 2 turbolu 2 süperşarjlı elektrik süpürgesi kadar motorlara sahip araçlara binmek zorunda kalacağız halen böyle araçlara binilebiliyorken binmek lazım :)
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Hemfikiriz bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum.yaşadığım şehirde dur kalk sorunu pek yok sıkı bi trafik yok aylıkta 500tl yakıt ayırabilirim.sonuçta tatmin edicek her yönüyle beni

• quote:

Orijinalden alıntı: MuradY

Hemfikiriz bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum.yaşadığım şehirde dur kalk sorunu pek yok sıkı bi trafik yok aylıkta 500tl yakıt ayırabilirim.sonuçta tatmin edicek her yönüyle beni

hocam aracı aldınız mı? bu araçla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum bu ara düşünmeye başladım bu aracı.
    lpg uyumu vs bakım maliyetleri hakkında yardımcı olabilecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrh77

quote:

Orijinalden alıntı: MuradY

hocam aracı aldınız mı? bu araçla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum bu ara düşünmeye başladım bu aracı.
    lpg uyumu vs bakım maliyetleri hakkında yardımcı olabilecekler?

Prins muhtemelen takıyordur bunlara da lpg ara bir sor istersen

• 3.0 motora lpg taktırmaktansa 2.0 Ã benzinde binmek daaha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: h1de

3.0 motora lpg taktırmaktansa 2.0 Ã benzinde binmek daaha mantıklı

hocam sizin gibi düşünenleri hiç anlayamadım neden daha mantıklı ???
    -tüp takınca 3.0 motorun performansı 2.0 gibi mi oluyor ?
    -2.0 benzinli 8 lt yakıyoda 3.0 tüplü 20 lt mi yakıyor ?

bence 2.0 benzinli de 11-12 den aşağı yakmaz her türlü tüplü 3.0 ekonomik ve performanslı olur
    tabii kaliteli bir marka dan lpg taktırmak şartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

quote:

Orijinalden alıntı: h1de

3.0 motora lpg taktırmaktansa 2.0 Ã benzinde binmek daaha mantıklı

hocam sizin gibi düşünenleri hiç anlayamadım neden daha mantıklı ???
    -tüp takınca 3.0 motorun performansı 2.0 gibi mi oluyor ?
    -2.0 benzinli 8 lt yakıyoda 3.0 tüplü 20 lt mi yakıyor ?

bence 2.0 benzinli de 11-12 den aşağı yakmaz her türlü tüplü 3.0 ekonomik ve performanslı olur
    tabii kaliteli bir marka dan lpg taktırmak şartıyla

Hocam lpg motoru yorar yıpratır bunu biliyoruz.
    İyi bir sistem için yapılacak masrafı da aşşağı yukarı biliyoruz.
    Lpg ile beraber güç kaybı yaşanıcagı da bariz.
    Aracının bagaj hacmini kısıtlayacak, benzin deposu bile kaza anında risk lpg tankı da + risk olacak. Yoksa bende lpg li araç kullanıyorum lpg ye karşı fln değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.