Şimdi Ara

Audi A4 Allroad 2.0 TDI Quattro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dacia Logan mcv bir aracımız var.Motor arızası verdi ve Ne yetkili servis nede özel servis arızayı bulamıyor.En son yetkili servis motor açılacak dedi.Masraf 600 TL de olabilir 6000 TL de olabilir dediler.Henüz götürmedim düşünme aşamasındayım.

Aracı değiştirmeyide düşünüyordum.Fiyatlar ateş pahası,daire fiyatları ile yarışıyor.Audi A4 Allroad çok hoşuma giden bir araç.Lanet vergiler olmasa Bütçem bu aracı almaya yetiyordu.Bir araç net fiyatından nasıl 3 kat pahalı olur aklım almıyor artık!

Ben 1 tane kendime alıp 2 tane devlete hibe etmek zorunda mıyım? Şimdi A4 Allroad 2.0 TDI quattro alabilecekken Benzinli Megane Sedan veya Dizel Egea ancak alabiliyorumNe zaman bitecek bu zulüm?

Audi A4 Allroad 2.0 TDI Quattro Audi A4 Allroad 2.0 TDI Quattro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok basit bir yolu var ama bilinçli halk lazım.Halk olarak 6 ay tepki koyacaksın 1 tane bile sıfir arac almayacaksin.Bak bakalım o vergi küt diye nasıl yüzde 15 e iniyor.

Bir halk yolunmaktan zevk alıyorsa, o halkı yolarlar.Elalemin 20 bin TL ye aldığı Golfe, Focus a sıraya yazılıp 150 bin TL veren salaklar olduğu sürece fiyatlarda vergiler de artmaya devam edecek.

Çok basit düşünmek lazım, bir devleti yonetiyorsun kılını bile kıpırdatmadan hiçbir sorumluluk almadan, hiç risk almadan sadece 1 arabadan 3 araba parası kazanıyorsun.Halkta buna tepki göstermiyor, seninde düşüncen halk değil kendi cebin.Bu durumda vergileri kaldirirmisin?Kaldirmazsin dolayısıyla hükümette aynen böyle düşünüyor ve yüklüyor vergileri.

Paramız değer kaybediyor o ayrı konu ama vergilerin bu boyutta olması, bir idiot halk mevcudiyetinden kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve net.! Hiçbir zaman..
  • Başlıkla içeriğin ilgisini pek çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Başlıkla içeriğin ilgisini pek çözemedim

Lütfen tamamını okuyun.
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    hocam valla ne yazsanız haklısınız bu konuda, ama işte filo satışlar vs. derken bu adamlar hep araba satıcaklar. Milletin zoruna gitmiyor bende anlamıyorum.
  • o iş bu milletle olmaz
    bknz. bilen bilir, köprü fıkrası .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A6 40 TDI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

hocam valla ne yazsanız haklısınız bu konuda, ama işte filo satışlar vs. derken bu adamlar hep araba satıcaklar. Milletin zoruna gitmiyor bende anlamıyorum.

Vallahi ben rahatım, bir otomobil için 60 bin TL psikolojik sınırım var.Elalem kutu gibi , güçsüz çapsız araçlara 100-150 bin TL bayılırken ben 60 bin liraya her daim kaliteli otomobillerle geziyorum.Delta aldım, Mondeo aldım , şimdi 3.5 motor son derece kaliteli bir e segmenti otomobile biniyorum ( camry ).Sıfır almadigim için değer kaybimda yok, aldığım fiyata her zaman satıyorum.Gercekten bu ülkede çok büyük çoğunluğa oranla zeki olduğumu hissettiriyor sadece otomobil konusu bile bana.

Birçok konuda örnek verdim en yakın arkadaşlarımdan biri 146 bin TL ye Golf aldı.146 bin TL ve c segmenti sıradan bir otomobil almak kelimenin tam manasıyla enayiligin sınırlarını zorlamaktir.Bunu yüzünede söyledim, açıklamasını yaptım detaylıca, gelir gider dengesini kurdurttum arkadaşım aracını satarak ikinci el 163 beygirlik 2.0 dizel Mondeo aldı.Simdi bana Allah razı olsun diyip geziyor mutlu mesut aracıyla.

Herşeyin özü bilinç, bilinçli tüketici bu saçma salak fiyatlara sahip otomobil piyasasında çok çok iyi otomobillere mantıklı fiyatlarla binebilir.Ama anlayana tabi.

• Belki eski mesajlarımı okuyan vardır. 1 yıl kadar önce ihtiyaçtan dolayı büyük bir araba almayı düşünmeye başladım. Tercihen SUV olacaktı, sonra fiyatlar yükseldi daha da sonra yeni vergilendirme yapıldı fiyatlar iyice uçtu. Ve ben de 1 yıldır bu durumu protesto edip yeni araç almıyorum. Memlekete giderken bebek arabasını önden kargoyla yolluyorum. İstesem aracımı satıp, üzerine de kredi çekip alabilirim ama almayacağım. Bir kişinin bu tavrıyla hiçbirşey değişmez ama herşey de 1'le başlar. Bilinçli bir insan olarak tepkimi koydum ve gönlüm çok rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.