Şimdi Ara

AUDİ A4 B8 HASAR KAYDI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. A4 B8 kasa 2010 model araç bakıyorum 1.8T multitronic.Birkaç araç baktığımda tek seferde 25bin toplamda 35bin tl ye yakın hasar kaydı ve tek sefer 25 bin de hava yastıkları dahil birçok parçanın değiştiğini sorgulatınca vazgeçtim.

Asıl merak ettiğim ise bu araçta 15 bin tl lik hasar nasıldır? 2012 de birisinde fiyat belirtilmemiş diğeri 5.000 TL 2013te 14.500 TL 2014te 7.500 TL kayıt çıkıyor.Ekspertiz raporları malesef yok sorguda bulunamadı diyor.Araç sahibi birkaç parça boya ve sağ far değişimi olduğunu söylüyor. Yetkili seviste bir tane far ve kaput ucu + çamurlukta lokal boya bu kadar eder mi bu konulardan anlamadığım için forum ailesine danışmak istedim

Fikrini paylaşanlara şimdiden teşekkürler

• 2011 de a4 aracimizda sol camurlugun bi kamyonetin azabina ugramasi sonucu degisimi serviste yapilmisti 1800 lira gibi bir hesap cikmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW, Audi, MB gibi araçların onarımları eğer yetkili serviste yapılırsa küçük işlemler için bile çok absürt sonuçlar çıkabiliyor, araştırdığınız aracın hasar kaydından ziyade yetkili servis bakımına ve serviste hangi işlemlerin yapıldığına bakın. Örnek olarak önden ufak bir kaza yapıp kaput yamulsa, farlar da kırılmış olsa 20 bin hasar kaydı dahi çıkabilir araca göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

2011 de a4 aracimizda sol camurlugun bi kamyonetin azabina ugramasi sonucu degisimi serviste yapilmisti 1800 lira gibi bir hesap cikmisti.

Sadece farın 3.000 euro olduğunu söylediler bana ama sizin kazadan 2 sene sonra olduğu için fiyatlarda değişim olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

BMW, Audi, MB gibi araçların onarımları eğer yetkili serviste yapılırsa küçük işlemler için bile çok absürt sonuçlar çıkabiliyor, araştırdığınız aracın hasar kaydından ziyade yetkili servis bakımına ve serviste hangi işlemlerin yapıldığına bakın. Örnek olarak önden ufak bir kaza yapıp kaput yamulsa, farlar da kırılmış olsa 20 bin hasar kaydı dahi çıkabilir araca göre.

En önemli kısım servis bakımı 70.000de araç ama onlara daha bakmaya sıra gelmedi Ama aradığım cevap sizinki 15.000 TL lik hasar küçük bir kazadan da olabilir sanırım serviste bu kayıtla ilgili bilgiler kaydediliyor mu acaba sms ile sorguda çıkmıyor ama servise sorsak neler yapıldığını öğrenebilir miyiz acaba ?

• Aracına bağlı o durum hocam üst klasman araçlarda ortalama bir kazanın hasar kaydı alt seviye araçların pertine eşit olabilir.

Kazanın ne olduğunu araştırmak lazım bu hasarlara bakarken.Birde bahsettiğim üst seviye araçlarda servis şişiriyorda şişiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.