Şimdi Ara

Audi A3 DSG'den gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model Audi A3 S-Tronic şanzımanlı araca sahibim. Aracım yaklaşık 160.000 km de şu an

Yaklaşık 2 ay önce aracın kavraması yetkili serviste değiştirildi. Beraberinde şanzıman yağı da değişti. (aynı zamanda mazot filtreli bakım yapıldı) . Daha sonrasında araç 2.viteste hafif yokuşta salınım halindeyken videodaki sesler ve eşliğinde vuruntu geldiğini farkettim, ayrıca 2 den 3 e geçerken de biraz sarsıntılı geçiyordu.

Servise tekrar bıraktım aracı bakılması için, 10 güncen fazla serviste kaldı ve aracı aldığımda enjektörleri değiştirdiklerini geçişlerde sıkıntı olmadığını söylediler. Ama bu videodaki sesler devam ediyor hala. Bu videoyu da son servisten aldıktan sonra çektim.

Ses ve vuruntu sürekli olmadığı için servise göstermeye gittiğimde araç ses yapmıyor, servis yakınlarında böyle salınım yapabilecek bir yer olmadığından belkide ama ben her gün işe giderken bunu yaşıyorum.

Servise gösterdim videoyu ama sesi kendileri duymadığı için biz nasıl bir şey anlamadık diyorlar. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba? nedir bu ses?

• Video gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buradan görebilirsiniz videoyu umarım.
  • Geçmiş olsun. Mekatronik yeniden değişecek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320i ED Motordan gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    citroen c5 arkadan gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.