Öncelikle hayırlı günler dostlar, iyi forumlar.2011 yılında sıfır aldığımız Renault Symbol 1.5dci a binmekteyim ve sadece yakıt olarak memnunum kendisinden ki bunun için almıştım zamanında özellikle bu aracı.Benim size sorum bu aralar yeni araç almayı düşünüyorum ve düşüncemde Audi a4 b7 1.6 modeli, bu aracın çoğu zaman hantal olduğunu okumuştum benim için pek de kötü olan bir durum değil zira Symbol gibi bir arabadan geçiş yapacağım otobanda maksimum 150 yapsa bile yeter 0 dan 100 e 12 saniyede bile çıksa benim için sorun değil önemli olan yol tutuşu ve konforu ve bir de lpg deki tüketim değerleri.En önemlisi ve aklıma takılanı da zaten yakıt tüketimi, aracı lpg de kullanacağım ve kullanan arkadaşlar varsa aydınlatırsa çok sevinirim şehirlerarası 120 km gibi hızlarla ve İstanbul gibi şehir için şehiriçi yakıt tüketimi nasıl olur ve parça fiyatları aracın uygun mudur özellikle mekanik olarak yani bana Symbolü aratır mı sizce? Teşekkürler şimdiden.
2 yıla yakın B6 1,6 aracım oldu. Devrini alınca performansı çok sorun olmuyordu. Fakat rampa çıkarken önünüze bir engel çıkıp yavaşladığınızda devirden düşünce hemen vites değiştirip en sağ şeride geçmeniz gerekir. Konfor ve kalite bildiğimiz Audi kalitesi, fakat 1,6 motor o araca olmamış. Zaten devamında o motoru kullanmadılar.