Şimdi Ara

Audi a4 jant / lastik uyumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir sorum olacak. Aracımda (B8) mevcut orjinal lastikler 225/55/16.
    17" janta geçmek istiyorum, tavsiye edilen lastik ölçülerine baktığım zaman 17" için 2 adet boyut mevcut audinin orjinal lastiklerinde:
    225/50/17 7.5J/17 ve 245/45/17 8J/17
    Benim lastik ebatında tercihim kesinlikle 225/50/17 olacak fakat beğendiğim orjinal jantlar 8j/17 genişliğinde (et39). Bununla normalde 245/45/17 kullanmam gerekir diye anlıyorum fakat 225 lastiklerle kullansam sizce kullansam sorun çıkar mı? tavsiyeniz 7.5J genişliğinde bir jant takımı bulmam mı olur. Servise telefon açtım pek oralı olmadılar.
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• benim jantlar fabrika çıkışı 17''. Lastik ebadı 245 45 17 marshall matrac diye bir lastik var üzerinde (arabayı 8 ay önce 2. el aldım satan adam arabayı satacağı için ucuz diye bu lastiği almış herhalde) otobanda falan çok iyi arabanın üzerinde çok güzel duruyor ama mahalle arası yollarda arabayı yorduğunu hissediyorum en ufak bir tümseği çukuru bile hissediyorsun, o yüzden ben 2012 modellerde olan 16'' jantla değiştirmeyi düşünüyorum, lastik ebadı olarakta sana önerim kesinlike 225 50 17 ( servisteki araçlara baktım çoğunun lastik ebadı buydu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.