Şimdi Ara

Audi a4 mü ? C180 mi ?Bmw 3.20 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu 3 ünü söyledim ama bu konu biraz farklı 70 bin tlye kadar sınırım var yani C180 alırsam amg olmicak luxury paket olucak avantgarde da olmicak falan ona göre yorum yaparsanız sevinirim.Aklınızda önerebileceğiniz başka araç varsa onları da bekliyorum ama 70 bin tlye kadar alınıcak bu 3 araçtan hangiis daha iyi sizce ???

• c180 luxury 42000 euro, sizin limite pek uymuyor gibi ?

quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Beyler bu 3 ünü söyledim ama bu konu biraz farklı 70 bin tlye kadar sınırım var yani C180 alırsam amg olmicak luxury paket olucak avantgarde da olmicak falan ona göre yorum yaparsanız sevinirim.Aklınızda önerebileceğiniz başka araç varsa onları da bekliyorum ama 70 bin tlye kadar alınıcak bu 3 araçtan hangiis daha iyi sizce ???
  • 70 bin tl ise 2. el alacaksın. o zaman c180 i bir kenara bırakalım 80 den aşağı yok gibi. 2. el az kullanılmıs bir bmw 3.20i bulabilirsin. a4 te bulabilirsin ama bence bmw tercih et. Bana daha sportif geliyor
  • C180 az kullanılmış alabilirim 35 bin eurodan başlıyo sahibindende satılıyor 10 12 bin km falan... almama daha var düşerde düşünmeye başladım ve kararsızım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimpel -- 11 Ekim 2010; 16:27:55 >
  • Bmw çok sportif...320d olursa tadından yenmez. Bu sınıftaki en mükemmel araba.
  • Yeni 3 serisi çıkıcakmış gerçi 3.16 yı beklesem mi 70 bin e alabilirmiyim dersiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: strify

Bmw çok sportif...320d olursa tadından yenmez. Bu sınıftaki en mükemmel araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Audi 4Ever her zaman
  • 70 BİN VERİP 3.16 ALINMAZ BENCE. 3.20 DİZEL YA DA C180 DERİM. BUNLARDAN SONRA ANCAK A4 GELİR. SİKLET FARKI VAR:)
  • 3,20
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜRHAN72

70 BİN VERİP 3.16 ALINMAZ BENCE. 3.20 DİZEL YA DA C180 DERİM. BUNLARDAN SONRA ANCAK A4 GELİR. SİKLET FARKI VAR:)

• bana göre c180
  • bence audi a44
  • Yeni kasası çıkacak 3 serisinin benim için önemli değil yeni kasanın çıkması vs vs diyorsanız 320 d alın
  • Makyajlı E90 ve yeni 5 serisi birbirine çok benziyor. Arka farlar, kaputtaki dikine çizgiler vs.
  • bmw e90 nın içi felaket sade ve gösterışsız,yenı kasası cıkınc bu kasanın kımse suratına bakmıycak gııb gelıyor bana(coupe sı baska,candır canandır)
    mercedes c serisi premium sınfının en şık aynı zamanda en dar arabası bu üçünden,arka dız mesafesı trajıkomık
    audi a4 en ii secım olucaktır,belkı stok halı ınsanda bır heyecan uyandırmasa da sadece bi spor jantla bile çok agresıf gözukmekte,iç mekanı da en ferah olan premium bence
    karar sızın tabii .....
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-sahibinden-2010-2011-model-a4-2000dizelle-takas-olur-33918560/detay
    Bu ilan belki soruya yanıt olabilir.
    Gerçi ben de A4 ü yeni X3 almak için satacağım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-sahibinden-2010-2011-model-a4-2000dizelle-takas-olur-33918560/detay

İlan enteresan

Geçen sizin aracı da görmüştüm sahibinden.com'da hayırlı müşteri
    Yeni X3 de mükemmel olmuş gerçekten alınası

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-sahibinden-2010-2011-model-a4-2000dizelle-takas-olur-33918560/detay

İlan enteresan

Geçen sizin aracı da görmüştüm sahibinden.com'da hayırlı müşteri
    Yeni X3 de mükemmel olmuş gerçekten alınası

Benim araca bakan çok da; daha 3 kişi aradı.X3'üm bu kadar gösterimde satılmıştı

• migros fenerbahce stadında otoparkında zemın katta duran gece mavisi güncel audi a4 müthıs,s-line ,genelde orda o araba,
    mavi inanılmaz yakısıyor audi a4 e....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.