Şimdi Ara

Audi a4 mü ? Honda Accord mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Ama cok ragbet yok lpg uyumlu degil

Bence iyi dusunulmeli 2000 tdi daha mantikli

2.0tdi alsan nolucak multıtronıc vıtes kadar kotu sanzıman yok sureklı yuksek devır cevırttırmek zorunda kalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

2000 motor benzinli arabami

2000 motor dizel dsg li a4 mu

Honda ve audi kiyaslaniyor
    Honda accord alin deniliyor
    Accord alin diyenler passat mi accordmu diye anlamis karistirmis olmali

Cevap gayet net
    Kesinlikle a4

Sirf birnin adi Audi digeri Honda diye boyle yorum yapiyorsunuz.
    Diger motor ve donanimlar soz konusu oldugunda karar tartisilabilir fakat Arkadasin bahsettigi iki arac da benzinli aralarinda kayda deger bir fiyat farki var. Birinde donanim adina hic bir sey yokken oteki full donanim. Biri 150 hp iken digeri 120 hp. Biri LPG ye uyum saglarken digeri saglamiyor.

Bu farkli goz onune aldiginizda hala A4 diyen olabilir tabiiki ama kesinlikle A4 denemez bence.

Bu arada begenmediginz Accord Bazi ulkelerde Acura adiyla A4 e rakip olarak benzer fiyata catir catir satiliyor. Dergilerde vs. karsilastiriliyor. Dedigim gibi siz sadece adi Honda oldugu icin Audi vs. Honda olarak bakiyorsunuz olaya.

Ben hondaya hic bir zaman kotu araba demedim adi araba hic demedim

1.8 tfsi audi a4 bende almam direk acoord derim sirf lpg uyumlu oldugu icin

Onun icin zaten 20oo tdi a4 ornegi verdim

Ama illa audi a4 1.8 tfsi alincaksa temiz ikinci elde daha uyguna bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

2.0tdi alsan nolucak multıtronıc vıtes kadar kotu sanzıman yok sureklı yuksek devır cevırttırmek zorunda kalıyorsun

Dsgden pek farki yok tek fark 8 ileri olusu

Pek sikinti olucagini dusunmuyorum
  • merhaba öncelikle iki karar arasında en mantıklı olan accord duruyor bence volvo s60'a bi bakın derim saygılar.
  • quote:

Ben hondaya hic bir zaman kotu araba demedim adi araba hic demedim

1.8 tfsi audi a4 bende almam direk acoord derim sirf lpg uyumlu oldugu icin

Onun icin zaten 20oo tdi a4 ornegi verdim

Ama illa audi a4 1.8 tfsi alincaksa temiz ikinci elde daha uyguna bulunur

Ben de adi demek istememistim Turkce karakter yok o yuzden yanlis oldu.
    ADI yazmak istemistim.
  • @cihan senden bi ricam var hadi koru korune marka takintisi olmadigini sipatla bize. Honda ve audinin sitesini ac accord donanimina sahip 2.0tdi a4 un fiyatini cikar bize.

Passat 2.0 tdi bile highline donanimi accordu anca karsiliyor 115 bin tl. Arada 25 bin tl fark var ikiside vergi ayni.

He bide su dizel sevdani birak bi kenara adamin benzini karsilayacak parasi varki accord yazmis. 2.0 atmosferik motorun keyfini hicbir dizel veremez.
  • Accord almak çok daha mantıklı duruyor bu durumda... Honda'nın demode kalan şanzımanı dışında pek bir eksisi yok... Tipi muhteşem, donanım ful, lpg uyumlu. Daha ne olsun
  • Honda ile Audi'nin kalitesini kıyaslamak mümkün değil. Yolda kalan onlarca Audi biliyorum ama kaza dışında bir tane yolda kalan bildiğim Honda yok. Audi kronik sorunları da var ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ........ aynı mesajdan 2 tane gıtmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 10 Ocak 2012; 20:02:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Dsgden pek farki yok tek fark 8 ileri olusu

Pek sikinti olucagini dusunmuyorum

Boyle bırsey dedıgınıze ınanamıyorum multıtronıc cvt gıbı calısan ancak plakalı olan bır sanzımandır ve dsg ıle alakası yoktur ayrıca rezalettır kullanmadıgınız seyler hakkında yanıltıcı bılgı vermeyınız

• Bende tercihimi arkadaşlar gibi Accord'dan yana kullanırdım.
  • Arkadaş daha ilk mesajında benzin parası sorun değil demiş hala ısrarla dizel tavsiye ediliyor Zaten Bir konuda vw tavsiyesi olmasa forumun işi rast gitmez. Sonuç olarak bu iki araç için, accord alınır mis gibi gezilir derim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Honda ile Audi'nin kalitesini kıyaslamak mümkün değil. Yolda kalan onlarca Audi biliyorum ama kaza dışında bir tane yolda kalan bildiğim Honda yok. Audi kronik sorunları da var ayrıca.

Hayatınızda Audi'yi kullanmayı geçtim, yolcu koltuğuna bile oturdunuz mu?? Honda'nın genel profili daha sorunsuz dersiniz, buna sonuna kadar katılırım, fakat Audi'nin kronik sorunları var deyip bunu da yolda kalan 3-4 araç gördüğünüzü iddia etmekle desteklemek oldukça komik ve yetersiz argüman olmamış mı?

Not: Bilimum fanatik-gözün kör-doğuş oto çalışanı mısın yorumlarını yapmadan önceki mesajıma bakın (Accord alınmasını öneren), ondan sonra mesajınızı tekrar değiştirin.

• Para önemli olmasa A4 derdim ama çok fark var aralarında...
    Normalde A4 ile accord karşılaştırmam bile araç bakımından ama fiyat önemli ve Accord da hoşunuza gidiyorsa Accord daha iyi bir seçim olabilir...
    Tabi Doğuş Oto faktörünü unutmamak lazım, bu kadar antipatik bir distribütörle devam etmek de kararda etkili olurdu...
    Highline Passat olsa kesin Passat derdim fiyat/performans oranına göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 10 Ocak 2012; 20:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

@cihan senden bi ricam var hadi koru korune marka takintisi olmadigini sipatla bize. Honda ve audinin sitesini ac accord donanimina sahip 2.0tdi a4 un fiyatini cikar bize.

Passat 2.0 tdi bile highline donanimi accordu anca karsiliyor 115 bin tl. Arada 25 bin tl fark var ikiside vergi ayni.

He bide su dizel sevdani birak bi kenara adamin benzini karsilayacak parasi varki accord yazmis. 2.0 atmosferik motorun keyfini hicbir dizel veremez.

Ben hicbir zaman hondaya kotu araba demedim

Accord donanim olarak audi a4 den daha ustun oyle olmasi lazim satis adedini yukseltmek icin

Ben hep tr kosullarina gore araba aliyorum ve oneriyorum bu ulkede araba dizel olucak birde otomatik olucak ilk sart bu oldu artik

Sonucta araci aldigin zaman ama bir ama 3 yil sonra satican ya baska arac alican yada ihtiyacini gidericektin

2000 benzinli bir accordu kolay kolay kinci elde kmseye satamazsin

Ancak bilen alir oda cok ciddi deger kaybina yol acar

Bence bunlarin hepsi arac alinirken dusunuleli

Audi parasi olan herkese satarsin ama accord icin ayni seyler soz konusu degil

Benm dusuncem bu araba omurluk alinmiyor
    Altin degil hemen bozduramiyorsun mumkun olan en mantikli arac alinmali

• 2010 yılında accord almıstık 75.000 72.000 lıraya mengerlere verdık 2011 aralık ayında herkes sızın gıbı dusunmuyor demekkı
  • Audi alınız,isterse teneke olsun sonuçta önünde 4 tane halka var.
  • quote:

2010 yılında accord almıstık 75.000 72.000 lıraya mengerlere verdık 2011 aralık ayında herkes sızın gıbı dusunmuyor demekkı

2010 yılında alınan 75.000 liralık Audi A4, aralık2011 de muhtemelen 85'e giderdi (kur ve zam farkından dolayı).

yorumlarına pek katıl-a-masam da cihanair'in anlatmaya çalıştığı şey buydu sanırım. Accord ve özellikle mazda6 d segmentinde 2.0 olmalarından dolayı aşırı bir değer kaybına uğruyor, yapmayın bu bir gerçek. Geçen Division Bell'le konuşuyorduk, bana tertemiz mazda6 linkleri gönderdi, TR'ye dönüş yapınca bu aracı benim bile listeme sokmayı başardı. ömür boyu vw kullancak değilim, fransızlar dışında soğuk baktıgım bir marka yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

@cihan senden bi ricam var hadi koru korune marka takintisi olmadigini sipatla bize. Honda ve audinin sitesini ac accord donanimina sahip 2.0tdi a4 un fiyatini cikar bize.

Ben hicbir zaman hondaya kotu araba demedim

Accord donanim olarak audi a4 den daha ustun oyle olmasi lazim satis adedini yukseltmek icin

Ben hep tr kosullarina gore araba aliyorum ve oneriyorum bu ulkede araba dizel olucak birde otomatik olucak ilk sart bu oldu artik

Sonucta araci aldigin zaman ama bir ama 3 yil sonra satican ya baska arac alican yada ihtiyacini gidericektin

2000 benzinli bir accordu kolay kolay kinci elde kmseye satamazsin

Ancak bilen alir oda cok ciddi deger kaybina yol acar

Bence bunlarin hepsi arac alinirken dusunuleli

Audi parasi olan herkese satarsin ama accord icin ayni seyler soz konusu degil

Benm dusuncem bu araba omurluk alinmiyor
    Altin degil hemen bozduramiyorsun mumkun olan en mantikli arac alinmali

İyide kardesim senin dusuncen bu adam omurluk arac istiyor belki cok fazla kmde yapmayacak niye dizel alsin ya? Devir dizel devride yilda 20-30 bin km yapmiyorsa niye dizel alsin.

Sen simdi mesela 70 bine dizel arac aldin degilmi ? Sen bu araci en az 3-4 yil 100 bin km kullanman lazim ki dizelin farkini ekonomisini hissedesin. Ama gecen konuda gordum 2012 de arac degistircem yazmissin. Kusra bakma ama zir zarardasin eger bole birsey yaparsan.

• Sevgılı janjan arkadasım aracın mengerler e bıraktık elden satmadık ayrıca bılıyorsunuzdurkı sahıbınden.com dakı degerler kesınlıkle ıs almaya gelınce cok farklı oluyor aynı deger kaybını audıde yasıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.