Şimdi Ara

Audi a4 mü ? Honda Accord mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes kendi kriterlerine gore honda accord ve audi a4'u karsilastirmis.Benim anladigim kadariyla sizin icin otomobilinizden keyf almak, ikinci el piyasa degerinin yillar icerisinde dusme oranindan, yakit tuketim degerlerinden daha onemli.iki aracin ayni opsiyonlarini hesapladiginizda 90-130 gibi bir oran cikiyor.Honda gercekten surus acisindan cok keyifli bir arac.1.8 audi kullanirken tatmin etmiyor direksiyondaki insani.Ayrica kasa degistirecek,gecen yil a6 alanlarin cogu pisman.Verdiginiz fiyattan 5-6 bin daha indirebilme olanaginiz olacagini dusuyorum Honda'da.tercihiniz ne olursa olsun kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

a4 yüzünü değiştiriyor, accord nispeten daha sıcak ama s60 t4 1.6 180ps olan modeli de düşünülmeli.

örnektir!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-sadece-6-000-kmde-geri-gorus-kamerasi-dvd-buyuk-ekran-70488237/detay

çok güzel araba beyazda çok yakışıyor gerçekten şuan en beğendiğim d sınıfı araç ama bunuda değer kaybı bir hayli fazla olur

çok satılmama sebebi bence bu

• ikisinden birini seçmen gerekirse audi A4
    ama ben latitude öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Birazdan lpg takin accord alinda diyen olur ::)))

100.000 tl para ver araba al lpg taktir ::)))

Buda guzel olur ya ::)))

Abi az yaksın diye 45000 lik benzinli jetta varken 70000 lik jetta alanlar var, onlara ne demeli

Hahahahaah yüzyılın kapagi.

• Accord, Civic Type R'da kullanılan, 201 ve 225 beygir güç seçeneklerine sahip 2.0 atmosferik motorla neden ithal edilmiyor? Honda 150 beygir yerine bu motoru koysa daha mantıklı olurdu.

2.0 atmosferik 225 beygir bastın mı giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Accord, Civic Type R'da kullanılan, 201 ve 225 beygir güç seçeneklerine sahip 2.0 atmosferik motorla neden ithal edilmiyor? Honda 150 beygir yerine bu motoru koysa daha mantıklı olurdu.

2.0 atmosferik 225 beygir bastın mı giderdi.

Arkadaşım merhaba,

Bildiğim kadarıyla 2.0 201 bglik motor Accordda hiç kullanılmadı zaten.

Accordda 2.0 lt 201 bg'lik motor yerine 2.4 201 bg'lik motor kullanılıyor yurtdışında.
  • Aslında bu Type R motoru Accord'a yakışır. Honda Türkiye, Doğuş oto gibi davranıp, bu motoru Accord'lara uygulatabilir. O zaman şu anki fiyatına değer bir performansı olur. 7-8 saniye civarı 0-100 hızlanmasını tamamlar ve trafikte daha atak olur.

225 beygir atmosferik olarak da bence gayet iyi bir güç. 2.0 TSI bile 211 beygir.
  • aynı fiyatlara CRV de düşünülebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Birazdan lpg takin accord alinda diyen olur ::)))

100.000 tl para ver araba al lpg taktir ::)))

Buda guzel olur ya ::)))

Abi az yaksın diye 45000 lik benzinli jetta varken 70000 lik jetta alanlar var, onlara ne demeli

Hahahahaah yüzyılın kapagi.

100.000 tl para verip lpg takarım ne olucak demekten iyidir

bu arada benzinli araba alamam binemem diye defalarca yazdım

• arkadaşlar merhaba,
    ortalık fena karışmış cihan bey gene konuyu popüler hale getirmiş :)

eve yenş geldim desem yeridir bu akşam 2 aracıda test ettim

hemen şunları yazacağım ona göre görüşlerinizi alacağım

*6 yıldır audi kullanıyorum hiçbir kronik sıkıntısı yoktur tabiri caizse tanktır.
    *audiden şaşmazdım normalde ama doğuştan tiksiniyorum
    *japon üreticilerin en kaliteli araç üreteni bence hondadır. subjektif bir durumda olabilir ama bence öyle.
    *açıkçası alman ekolünden dışarı çıkmak istedim çünkü 6-7 yılda bir araç alıyorum ve 0 km aldığım 2005 sonu aldığım a3 75 binde
    *son 15 bin kmdir zavoli takılı ve mükemmel performan ve ekonomi var
    *aradaki fark dahada açıldı
    *doğuş grubu çalışanıyım indirim hakkım var ama cüzzi

şimdi son kasa audi a4 benim liste fiyatı olarak gördüğüm donanım zaten gelmiyormuş.
    *düz vites ve sunroofsuz a4 zaten yok.
    *ben bu akşam 1.8 tfsi 160 ps test ettim. 8 ileri dsg şanzıman. deri&alcantra ısıtmalı ve elektrikli koltuk. sunroof. beyaz renk. 18 5 kol s4 jantı. navigasyon. araç mükemmele yakın bir iç dizayna sahip. yani benim 2006 a3 yanında şahin gibi kaldı. araba çok seri ve atak ama turbolag var 2500-5000 devir arası çok seri.
    fiyat =oda bana olacak fiyat 130 bin tl.

honda
    *valla buda tank gibi. koltuklar ve direksiyon konumu çok çekici. yola çok yakın gibi hissediyosun. birde motor sesi çok acayip.
    *içi uzay gemisi gibi audi ile hiç alakası yok uçak kabini gibi.
    *navigasyonda dahil olmak üzere aklınıza ne geliyorsa var. beyaz ve tavanı komple cam ve siyah olan aracı test ettim.
    *5 ileri şanzıman hiçde fena değil. bu araç çok rahat 220 ve üzerine çıkabilir. 150 ps ama redline 8800 devir :)
    *fiyat 85 bin tl.

ayrıca
    hondanın audi ile karşılaştırılması gayet tutarlıdır. kusura bakmayın ama honda o. baya baya geçmişe sahip son derece kaliteli bir markadır.

yanlız audi çok karizmatik ama honda da çok çekici be...

lpg montajı olmaması da çok önemli bu arada...

• hocam en iyi kararı sen vericeksin bunda şüphe yok

doğuş çalışanıyım demişsin garanti bankasımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 10 Ocak 2012; 22:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

arkadaşlar merhaba,
    ortalık fena karışmış cihan bey gene konuyu popüler hale getirmiş :)

eve yenş geldim desem yeridir bu akşam 2 aracıda test ettim

hemen şunları yazacağım ona göre görüşlerinizi alacağım

*6 yıldır audi kullanıyorum hiçbir kronik sıkıntısı yoktur tabiri caizse tanktır.
    *audiden şaşmazdım normalde ama doğuştan tiksiniyorum
    *japon üreticilerin en kaliteli araç üreteni bence hondadır. subjektif bir durumda olabilir ama bence öyle.
    *açıkçası alman ekolünden dışarı çıkmak istedim çünkü 6-7 yılda bir araç alıyorum ve 0 km aldığım 2005 sonu aldığım a3 75 binde
    *son 15 bin kmdir zavoli takılı ve mükemmel performan ve ekonomi var
    *aradaki fark dahada açıldı
    *doğuş grubu çalışanıyım indirim hakkım var ama cüzzi

şimdi son kasa audi a4 benim liste fiyatı olarak gördüğüm donanım zaten gelmiyormuş.
    *düz vites ve sunroofsuz a4 zaten yok.
    *ben bu akşam 1.8 tfsi 160 ps test ettim. 8 ileri dsg şanzıman. deri&alcantra ısıtmalı ve elektrikli koltuk. sunroof. beyaz renk. 18 5 kol s4 jantı. navigasyon. araç mükemmele yakın bir iç dizayna sahip. yani benim 2006 a3 yanında şahin gibi kaldı. araba çok seri ve atak ama turbolag var 2500-5000 devir arası çok seri.
    fiyat =oda bana olacak fiyat 130 bin tl.

honda
    *valla buda tank gibi. koltuklar ve direksiyon konumu çok çekici. yola çok yakın gibi hissediyosun. birde motor sesi çok acayip.
    *içi uzay gemisi gibi audi ile hiç alakası yok uçak kabini gibi.
    *navigasyonda dahil olmak üzere aklınıza ne geliyorsa var. beyaz ve tavanı komple cam ve siyah olan aracı test ettim.
    *5 ileri şanzıman hiçde fena değil. bu araç çok rahat 220 ve üzerine çıkabilir. 150 ps ama redline 8800 devir :)
    *fiyat 85 bin tl.

ayrıca
    hondanın audi ile karşılaştırılması gayet tutarlıdır. kusura bakmayın ama honda o. baya baya geçmişe sahip son derece kaliteli bir markadır.

yanlız audi çok karizmatik ama honda da çok çekici be...

lpg montajı olmaması da çok önemli bu arada...

Arada 45000 TL var. Honda full donanım zaten. Bu aracı alın bence. Arada 10.000 TL falan olsa Audi de olur ama fiyat farkı saçma derecede yani. Gerçek Audi zaten Quattro A6'dan başlar.

• quote:

hocam en iyi kararı sen vericeksin bunda şüphe yok

doğuş çalışanıyım demişsin garanti bankasımı

doğuş grubu diyelim
  • her zaman söylediğim gibi Accord bu sınıfın kralıdır.özellikle f/p olarak
  • bu arada passat ve latitude için görüş bildirenlere de şunu ileteyim

yani kusura bakmayın ama accord passattan baya baya baya kaliteli bir araç... ancak a4 kesebilir önünü ama oda çok pahalı...
    ayrıca 1.8 120 ps olan makine yeni htler motoru olmaya aday
    hiç gitmiyor

diğer yandan 2.0 tdi 140 bg olan makine çok çabuk turboyu yemektedir.
  • quote:

bu arada passat ve latitude için görüş bildirenlere de şunu ileteyim

yani kusura bakmayın ama accord passattan baya baya baya kaliteli bir araç... ancak a4 kesebilir önünü ama oda çok pahalı...
    hiç gitmiyor

Accord alicaksiniz siz ::)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hiç gitmiyor

Accord alicaksiniz siz ::)))

honda satan yer aynı zamanda mazda bayii
    mazda 6 da gelecekmiş ellerine onuda bir görün dedi adam
    oda 85 bin tl oda ful ama düz vites 155 ps

• arada bir arabalık fiyat farkı var :)

parayı nasıl kazanıyorsunuz bilmem. Nasıl harcamanız gerektiğine de karışmam, Ancak ben olsam aradaki bu uçuk fiyat farkını gözardı etmem. Audi nin marka kalitesini zaten belirtmişsiniz. ama adı üstünde, Marka kalitesi.

Honda'nın LPG uyumunu kesinlikle + olarak aklınızdan çıkarmayın. İnsan az yol yapıcam der, bazı olaylar tersine döner tahmin edemeyeceği km lere ulaşır. ben eskiden yılda 10 bin yapardım, şimdi şehir değişikliği oldu, son 6 ayda 12bin km yaptım. LPG uyumunu kesinlikle düşünün.

honda alırsanız kapı kapanma sesine kadar her şey değişecek aracınızda, sizin için bir yenilik olcak, audi alırsanız hm şuralarını değiştirmişler, daha iyi olmuş diceksiniz. Honda sizin için yeni bir soluk.

honda'nın benim gözümde tek eksisi 5 ileri şanzımanlı olması, yeni nesil araçların 6 ileri olduğunu düşünerek yazıyorum.

tercihiniz hangisi olursa olsun ikisi de çok güzel araçlar.

özet geçersek : Honda .

• quote:

hiç gitmiyor

Yanlis anlamayin da mesela hangi noktalarda daha(baya baya) kaliteli merak ettim ?not:accord kalitesizdir demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.