Şimdi Ara

Audi a4 mü ? Honda Accord mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

@cihan senden bi ricam var hadi koru korune marka takintisi olmadigini sipatla bize. Honda ve audinin sitesini ac accord donanimina sahip 2.0tdi a4 un fiyatini cikar bize.

Passat 2.0 tdi bile highline donanimi accordu anca karsiliyor 115 bin tl. Arada 25 bin tl fark var ikiside vergi ayni.

He bide su dizel sevdani birak bi kenara adamin benzini karsilayacak parasi varki accord yazmis. 2.0 atmosferik motorun keyfini hicbir dizel veremez.

Ben hicbir zaman hondaya kotu araba demedim

Accord donanim olarak audi a4 den daha ustun oyle olmasi lazim satis adedini yukseltmek icin

Ben hep tr kosullarina gore araba aliyorum ve oneriyorum bu ulkede araba dizel olucak birde otomatik olucak ilk sart bu oldu artik

Sonucta araci aldigin zaman ama bir ama 3 yil sonra satican ya baska arac alican yada ihtiyacini gidericektin

2000 benzinli bir accordu kolay kolay kinci elde kmseye satamazsin

Ancak bilen alir oda cok ciddi deger kaybina yol acar

Bence bunlarin hepsi arac alinirken dusunuleli

Audi parasi olan herkese satarsin ama accord icin ayni seyler soz konusu degil

Benm dusuncem bu araba omurluk alinmiyor
    Altin degil hemen bozduramiyorsun mumkun olan en mantikli arac alinmali

İyide kardesim senin dusuncen bu adam omurluk arac istiyor belki cok fazla kmde yapmayacak niye dizel alsin ya? Devir dizel devride yilda 20-30 bin km yapmiyorsa niye dizel alsin.

Sen simdi mesela 70 bine dizel arac aldin degilmi ? Sen bu araci en az 3-4 yil 100 bin km kullanman lazim ki dizelin farkini ekonomisini hissedesin. Ama gecen konuda gordum 2012 de arac degistircem yazmissin. Kusra bakma ama zir zarardasin eger bole birsey yaparsan.

evet 2012 yılında araç değiştircem

ama aracım jetta zarar falan etmem

aldığım paraya çok rahat satarım şuan jetta almak istesen benim araçtan gün bile alamıyorsun bırak sipariş vermeyi

şuanda benim aracım bayide olsa 77500 tl ama yok

bende 69500 aldım 70.000 istediğime satarım

• Oyle demekle olmuyor malesef
  • 2010 yılında doğuş otodan 120.000 tl ye audi q5 aldık 2000 tdı otomatik

2011 ekim ayında 155.000 tl sattık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@cihan senden bi ricam var hadi koru korune marka takintisi olmadigini sipatla bize. Honda ve audinin sitesini ac accord donanimina sahip 2.0tdi a4 un fiyatini cikar bize.

Passat 2.0 tdi bile highline donanimi accordu anca karsiliyor 115 bin tl. Arada 25 bin tl fark var ikiside vergi ayni.

He bide su dizel sevdani birak bi kenara adamin benzini karsilayacak parasi varki accord yazmis. 2.0 atmosferik motorun keyfini hicbir dizel veremez.

Ben hicbir zaman hondaya kotu araba demedim

Accord donanim olarak audi a4 den daha ustun oyle olmasi lazim satis adedini yukseltmek icin

Ben hep tr kosullarina gore araba aliyorum ve oneriyorum bu ulkede araba dizel olucak birde otomatik olucak ilk sart bu oldu artik

Sonucta araci aldigin zaman ama bir ama 3 yil sonra satican ya baska arac alican yada ihtiyacini gidericektin

2000 benzinli bir accordu kolay kolay kinci elde kmseye satamazsin

Ancak bilen alir oda cok ciddi deger kaybina yol acar

Bence bunlarin hepsi arac alinirken dusunuleli

Audi parasi olan herkese satarsin ama accord icin ayni seyler soz konusu degil

Benm dusuncem bu araba omurluk alinmiyor
    Altin degil hemen bozduramiyorsun mumkun olan en mantikli arac alinmali

İyide kardesim senin dusuncen bu adam omurluk arac istiyor belki cok fazla kmde yapmayacak niye dizel alsin ya? Devir dizel devride yilda 20-30 bin km yapmiyorsa niye dizel alsin.

Sen simdi mesela 70 bine dizel arac aldin degilmi ? Sen bu araci en az 3-4 yil 100 bin km kullanman lazim ki dizelin farkini ekonomisini hissedesin. Ama gecen konuda gordum 2012 de arac degistircem yazmissin. Kusra bakma ama zir zarardasin eger bole birsey yaparsan.

evet 2012 yılında araç değiştircem

ama aracım jetta zarar falan etmem

aldığım paraya çok rahat satarım şuan jetta almak istesen benim araçtan gün bile alamıyorsun bırak sipariş vermeyi

şuanda benim aracım bayide olsa 77500 tl ama yok

bende 69500 aldım 70.000 istediğime satarım

İns. Satarsin da sen benim anlatmak istedigimi anlamiyorsun. Neyse bosver. Su tavsiye konularinda insanlarin isteklerine gore tavsiyede bulunda konular sacma yerlere gitmesin. Bak konu nerelere geldi.

Herkesin ihtiyaclari seninle ayni degil herkesin istegini kendine gore degil karsi tarafin istegine gore oneride bulunursan daha faydali olur.

• peugeot 508--mazda 6--skoda superb bence güzel seçenekler bunları araştırın derim
  • Katılıyorum Anıl, bu case'de arkadaşımızın arayışına Accord CUK diye oturuyor.

Ama şuda bir gerçek ki, D-segmenti Japon 2.0'lar (Avensis de dahil) anormal değer kaybına uğruyor. Sayın şarapçı arkadaşım (nick de çok iyi bu arada) demek istediğim şey buydu. Ben, senelerdir araştırıp ediyorum, tabiki bir otorite değilim ama, Türkiye gerçeği bu. 2. eli önemseyen biri, Accord almamalı.

Fakat, 4-5 sene kafa rahat rahat kullanmak istiyorum diyorsa da 10 numara tercih. Kesinlikle üzmez, pişman ettirmez, hatta muhtemelen arkadaşımızn sonraki aracını da bir sonraki Accord bile yapabilir. VAG diye ölüp bitenlerden değilim, yanlış anlaşılmasın ;) Hatta, TR'deki bu durum benim gibilerin çok işine geliyor.

Düz Vites, mazda6 2.0 147hp full donanım, düşük km, 2009-2010 model, 45bin civarına bulunabiliyor. Nedenini sorgulayıp, almancı milletimize hakaret edeceğimize tadını çıkartmamız lazım.

• uzun lafın kısası accord yada a4 alıncaksa benzinli kesinlikle ikinci el alınmalı az kmde kazası belası olmayan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tertemiz-sahibinden-satilik-62609132/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-park-tan-2011-accord-2-0-executive-navigasyonlu-69062091/detay

ilandaki honda çok temiz fiyatı-da çok makul

yanlız 65.000 tl satılıyor sahibi kim bilir kaça verdi

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-park-tan-2011-accord-2-0-executive-navigasyonlu-69062091/detay

bu araç baya temiz hocam 65.000 tl 2011 model sanruf var sanırım full araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Katılıyorum Anıl, bu case'de arkadaşımızın arayışına Accord CUK diye oturuyor.

Ama şuda bir gerçek ki, D-segmenti Japon 2.0'lar (Avensis de dahil) anormal değer kaybına uğruyor. Sayın şarapçı arkadaşım (nick de çok iyi bu arada) demek istediğim şey buydu. Ben, senelerdir araştırıp ediyorum, tabiki bir otorite değilim ama, Türkiye gerçeği bu. 2. eli önemseyen biri, Accord almamalı.

Fakat, 4-5 sene kafa rahat rahat kullanmak istiyorum diyorsa da 10 numara tercih. Kesinlikle üzmez, pişman ettirmez, hatta muhtemelen arkadaşımızn sonraki aracını da bir sonraki Accord bile yapabilir. VAG diye ölüp bitenlerden değilim, yanlış anlaşılmasın ;) Hatta, TR'deki bu durum benim gibilerin çok işine geliyor.

Düz Vites, mazda6 2.0 147hp full donanım, düşük km, 2009-2010 model, 45bin civarına bulunabiliyor. Nedenini sorgulayıp, almancı milletimize hakaret edeceğimize tadını çıkartmamız lazım.

Aynen simdi actim sahibindeni accord bakiyorum. Motoru , donanimi , surus keyfi bambaska bi arac. Cuma gunu gelseydin accord vardi bende.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-park-tan-2011-accord-2-0-executive-navigasyonlu-69062091/detay

Zaten tek donanim var. Beyazin bu kadar yakistigi baska arac gormedim ya bayiliyorum.

• Audi ile accord kiyaslanamaz.
  • Yeni kasa mondeo ve s60 seçeneklerinize ekleyin bence.
  • quote:

quote:

Zaten tek donanim var. Beyazin bu kadar yakistigi baska arac gormedim ya bayiliyorum.

2012 modeli nerden baksan 100.000 tl bu araç 65.000 tl arada 35.000 tl fark var

abi gerek honda olsun gerek mazda toyota 2000 benzinli araç çok değer kaybına uğruyor

birde allah korusun bir kaza yaptın mı bir parçası değiş timi yandın gitii

ben onun için audi diyorum yoksa acoord 10 numara araba

• Kesinlikle Accord alıp keyifli binin...
    Hiçbir pişmanlık yaşamayacaksınız
  • quote:

quote:

quote:

abi gerek honda olsun gerek mazda toyota 2000 benzinli araç çok değer kaybına uğruyor

100 bin yok o kadar. Gecen bayiye gittigimde ekstra olarak navi + mugen body kit dedim 86 bin tl fiyat aldim ama indirimi su bu herseyiyle. Hadi zorla zorla 90 bin maksimum oda.

• direksiyon, motor, sanzimani var mi var.. e yeter. tabi ki audi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

100 bin yok o kadar. Gecen bayiye gittigimde ekstra olarak navi + mugen body kit dedim 86 bin tl fiyat aldim ama indirimi su bu herseyiyle. Hadi zorla zorla 90 bin maksimum oda.

olsun gene çok 25.000 tl fark var

• quote:

quote:

quote:

Aracın 2011 fiyatıyla kıyaslama daha mantıklı olacaktır, 2011 fiyatını tam hatırlamıyorum ama 75-80 aralığındaydı yani 35 bin değil, 10 15 bin değer kaybettiğini söyleyebiliriz.

• ikinci el en mantıklısı
  • a4 yüzünü değiştiriyor, accord nispeten daha sıcak ama s60 t4 1.6 180ps olan modeli de düşünülmeli.

örnektir!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-sadece-6-000-kmde-geri-gorus-kamerasi-dvd-buyuk-ekran-70488237/detay
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.