|
Audi A5 2025 tanıtıldı (2. sayfa)
-
-
Audi S5 2025
ORGCarsyoutube2025 Audi S5 - Sound, Interior and Exteriorhttps://www.youtube.com/watch?si=pCmjxJSncux7f5Bw&v=JBgL5XrPtrM&feature=youtu.be
-
Genel olarak begendim hatta 2.resimde koyu mavi renkli olanda hafif mustang havasi var fakat su audideki on tamponlarda hava giris kismina parlak parca koyunca bir garip duruyor. Hic alisamadim. Siyah hadi bir nebze kendini gostermiyor da gri garip duruyor. A3te de boyleydi.
-
Sw kısa geldi bana ama tam yol arabası gibi duruyor , al uza -
45 tfsi quattro olsun, başka bir şeye gerek yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 16 Temmuz 2024; 18:12:48 > -
Dış tasarım ateş ediyor...
İç tasarım bir garip.
-
Ateş ediyor araba resmen.
-
Üretim videosu geldi
REC AnythingyoutubeAll New 2025 AUDI A5 (former A4) - PRODUCTION in Germanyhttps://www.youtube.com/watch?si=1-iZie4L9Ng2NHYJ&v=yoWxa8CSyY8&feature=youtu.be
-
Görsellerdeki gibi dolu dizgin araçlar malesef 5 milyon altina gelmesi mumkun gozukmuyor -
Bugün gelse gırtlak dolu en fazla 4 milyon olacak. Adı A5 ancak aslında A4. Doğuş’un liste fiyatları üzerinden indirimini de düşünürsek 5 milyon (bugün için) çok hayal. 2025 ocak-şubatta dövizin durumuna göre 6-7 de olabilir tabi -
Direksiyon harici mükemmel olmuş. -
Klasik VAG grup, klasik Audi. Zevksiz ve farları değiştirip ekran büyütmekten başka yenilikçi tasarımı olmayan bir firma.
İç tasarım lüks Golf olmuş resmen.
Türkiye'de tutma sebebi BMW ve Mercedes'in 1.6 motor sattığı fiyata 2.0 motor satmaları, tek takdir edilmesi gereken konu bu. O yüzden Türkiye'de satar. Millet elektrik süpürge 1.6 motor 4 serisi alana kadar aynı paraya 2.0 motor A5 alır yine.
-
Coupe ve cabriosu tanıtılsa da ekrana ekmek bansak. Öndeki agresiflik benden müthiş cabrio olur diye bağırıyor -
Mtv fobisi ve marka algısı başka bir şey değil. Eskiden mtv taksitlendirme de yoktu şimdi oda var. Ona rağmen...
Yani aynı paraya 1.6 170 beygirlik klasik bir benzinli bmw almak mı, 1.5 204 beygirlik 4matic benz almak mı yoksa 2.0 265 beygirlik ve kendini kanıtlamış quattro almak mı?
Cevap çok net değil mi? Aynı parayı vereceğiz 6 ay boyunca ben hepsinden güçlü gidicem ve kazık gibi yol tutucam sadece mtvde biraz bükülcem sonra 6 ay yine ben gülücem yola devam. Kim aynı paraya 265 beygir alabilmek varken 204 veya 170 beygir tercih eder ki -
Araba güzel olmuş içi ayrı güzel olmuş
2.0 ile gelmesi aksine avantaj bence de gidip ölmüş EŞŞEK 1.6 alana kadar bunu alırsın
1.4 tsi plug in hybrid de gelir bence ileride
-
dolu bir c veya 3 serisini 3.5 bandına alabilirken şu aracı 4.5 altına almanıza imkan yok. yaptığınız karşılaştırmalar yanlış. hali hazırda satılan a5 ile bu aynı fiyat olacak mı sanıyorsunuz? 2.5 milyona tiguan satılıyor.
5 serisi ve e serisi ile kıyaslamak da çok mantıklı değil ayrıca, konuya sadece motor olarak bakabilirsiniz geriye kalan her konuda 5 ve e serisi öne çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 17 Temmuz 2024; 11:37:27 > -
Ön tarafı efsane olmuş
-
2024 model S60 3.5m
a5e 4.5m çekmez doğuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Temmuz 2024; 13:41:27 > -
güncel kasa - advanced paketler. s line bile değil.
ayrıca S60 yok. istediğiniz bayiye sorun satılmıyor artık gelmiyor. o yüzden fiyatlarını iplediklerini düşünmüyorum. bir de s60 ile a5 kıyaslamak doğru değil s60ın piyasası aşırı yavaş. kasası neredeyse 5 yıllık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 17 Temmuz 2024; 14:18:41 >
-
Liste fiyatına takılmayın audide bayi kaça bırakıyor onu sorun derim
A4 ün yerine geçeceği söylenmiş buda c ve 3u hedef alacak demektir ben sürpriz bir fiyat bekliyorum
İkinci eli olmayan Volvo satış rekorları kırıyor buarada,eskidendi o alman para eder geyiği
Geçen sene tam 1000 adet S60 satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Temmuz 2024; 14:22:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X