Şimdi Ara

audi a5 beyaz far hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracımın farları sarı renk gündüz farı beyaz olunca aşırı kötü gözüküyor internete araştırdım audi a5 beyaz sis farı / beyaz far olarak ama bi sonuç bulamadım bu konu hakkında ne yapılması gerekiyor değişen parçanın bir adı var mı yoksa herhangi bir lamba uyumlu oluyor mu? h'li kodlara göre ayrılıyormuş sanırım?

görüntü bunun gibi; resim temsili

burada led fog light hakkında bir konu buldum bu işimi görür mü?

teşekkürler arkadaşlar zaten kitapçıkta yazıoymuş şu şekilde;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 29 Kasım 2015; 12:25:01 >

• ne istiyosun tam olarak
  • demek istediğim aracımın farlarını ve sislerini beyaz yapmak istiyorum ve bunun için ne yapmam gerek. sanırım sadece ampul değişiyor ve hepsinin de kodu ayrı aracımın farlarının ve sşslerinin soket kodunu öğrenip ona göre ampul alıcam sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani xenondan bahsediyorsun hocam. Git sanayiye xenon kit al arabana ama ücreti biraz tuzludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xenon kit sakın alma sislere. xenon ampüller aşırı ısı yayar. sis farı da normal fara göre çok daha dar olduğu için. ampülden çıkan ısı aşırı bir sıcaklık yaratacağı için sis farı tasları bi zaman sonra kararacaktır. ayrıca kaliteli xenon kit olmazsa aracın bazı elektronik beyinlerini yakarsın. çünki xenon ampüller ilk yanmaya başladığı 10 saniye araçtan aşırı bir akım çeker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.