Şimdi Ara

Audi A5 Coupe vs Mercedes c180 coupe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda bayağı tartışılan iki araba aslında ama bir tartışmada ben başlatayım dedim :) Şimdi benim merak ettiğim bir kaç soru var bunlara göre değerlendirirseniz çok faydalı olur. İlk olarak hangisi daha az yakar, aralarında çok fark varmıdır ? Audilerin sorunlu olduğunu duydum ne kadar doğru audi kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Şunlarıda belirteyim eğer mercedes alırsam 2012 model , Audi alırsam 2010 model olacak. Yaşım 21.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .

• o kadar saçma sorular ki kim cevap verir merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

o kadar saçma sorular ki kim cevap verir merak ettim.

Ne kadar saçmaysmışsa senin gibi tek basamaklı iqdan geldi cevap
  • Tartışmaya gerek bile yok tek cevap a5 coupe, c180'i köyde tarla satan adamlar almaya başladı zaten, A5'in prestiji ve kalitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Tartışmaya gerek bile yok tek cevap a5 coupe, c180'i köyde tarla satan adamlar almaya başladı zaten, A5'in prestiji ve kalitesi var.

eyvallah kardeşim cevabın için.

Audiye bende daha yakındım zamanla mercedesi hepten çıkarıp aklımda hiç olmayan bmw ve audi arasında kaldım. en son olarakta bmw 320i de karar kıldık.
    bmw gerçekten çok farklı 1 sefer sürmeniz arabayı almanıza yetiyor.

Umarım kazasız belasız süreriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ySa61

quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Tartışmaya gerek bile yok tek cevap a5 coupe, c180'i köyde tarla satan adamlar almaya başladı zaten, A5'in prestiji ve kalitesi var.

eyvallah kardeşim cevabın için.

Audiye bende daha yakındım zamanla mercedesi hepten çıkarıp aklımda hiç olmayan bmw ve audi arasında kaldım. en son olarakta bmw 320i de karar kıldık.
    bmw gerçekten çok farklı 1 sefer sürmeniz arabayı almanıza yetiyor.

Umarım kazasız belasız süreriz :)

Tercih senin tabii, ama Audi A5 dururken Bmw 320i almak biraz mantıksız olmuş, kazasız belasız binin inşallah.
  • Hocam 3 serisi a4 ile kapışır bence a5 le 5 serisini kıyaslayabilirsiniz. Belkide aşırı bir audi hayranı olduğum için böyle düşünüyorumdur. Neyse hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz umarım :)
  • arkadaşın arabadan anlamadığı ortada öle forum açmış konuşuyor. a5 nerde 3 serisi nerde.
  • gitmis cop arabayi almissin kusura bakmada. Yildiz kullanmak varken bmw secmissin. Insallah pisman olmassin kazasiz belasiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman

gitmis cop arabayi almissin kusura bakmada. Yildiz kullanmak varken bmw secmissin. Insallah pisman olmassin kazasiz belasiz.

herkesin görüşüne saygım var.

ilk zamanlar bmw benimde hiç aklımda yoktu ama bi yerde "coupe alacaksan bmw alacaksın" diye bi yazı görmüştüm ondan etkilenip neden hiç bmw düşünmüyorum diye düşünmeye başladım. en son gidip test sürüşü vs yapınca bmw gerçekten hoşuma gitti.

Aldım pişman mısın diye sorarsanız çok şükür henüz pişman değilim inşallah ilerdede olmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.