Dış tasarım olarak Arteon daha heybetlı ve albenili bir yapısı var,içeride ise A5 daha teknolojik olduğu için ön plana çıkıyor .Motor hacimleri,ps ve torkları ikisinin aynı yanlız ağırlıklarına bakmadım. Bu iki secenek arasında kalsanız nedenlerini belirterek yazarsanız sevinirim.Şuan kullanmakda olduğum VW CC var gayet memlunum herhangi bir şikayetim yok,keyfine ve uygun fiyat alarak değişiklik yapmayı düşünebilirim.Bu iki secenek arasında.
Benim tercihim A5 den yana olurdu.
a5 te yağlı kavrama 7 dsg var ve görece olarak sorunsuz. aertonda kuru kavrama 7 dsg varsa (emin değilim) tercih koşulsuz a5 olmalı.
Ne kadar saçma sorular bunlar, aynı segment biri premium olan diğeri no premium olan aracı karşılaştırıyor, paran ikisinide almaya yetiyorsa kim arteon alsın ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Ne kadar saçma sorular bunlar, aynı segment biri premium olan diğeri no premium olan aracı karşılaştırıyor, paran ikisinide almaya yetiyorsa kim arteon alsın ki.
Katılıyorum a5 e parası yeyen niye Arteon alsınki...
gösteriş olarak arteon daha özel hoş duruyor fakat Audi nin de iç mekanı cok hoş ve premium marka karizması var.Fiyatları benzer düzeydeyse veya A5'e 25-30 bin fazla verilebilir fazlasına gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme