< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 11 Nisan 2019; 11:37:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 11 Nisan 2019; 11:37:7 > |
Ne yapmamı önerirsiniz derken yapacağınız bir şey yok eliniz kolunuz bağlı paranizla böyle rezil olursunuz işte ! Hangi mantıkla bir dünya premium marka varken gidipte Audi den araç alırsınız anlamıyorum ki . Doğuş un zaten yemediği halt kalmadı vw de aynı şekilde. Bu firmalar sadece müşterileri sömüren hilekar firmalar . Bundan sonra yapabileceğiniz tek şey dava açmak olur .
|
Öncelikle geçmiş olsun, şimdi fiyat listesine baktım ve yanlış görmedim değil mi? Aldığınız aracın liste fiyatı 740.000,00 ₺. Araç "0" ve daha 15 gün kullanmak kısmet olmadan mekatronik arızalanıyor, değişmesi gerekiyor, serviste aracınıza çarpıyorlar ve buradaki bazı arkadaşlarımız da bunu gayet doğal mı karşılıyor? Ya biri beni çimdiklesin arkadaşlar, şaka gibi. Burada arkadaşa Mekatronik değişsin kullanmaya devam et diyenler eminim gerçek hayatta 1.000 ₺ verip aldıkları telefonda bir tane ölü piksel çıksa doğruca hakem heyetine koşarlar değişim için.
Yahu araç daha "0", Sıfır ve bu araç 740.000,00 ₺, bakın Yediyüzkırkbin Türk Lirası. Yani bilemiyorum, kanun, mevzuat ne der bu işe ama açıkçası yerinizde olsam canım çok yanardı. Ama suç Audi de değil, Doğuşta da değil, suç sende kardeşim. Ben de araç alırken Doğuşa gittim, burunlarından kıl aldırmayan tavırlar, Alırsan al bize müşteri mi yok havaları, bizim araçlarımız Altın triplerini görünce, bedava verseler almam diyip çıkmıştım bayiden. |
Türkiyedeki hukuk sistemine inanmıyorum. Bunu bilen bayiler de müşteriye kolayca rest çekebiliyor.
Arızanın giderilmesini ve ilk 3-4 bakımı ücretsiz talep edin. Biliyorum adil değil ama mahkemelerde dolanır durursunuz. |
Burası Türkiye Adalet yok maalesef doğuş gibi çomar firmalarda anca mağduriyet yaratıyor çözüm üretmek yerine
|
VAG pişmanlıktır, adamlar servis kapısında sorun yaşadığında bile sallamıyorlar
![]() Bu konuda fiat servislerini çok seviyorum adamlar ciddi ciddi çalışıyor... |
Öncelikle belgeleri görelim...
Servis teslim tutanağını kişisel bilgileri gizleyip gönderin. %90 FAKE haber... |
Hangi marka o hocam?
![]() Foruma göre Wag grubu komple sorun Ford sorun Honda sorun Reno sorun Mercedes sorun |
Gecmis olsun malum firmayi tercih etmeden önce bunları göze almanız gerekirdi.
|
Arac bulamiyoruz bahanesiyle arac degistiremeyecegini soylemisler. Bulsalar degistireceklerse baslarina cokun ve o araci buldurun.
Bu yaz aldigim sifir golfun tesliminden once kaputunu cizmisler muhtemelen yikama esnasinda ufak bir cizik ama benim icin kabul edilemez bir rezillikti. 1500tl nakit ve bir ucretsiz bakim karsiliginda anlastik. Bu gibi durumlar sifir araclar icin rezalet nazik tavrinizi anlayacaklari dil ile degistirirseniz gerisi gelecektir diye umuyorum sakin hakkinizi yedirmeyin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |