Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Navigasyonu güncellemek istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadım bir hata yapıp sistemi kullanılamaz hale getirmekten de korkuyorum. Bu konuda sizin yardımlarınızı bekliyorum.
Araç üzerinde bulunan Navigasyon 2008 yılına ait ve bu yüzden bazı adresleri bulamıyor ve bazen beni yanlış yerlere soktuğu da oluyor. Orijinal CD'leri Almanya'da biraz pahalı bu yüzden internetten temin etmek zorunda kaldım. İnternet'den indirdiğim dosyada iki tane ISO dosyası çıktı bunlardan biri Batı Avrupa diğeri Doğu Avrupa ikisini bir DVD'ye aktaramadım şimdilik Doğu Avrupa olanı yazdırdım. Henüz araca yükleme yapmadım sizlere danışıp öyle başlamak istiyorum yaptığım yöntemlerde bir yanlışlık var mı yoksa doğru mu ilerliyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar daha fazla beklemek istemedim ve DVD'yi araca yükledim. Şuan için bir sorun çıkmadı Navigasyon görevini yerine getiriyor eğer benim gibi yurt dışında yaşayan insanlar varsa değerlendirebilir. Yalnız tek kötü yanı Batı Avrupa'ya gidecekseniz DVD'yi değiştirmeniz lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nazarnet58
Arkadaşlar daha fazla beklemek istemedim ve DVD'yi araca yükledim. Şuan için bir sorun çıkmadı Navigasyon görevini yerine getiriyor eğer benim gibi yurt dışında yaşayan insanlar varsa değerlendirebilir. Yalnız tek kötü yanı Batı Avrupa'ya gidecekseniz DVD'yi değiştirmeniz lazım.
Audi a6 2008 model aracımda navigasyon kurulu değil tr de yaşayan biri olarak bu mümkün mü ?
savastS
kullanıcısına yanıt
Bildiğim kadarıyla bu araç serisinde ki Navigasyonlarda Türkiye haritası yok bende çok araştırdım ama bulamadım. Ben Avrupa'da yaşadığım için Avrupa yol haritasını yükledim sizde artık ya bir navigasyon cihazı alacaksınız yada telefonlarda ki Navi programlarından faydalanacaksınız.