Şimdi Ara

Audi a8 4.2 quattro veya mercedes e200 elegance alicam yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar. Ben araba almayi düşünüyorum bi abim bana yeni arabalara para verme mercedes e200 al dedi. Fiyat limitim en fazla 40 bin tl. Ilanlarda 25bin liraya audi a8 gordum 94 model cok cazip geldi ancak yakit konusunda hala tereddutlerim var bu konudada arastirma yaptim kendi sitesinde 94 model 4.2 motor a8ler icin (benzinli) 100 kmye 11.6 l yakıt yakar diyor acaba lpg uyum sağlar mi bu araca? Bu iki modelden siz hangisini seçersiniz? Ben gencim 22 yasindaym benim yerimde olsaniz eski model bi araci tercih edermiydiniz? Lpg takili a8 de yakit tasarrufu ne denli yararli olur şimdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rhmylmz2 R kullanıcısına yanıt
    [DHgram=] uyum saglasa bile kulanırmısın onu? canlı bomba denene bilir eski asraç alırsın mesela 2001 e200 saat de 200 leri devirir uça uça gidersin konforlu gidersin 500 km yol gitsen hiçbişi yokmuş gibi olur vız gelir ama aracı bi sanayiye çektilermi yokşu parça yok bu parça bulamıyoruz bulsak degerinden 3 kat fazla filan üstünede sanayidende çıkmassın o audiyle mersedes le ayda 1-2 ama 2010-2011 corrola-focus-civc bakarsan daha mantıklı olur sorunsuz sorunsuz binersin ama bi mercedes kadar rahat olmassın.Biraz kafanı kullan milletvekili filan ol seçim önceleri!!! bugunkü!!! gibi 2 televizyon kanalını kapattır!!!!! binersin beleşe a8 ne!!!.
  • Artık kalmadı parça sıkıntısı. En kötü 3-5 gün beklersin. Hem audi, mercedes gibi arabaların parçası nasıl bulunmayacak? Şahin parçalarının iki tık üstüdür fiyatı da o parçaların.

Audi de mercedes de alınır. Ama iyi bakılmış, temiz olmalı.

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum.

Eğer o aracın kasasını begenip zevkine alınılıyorsa alınır ama 40 lira olup da binmek için gerçekten sadece araban olacak ise(memur tipi) o yaştaki o araçlara bulaşılmaz ki zamanında 91 4bin küsüratını hatırlamıyorum benzinli s serim vardı kulanıyordumda ama sadece tasarım için almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27alperen27

Katılmıyorum.

Eğer o aracın kasasını begenip zevkine alınılıyorsa alınır ama 40 lira olup da binmek için gerçekten sadece araban olacak ise(memur tipi) o yaştaki o araçlara bulaşılmaz ki zamanında 91 4bin küsüratını hatırlamıyorum benzinli s serim vardı kulanıyordumda ama sadece tasarım için almıştım.

79 E21 vardı.

Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Tüplü de değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.