|
Bildirim
Adi sistem ihtiyacı olana vermezler
|
Bu dünyada ya popçu ya topçu olacaksın.
|
kimse ücretsiz bişey vermez.onların parası fakir taraftarlardan çıkıyor meraketmeyin.
aynı şey buradada geçerli,fakirleri sömürmenin bir diğer yöntemidir futbol.hemde bağırtarak sevindirerek ![]() |
Audi eşantiyon vay be hemide q7
![]() |
Maalesef öyle bir memlekette yaşıyoruz ki forumdaki yüzde 80’e bu arabaları bedavaya versen yakıt ve vergilerinden ötürü yine altından kalkamazlar.
Bazen ilk insandan bu yana milyonlarca sene içerisinde bu dönemde bu topraklarda niye doğdum diye isyan ediyorum. |
Bizim Milletvekillerinin; 2 tl'ye çorba, 6 tl'ye kebap yemesi gibi düşünebilirsiniz.
|
Aynı Audi Türkiye'de kıytırık A1'in bile fuarda kapısını kitliyor.
Premium deyince merso ve bmw varken audi hayatta almam (Aslında şu an merso veya bmw'de alamıyorum ya çaktırmayın ![]() |
Ne o arkadaş sen niye heyecanlandın yoksa Real'de oynayan akraban mı var?Bunun eziklik psikolojisiyle ne alakası var,sanki tanıdığım da araç aldığını kıskanacam.Ben fikrimi söyledim;illaki ihtiyaç sahiplerine aralarından yardım eden vardır ve bunun reklamını yapmadan ulaştırmaları daha doğru.Ben de hemfikirim.Ha ayrıca dikkat ederseniz aralarından hiç mütavazi bir model seçen yok nernedense
![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|