Şimdi Ara

Audi Kampanya ve İNDİRİMLERİ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
18.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda sizlere sunduğum tüm desteklerin yanında ufak bir eklenti daha yapmak istedim;

Audi Kampanya ve İndirimleri...

Biliyorsunuz dönem dönem sembolik indirimler, son şasi indirimleri, distribütör destekleri, kredi imkanları ve oranları gibi bilgileri sürekli sizlere aktarmaya çalışacağım.

Forum sayfasındaki bilgilerin yeterli olmaması halinde bana PM gönderebilir ya da mail adresime ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili sorularınız ile başlayalım isterseniz;

• Görkem Bey, daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Mesela bazı opsiyonları bedavaya vermek,veya yarı fiyatına vermek gibi kampanyalarınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaRocquee

Görkem Bey, daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Mesela bazı opsiyonları bedavaya vermek,veya yarı fiyatına vermek gibi kampanyalarınız var mı?
    s tronic şanzımanlı 1.4 tfsı audi a3 almak istiyorum.ambition donanım olacak.sizce kaça mal edebiliriz.euro nun artışı sebebiyle liste fiyatlarında bir düşüş olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

s tronic şanzımanlı 1.4 tfsı audi a3 almak istiyorum.ambition donanım olacak.sizce kaça mal edebiliriz.euro nun artışı sebebiyle liste fiyatlarında bir düşüş olacakmı?

Alıntıları Göster
    Audi A4 ile ilgli hazırlanmış 4 adet donanım paketini fiyat avantajları ile birlikte ekli resimlerde görebilirsiniz arkadaşlar, A4 satın almayı düşünenleriniz var ise aman paketsiz otomobil satın almasınlar;

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsoner

Audi A4 ile ilgli hazırlanmış 4 adet donanım paketini fiyat avantajları ile birlikte ekli resimlerde görebilirsiniz arkadaşlar, A4 satın almayı düşünenleriniz var ise aman paketsiz otomobil satın almasınlar;

Alıntıları Göster
    Audi grubunda Doğuş Otomotiv destekli Euro artışı ile birlikte herhangibir kur sabitleme, kur indirimi gibi bir uygulama yoktur arkadaşlar.

A3 1.4 TFSI S-Tronic şanzımanlı bir otomobili donanımlı olarak 33.000 Euro civarına satın alabilirsiniz. Aracın baz fiyatı A3 Coupe 26.342 Euro / A3 SportBack için 27.341 Euro'dur. Bunun üzerine şanzıman seçimi, opsiyonel aksesuar seçimi, Attraction/Ambiente/Ambition paket olmak üzere yüklenen donanım seçenekleri ile fiyat artabilecektir.

Detaylı Opsiyonel Aksesuar Listesi, Jant Listesi, Teknik Veriler gibi dökümanlar için bana mail ya da telefon ile ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum...

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı
    Tel : (212) 241 46 47
    Gsm:(533) 705 77 26

• quote:

Audi grubunda Doğuş Otomotiv destekli Euro artışı ile birlikte herhangibir kur sabitleme, kur indirimi gibi bir uygulama yoktur arkadaşlar.

A3 1.4 TFSI S-Tronic şanzımanlı bir otomobili donanımlı olarak 33.000 Euro civarına satın alabilirsiniz. Aracın baz fiyatı A3 Coupe 26.342 Euro / A3 SportBack için 27.341 Euro'dur. Bunun üzerine şanzıman seçimi, opsiyonel aksesuar seçimi, Attraction/Ambiente/Ambition paket olmak üzere yüklenen donanım seçenekleri ile fiyat artabilecektir.

Detaylı Opsiyonel Aksesuar Listesi, Jant Listesi, Teknik Veriler gibi dökümanlar için bana mail ya da telefon ile ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum...

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar acaba AUDI TT COUPE 2.0 TORBO 2008 MODEL SIFIR ARACI KAÇA SATABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VARMI.

• quote:

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkemsoner

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı

Sn.Görkem Bey
    İzmir gönen den konuştuğum bir arkadaş paketlere istediğimiz opsiyonu sokup toplam sayıyı bozmamak kaydıyla çıkarabileceğimizi söyledi vebu haldede aynı indirim oranı geçerli olacak mış. yani konfor pakettetn milano deriyi çıkarıp sunroof eklenebilirmiş,

doğrumudur teyit edermisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: obgyn

quote:

Orjinalden alıntı: gorkemsoner

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı

Sn.Görkem Bey
    İzmir gönen den konuştuğum bir arkadaş paketlere istediğimiz opsiyonu sokup toplam sayıyı bozmamak kaydıyla çıkarabileceğimizi söyledi vebu haldede aynı indirim oranı geçerli olacak mış. yani konfor pakettetn milano deriyi çıkarıp sunroof eklenebilirmiş,

doğrumudur teyit edermisiniz

Alıntıları Göster
    makyajlanacak a3, yeni cıkan cabriolet e mi benzeyecek
    sanırım farlar yeni çıkan a4 gibi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leite

makyajlanacak a3, yeni cıkan cabriolet e mi benzeyecek
    sanırım farlar yeni çıkan a4 gibi olacak?

Alıntıları Göster
    Bahsi geçen bayideki arkadaşı tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)

Doğuş Otomotiv duymasın :)
  • quote:

Bahsi geçen bayideki arkadaşı tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)

Doğuş Otomotiv duymasın :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Bu başlığı sadece kampanya ve indirimlerden sizleri haberdar etmek için oluşturdum. Rica etsem diğer konularla ilgili sorularınızı diğer ilgili konuların altına yazın.

Ayrıca bana PM mesaj yazmaktansa forum içersinde taleplerinizi bana iletin ki diğer arkadaşlarımızda faydalansınlar.

Saygılar..
  • quote:

Arkadaşlar,

Bu başlığı sadece kampanya ve indirimlerden sizleri haberdar etmek için oluşturdum. Rica etsem diğer konularla ilgili sorularınızı diğer ilgili konuların altına yazın.

Ayrıca bana PM mesaj yazmaktansa forum içersinde taleplerinizi bana iletin ki diğer arkadaşlarımızda faydalansınlar.

Saygılar..

Alıntıları Göster
    Audi A3 Coupe 1.4 TFSI Manuel + Audi A3 SportBack 1.4 TFSI Manuel vites araçlara indirim gelmiştir. (%9+900 Euro)

İlgilenenler için kontaklar aşağıdaki gibidir;

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı (212) 241 46 47

• quote:

Audi A3 Coupe 1.4 TFSI Manuel + Audi A3 SportBack 1.4 TFSI Manuel vites araçlara indirim gelmiştir. (%9+900 Euro)

İlgilenenler için kontaklar aşağıdaki gibidir;

Görkem Soner
    Kurumsal Audi Danışmanı
    Nişantaşı (212) 241 46 47

Alıntıları Göster
    Görkem Bey öncelikle teşekkürler verdiğinz bilgiler için..
    Bu %9+900 euro indirimi ne kadar süre için geçerli acaba 20 25 gün sonra almayı düşünüyorz mahrum kalma riskimiz varmı bu indirimden??
    Dier sorum konuyla ilgili deil ama audi.com.tr den A3 ün iç mekanına baktığımz zaman görülen navigasyon ve tv sistemi için kaç euro fark ödememiz gerekiyo.. Birde xenon far, sunroof, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar gbi donanımlar oluşanlar paketler elinizde mevcutmu deilse ne kadar beklemek lazım aracın temini için..
    Şimdiden çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@huz@

Görkem Bey öncelikle teşekkürler verdiğinz bilgiler için..
    Bu %9+900 euro indirimi ne kadar süre için geçerli acaba 20 25 gün sonra almayı düşünüyorz mahrum kalma riskimiz varmı bu indirimden??
    Dier sorum konuyla ilgili deil ama audi.com.tr den A3 ün iç mekanına baktığımz zaman görülen navigasyon ve tv sistemi için kaç euro fark ödememiz gerekiyo.. Birde xenon far, sunroof, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar gbi donanımlar oluşanlar paketler elinizde mevcutmu deilse ne kadar beklemek lazım aracın temini için..
    Şimdiden çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..

Alıntıları Göster
    Benim elimde sadece 2 adet araç var, hemen arayın bence bitmeden niyetiniz varsa. Ama bendeki arabalar boş aksesuarla, Attraction paket, 1.4 TFSI...

• quote:

Benim elimde sadece 2 adet araç var, hemen arayın bence bitmeden niyetiniz varsa. Ama bendeki arabalar boş aksesuarla, Attraction paket, 1.4 TFSI...

Alıntıları Göster
    Peki istediğimz donanımları içeren bi A3 siparişi versek ne kadar zamanda temin edilebilir ??
  • quote:

Peki istediğimz donanımları içeren bi A3 siparişi versek ne kadar zamanda temin edilebilir ??

Alıntıları Göster
    8 hafta
  • quote:

8 hafta

Alıntıları Göster
    Balon ödeme hakkında bir bilgi verebilirmisiniz? Hafta sonu bir gazete de balon ödeme imkanı sunuldugu yazıyodu!
    Sadece Euro bazında mı balon ödeme yapılıyor? Ayrıca VDF audi kredi oranlarını ve bu %9 luk indirimin takas halinde geçerli olup olmadı hakkında bilgi verirmisiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suraney

Balon ödeme hakkında bir bilgi verebilirmisiniz? Hafta sonu bir gazete de balon ödeme imkanı sunuldugu yazıyodu!
    Sadece Euro bazında mı balon ödeme yapılıyor? Ayrıca VDF audi kredi oranlarını ve bu %9 luk indirimin takas halinde geçerli olup olmadı hakkında bilgi verirmisiniz?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    a3 sportback 1.4 tfsi manuel ambition+ s-line spor paketi icin totalde ne kadar odememiz gerekiyor acaba?
    bide konu dışına cıkmış olucaz ama ambition paket neler iceriyor?

simdiden ilginiz ve yardımlarınız icin cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@huz@ -- 28 Nisan 2008; 17:58:20 >

• quote:

a3 sportback 1.4 tfsi manuel ambition+ s-line spor paketi icin totalde ne kadar odememiz gerekiyor acaba?
    bide konu dışına cıkmış olucaz ama ambition paket neler iceriyor?

simdiden ilginiz ve yardımlarınız icin cok tesekkurler.

Alıntıları Göster
    Değerli Arkadaşlar,

Kredi koşulları ile ilgili detaylı bilgiyi size burada yazmaktansa site linki vermeyi tercih ettim. Kredi çeşitleri ve prosedürleri ile ilgili detaylı bilgiye bu linkten erişebilirsiniz;

http://www.audifinans.com.tr/f_audi/vdf_hakkinda/hizmetler.asp

A3 ve diğer modeller ile ilgilenen arkadaşlar bana mail atabilirler ise tek tek donanım&aksesuar bilgilerini ".PDF" formatında Reply edebilirim seve seve. Buradan listeleri yayınlamak sanırım görüntü karmaşasına sebep olur.

Saygılarımla,

• quote:

Değerli Arkadaşlar,

Kredi koşulları ile ilgili detaylı bilgiyi size burada yazmaktansa site linki vermeyi tercih ettim. Kredi çeşitleri ve prosedürleri ile ilgili detaylı bilgiye bu linkten erişebilirsiniz;

http://www.audifinans.com.tr/f_audi/vdf_hakkinda/hizmetler.asp

A3 ve diğer modeller ile ilgilenen arkadaşlar bana mail atabilirler ise tek tek donanım&aksesuar bilgilerini ".PDF" formatında Reply edebilirim seve seve. Buradan listeleri yayınlamak sanırım görüntü karmaşasına sebep olur.

Saygılarımla,

Alıntıları Göster
    sayın görkemsoner
    Audi TT-S modelini bekliyorum 1 sene içinde almayı planlıyorum bu araç Tr ye ne zaman gelir ve yaklaşık fiyatları ne kadar olur yardımcı olursanız sevirim

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Knows

sayın görkemsoner
    Audi TT-S modelini bekliyorum 1 sene içinde almayı planlıyorum bu araç Tr ye ne zaman gelir ve yaklaşık fiyatları ne kadar olur yardımcı olursanız sevirim

iyi forumlar

Alıntıları Göster
    TT-S için haziran sonrası gibi net olmayan bir termin var elimde. Fiyatı içinde kesinlikle net bir bilgi olmamakla birlikte kişisel tahminim 25-30.000 Euro yüksek olması.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.