Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
7
Favori
263.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence mercedes ve digerleri .

x5 kullaniyorum suan cokta memnun degilim acikcasi .

birck araba kullandim ama mercedes cok baska ona en yakin araba audi sonra bmw bana gore aralarinda aman aman fark yok ama arabanin icine oturdugun zaman guven dayaniklilik konfor hu hissleri merdeces ve audi veriyor . Sahsen m3-m5-x6- 7 serisi disinda bmw den araba alinmaz bence
  • Favori araba markam her zaman AUDi

ancak böyle bir soruya Mercedes'i dahil etmek adaletsizlik olur.

Mercedes, hiç kuşkusuz dünyanın en iyi otomobil üreticisidir.

Benim listem;

1- Mercedes
    2- Audi
    3- BMW
    4- Volvo
    5- Alfa Romeo

Bir arkadaş yukarıda belirtmiş..
    Almanlar çok sık söylerler: "Eğer konfor istiyorsanız Mercedes, performans istiyorsanız BMW her ikisini birlikte istiyorsanız AUDI alırsınız!"
  • 4 yıl Audi A4 kullandıktan sonra BMW 520d'ye geçen biri olarak söylüyorum ki;

Hala iddia ederim Audi dünya tarihinin en iyi arabalarından biridir. Kullanıcı kitlesi genelde eğitimli kesim olup araba alırken 3-5'e pek bakmaz. Ama gördüğüm üzere bu durum Audi ve Doğuş'un beynini bulandırmış ki, yeni A4 saçma sapan fiyatlar ile piyasaya çıktı. Sanırsınız ki arap şeyhinin altın kaplama Cadillac'ı. Öyle ki A4 ile 520'd fiyatları yakınlaştığı gibi bazı A4'ler 520d den daha pahalı idi. Hatta 3 serisi BMW'den 20-30.000 euro'ya kadar pahalı olan A4 modelleri bile vardı.

Böyle olunca da yeni A4 galerilerde vitrin süsüne dönüştü. Eski şaşaalı günlerine göre çok daha az sattı. Ayrıca A4'ün ostim sanayi yapımına benzeyen ön tamponu da satışlarda (Bence) etkili oldu.

Ben de dahil pek çok Audi kullanıcısı farklı markalara geçti. Audi de herhalde satışlarını artırmanın çarelerini arıyordur.

Sıralamada kişinin ihtiyacı önemli faktör. Sportiflik, yol tutuş ve teknoloji aranıyorsa BMW açık fark atar. Emsali Audi ve Mercedes'lere otobanda plaka okutur. Virajları çok daha süratli alır. Çok daha emniyetli ve kısa mesafede durur. Ayrıca servis aralığı daha uzun.
    Konfor ve sessizlik aranıyorsa Mercedes tek seçenek. Ayrıca Mercedesin ekonomik ömrü ve çarpma dayanımı en iyisi.
    Hepsinden biraz olsun denirse, Audi seçilmeli. (Ancak önemli miktarda paranın çöpe atılacağı da unutulmamalı.)

• Dayım 3 gün önce aldı arabasını 1.8 Turbo 160 bg Audi A4....Aracı kullandım ve inanılmaz seri ve bir o kadar da kaliteli bir araç..Şahsen ben Megane 3 sahibiyim ancak A4 den inesim gelmedi...Orada ki satış temsilcisiyle ( Audi )çok samimi diyaloglara girdik....Almanya da otomotiv sektöründe olan bir arkadaşının sözlerini aktarıyorum : Bizler Almanya da yurt dışına Mercedes ve BMW satarız..Ancak Audi yi alır ve kullanırız...Bu bayiden önce ticaret yapan özel bir firma temsilcisiyle dialoğa girdik...Adam isteğe bağlı olarak Audi,Bmw,Mercedes ve istediğiniz diğer markaları getirtiyor....Bu özel firma aynı zaman da bu markaların Distribitör'ü.....Doğuş gurubundan ayrı bir şirket anlayacağınız....Sorduk adama,adam işin ehli belli ki,tavırlarından,kendine olan güvenden ve bilgilerinden anlaşılıyordu.....Hangi marka diye sormuştuk...Direk Audi dedi..ne bakımdan dedik...Hem kaporta sağlamlığı,hem de konfor,hem de güvenlik olarak dedi...Audi artık kendini aştı dedi...Bakınız yol tutuş ve motoru ele almadık....Mesela aynı hızda bir duvara Audi ile mercedes'i çarptırırsanız,Audi daha sağlam çıkar dedi...Bu yazdıklarım sadece Kişi ve kişilerin yaptığı yorumlardır..şahsi adıma yorum yapmıyorum...Ancak benim sıralamam şu şekilde olurdu...

1-Mercedes
    2-Audi
    3-Bmw

Mercedes kendini yıllarca kanıtlamış bir marka..doğdum doğalı mercedes hiç bir zaman gözümden düşmedi hatta dünyanın en uzun km yapan aracın mercedes olduğu söylenir..Efsane olabilir ama 1.000.000 km...Bmw de aynı şekilde kendimi bildim bileli var ama Audi kendini sonradan kanıtlamış bir marka ve Audi markasının Bmw yi teknoloji ve güvenlik açısından geçtiğine inanıyorum...Saygılar...

• Arkadaşlar Türkiyede MERCEDES genelde müteahhit arabası olarak bilinir..Zenginlik göstergesinin birinci şartı Mercedese binmek sayılır...Eski, yeni olabilir ama Mercedes olacak....Genelde yaşı 50 ve üstü gurup Mercedes otpmobil kullanır....BMW ise yeniliğe açık hız tutkunu çok parayı bulan gençlerin ve gönlü gençlerin arabası.. Şehir içi slalom yapanlar, en çok trafik suçu işleyenler, kaza yapanlar genelde BMW kullanan gençler.....AUDİ kullananlara bakınız hepsi neyin ne olduğunu bilen insanlar..genelde olgun, kültürlü, bilgili...ve zengin..Çok dikkat ettiğim bir olay var...Sizde bakın....Elinde tesbih, üstünde yakası göbeğine kadar açık açık yeşil yada pembe gömlek , göğsünde altın künye, parmağında kocaman altın yüzük olan tipler asla AUDİ kullanmıyor....Para var....Ama AUDİ almıyorlar.... Kullanmıyorlar...AUDİ kullananlar seçici, seçmesini bilen insanlar....Bu yazdıklarım kimseyi kırmasın..Şahsi düşüncemdir....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Şubat 2010; 7:30:56 >

• 1-)Yeni e serisi
    2-)Yeni 5 serisi grand turısmo
    3-)Makyajlı kasa a6

audi mi? mercedes mi? bmw mi?
  • Audi Q7 çok itici ve rahatsız edici bir araç. İçi de güzel tasarlanmamış.

Bu sınıfta bir numara Range Rover. Sonra Toyota Land Cruiser.

Orta sınıf SUV sınıfında ise bence de Audi Q5 bir numara.

Onun dışında Audi'nin bir numarayım diyebileceği bir aracı yok, ancak 2 veya 3 numara olabileceği bir sürü aracı var.

Basit bir örnek. Audi A3 kadar lüzumsuz pahalı bir araç yoktur. Onun yerine git VW Golf al, çok daha rahat edersin.

Audi A4'te ise mantıksız fiyatlandırma devam etmekte. Bu sınıfta da bir numara Mercedes C180 artık, sonra BMW 320d. Üçüncü de Passat.

Audi A4 gerçekten tokat üstüne tokat yemekte.

Audi şişkin fiyatı ile ancak ve ancak müthiş iddialı modeller yaratabilirse araçlarını satabilir (örnek olarak Q5 rakipsiz duruyor).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

BMW ve Mercedes arasında seçim yapmak zor ama Audi her zaman Bmw ve Mercedesten sonra 3. çocuk olmuştur.

Açık konuşmak gerekirse bu fikrinize katılmıyorum Bana kalırsa 2008 yılı itibarı ile BMW, Mercedes ve Audi'den sonra 3. çocuk oldu... Çünkü Audi son yıllar itibarı ile gerçekten muhteşem bir atak yaptı ve BMW'ye el salladı :)
  • BMW Audi'den bir gömlek üstündür, boşboşuna bu konuda inatlaşmaya gerek yok.

Aynı ağırlıklarda BMW X5 dizel araç ile Audi Q7 dizel araçları alın. Bakın bakalım hangisi daha az yakar, hangisi daha hızlıdır, atakdır....

Q7 kadar kullanışsız bir araç yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

quote:

BMW ve Mercedes arasında seçim yapmak zor ama Audi her zaman Bmw ve Mercedesten sonra 3. çocuk olmuştur.

Açık konuşmak gerekirse bu fikrinize katılmıyorum Bana kalırsa 2008 yılı itibarı ile BMW, Mercedes ve Audi'den sonra 3. çocuk oldu... Çünkü Audi son yıllar itibarı ile gerçekten muhteşem bir atak yaptı ve BMW'ye el salladı :)

• 1. Porsche
    2. Mercedes
    3. BMW
    4. AUDI
    5. VW
    6. Opel

bendeki sıralama

Q7 konusunda haklısınız bende hiç beğenmedim ama ilk çıktığında bizde çok popüler olmuştu şimdi Q5 in Q7 out oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 12 Şubat 2010; 15:06:37 >
  • Çocukluğumdan bu yana hiç bir zaman Bmw araçlarını beğenmedim. Mercedes, Audi çok başarılı, son E serisini düşünürsen elbette Mercedes ama A6'nın makyajlısıda gayet iyi.

Bmw tek kapı 3 serisi haricindeki Bmw araçları beğenmiyorum. Araçlarda ön konsol namına hiç mi bir şey olmaz! Bendeki Astra'da bile bir bilgi ekranı var.
  • quote:

Bi 5 litre motorla 500 beygir güç elde etmek var bide 6.2lt yle

bende 2006 e 200 avangarde ,2007 5.20D ve 2006 A6. 2.0 var.bmw cok serı hepsınden serı fakat ufak bır cukura gırsen dıreksıyonu oyuncak araba gıbı oynuyor.masrafı agır .kasaası buyuk fakat konforu yeterınce ıyı degıl.kaskosu 3.500 tl ıken e 200 u 1.800 yaptırıyorum.audı benı kanser edecek.arac yag eksıltıyor soforler yag koymaktan bır hal oldular.arac tok serı ama yeterınce ıyı degıl.mercedes ıse tum yapısıyla hepsıne bedel....
  • mercedes
  • Abiler Ablalar sizlere lafım

Gerçek bir araba sevdalısından dünyanın en iyi 10 markasını syacam sizlere

İTİRAZ EDEN OLURSA YAZSIN..

1.Mercedes-Benz---maybach i saymıyorum zaten merso üretiyor ve dünya bir ilk lastikler patladıgı anda kendini yeniliyor ve mercedes maybach de ömür boyu garanti verdi 8 milyon dolarlık bir araç 1 kilometreye 7 litre benzin tüketiyor ....maybach exelero...
    2.Toyota dır toyotadan kastım LEXUS dur amerikada lexus kullanılır mercedesden aşağı kalır bir yanı yok tek eksiği prestij toyota japon teklonojisini otomobillere yansıtan bir firmadır Lexus un LFA modeli vardır avrupa da test sürüşünden geçemeyene vermiyorlar
    3.ROLS ROYCE dir şu bir gereçk ki lüks otomobil üretmekte ingilizler gereçkten işini biliyor...
    4.BENTLEY yİNE ingliz lüksü..
    5.Aston Martin..İngiliz...
    6.CADİLLAC..
    7.JAGUAR
    8.Ferrari
    9.İnfiniti
    10.Tofaş.):)::)

• itiraz yok heralde.:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_12345

quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

Audi bence kalite olarak BMW yi geçmiştir.Ama bir Merso da olamadı daha.

Mercedes-Benz>Audi>BMW

Benim tercihimi sorarsan Audi olur.

Ha şunu bileydiniz arkadaş bu forumda bilende var bilmeyende adam konför kalite güven demiş konuyu açan arkadaş daha neyi tartışıyorsunuz

konuyu açanda iyi biliyor Mercedes-Benz...

Mercedes-Benz- E500 audi mi bmw mi hangisi çıkıyorsa çıksın karşısına

Mercedes-Benz>AUDİ>BMW...

Tartışmaya açık bişi demedim.Öncelikle yazılanları iyice idrak etmeden cevap yazmamaya bn özen göstiririm, bnm yazıma alıntı yapandanda aynı özeni göstermesini beklerim.

E500 artık yüzü eskiyen 5 kasası ile a6 dan üstün olabilir ama yeni a8 modelininde gerisinde kalır.Segmentleri farklı olabilir fakat hangisi çıkıyorsa çıksın dediğin için a8 dedim.

• a8 e rakip tabiki s class olacak ki hala audi mercedesin gerisinde yeni a8 tasarımı ile a5,a6,a8 , harmanlamışlar ve yeni a8 cıkmış gibi geliyor bana o sınıfta bmw 7 serisi daha iyi burda yabana atılmayacak bir model daha var ki oda lexus ls serisi fuarda görmüştüm ki süper bir arabaydı .

zevk meselesi ama mercedes ve digerleri diyen bir cok kişi tanıyorum . Tebrikte ediyorum onları .
  • BMW.
  • 1.mercedes
    2.audi
    3.bmw

ikinci el değerleri de bu yönde olduğunu gösteriyor. aracın ikinci eli çok değer kaybediyorsa bi zaafı vardır. tutulmamıştır...
  • ayki arkadasım sana katılmıyorum VOLKSWAGEN AG nin ic parcalarını seat üretir yani audi ic parcaları = seat ki buda yanında 2.sınıf parcaları beraberinde getirmektedir bmw pahalıdır evet ama tüm malzemeleri 1. sınıf oldugu icin bu boyledir ha ic dizayn dersin sesimi cıkartmam audi ic dizayn konusunda bmw nin 2003 2009 dizaynından cok ileride 2009 a a-kadar diyorum cunku yeni 7 5 gibi modellerde cok sade ve kullanıslı dizaynlar yapılmıs zaten rolls royce gibi bi otomobilin üreticisinden düğer frimasının 2. sınıf malzeme kullandığını soylemek mantığa aykırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkipci -- 8 Temmuz 2010; 16:31:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.