Şimdi Ara

Audi Q2 mi Yoksa VW Tiguan Mı arkadaşlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
20.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu dışına çıkmayalım lütfen.
    Sahtekar olan yada olmayan birinden alışveriş yapmak her kesin kendi özgür iradesi, her kese ikinci bir şans verilmesi gerekir. Adamlar bir hata yaptılar diye ön yargılı olmamak lazım. Ki WV yi övmüyorum henüz alırım diye karar da vermedim ama bu adamlar hem sağlam, hem iyi hemde kaliteli araç yapıyorlar.

@elegantt bunu fırsata çevirmekle alakası yok, onları alacak parayı nasıl bir araya getireceğim hakkında fikrin olmadan bu şekilde bir eleştri hiç olmamış. Ki bu hakkı almak için görev başında nasıl bir bedel ödediğimi bile bilmiyorsun. O sebep ile tatışmaya bile gerek yok. 5 yıl bideceğim araç hem bana keyif vermeli hemde paramı kaybettirmemeli. Neticede bu hak ike süresi dolunca yenileme ihtiyacı olacak.

@aaguler desteklemek yok ortada, ki aracımızı üretemediğimiz sürece haçlıları ve diğer grupları destekliyoruz istemeden de. Evimize aldığımız ürünlere , yediğimiz gıdalara ve giydiğimiz kıyafetlere kadar bu sahtekarlara ait her şey. Bu sebep ile çok üzülmemek lazım.

@ism72 ben sormadım, evraklarımı doğuşa teslim ettim tüm yazışmaları onlar yapıyor. Cevap gelince de gidip ticareti başlatıyorsunuz.

@trust06 bahse konu modellere de baktım ama çok beğendiğim araçlar değil. Şuan alternatiflerim arasında, Jeep Limited/Renegade var birde compass çıkmış ama fiyatını bilemiyorum çok güzel duruyor.

• Hocam bence üstüne çok düşünmeyin bile Q2 der çekilirim... Tiguan'da güzel evet ama Q2 varken farklı bir seçeneği düşünmeyi çok mantıklı bulmuyorum
  • ben olsam kodiaq alirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinliUV

ben olsam kodiaq alirdim..

Malesef dizelde 2.0 seçenei var sadece,
    2.0 TDI CR 190 PS 4x4 DSG Green Tec, yüksek motor hacmi istemiyorum. Teşekkür ederim.

Bu arada AUDI aradı tekrar il heyetinden rapor istediler onu halletmem gerekiyormuş öncelikle. Sonra H sınıfı ehliyet alınacak ardından ya nasip olursa.
  • Audi a3 lerde cok guzel indirim varmis bu hafta. Q2 de de varmi acaba? Fiyatta tekrar pazarlik yapin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yakıt tüketiminden pişman olursanız benzinli Tiguan size büyük sorunlar çıkarabilir, çünkü 5 yıl kullanmak durumundasınız. Eğer ikisi de benzinli olsaydı hiç düşünmeden Tiguan alın derdim, fakat iç genişlik sizin için yeterliyse dizel Q2 ile kafanız daha rahat eder diye düşünüyorum.
  • Ben Q2'yi inceledim evet Tiguan ile genislik bir fark var ancak bana sorarsaniz Q2 daha iyi duruyor secenek olarak...

Tasarim ve ic mekan sikligi bakimindan Q2 derim..Tiguan'i her gun goruyorum bana gore albenisi olmayan bir arac..

Ama Q2 yolda gordugum zaman donup bakiyorum kisiden kisiye degisir Zevkler renkler meselesi..

Ben olsam Q2 alirim..

• Arkadaş sanırım rapor ıle ugrasıyor. Bnde olsam q2 veya tıguan almazdım baska secenekler de var kendınızı kısıtlamayın bıde 5 yıl bıneceksenız ıyı bı arac olmasına ozen gosterın. Degerı ne kdr yuksek olursa aracın otv svantajınız buyur.

Mesela vergısız 100 lık aracın otv+kdv degerı tescıl ıle 190 demektır sız tescı ıle 120 odersınız

Vergısız 130 luk aracın ise 250 e bıne yakın olur sız ıse 155 odersınız

Bu ornegı şunun ıcın verıyorum sız yaklasık 65-60 bın daha pahalı arac ıcın daha az fark odeyerek sahıp olabılırsınız bunu dusunun

• quote:

Orijinalden alıntı: hectorcsr

Arkadaş sanırım rapor ıle ugrasıyor. Bnde olsam q2 veya tıguan almazdım baska secenekler de var kendınızı kısıtlamayın bıde 5 yıl bıneceksenız ıyı bı arac olmasına ozen gosterın. Degerı ne kdr yuksek olursa aracın otv svantajınız buyur.

Mesela vergısız 100 lık aracın otv+kdv degerı tescıl ıle 190 demektır sız tescı ıle 120 odersınız

Vergısız 130 luk aracın ise 250 e bıne yakın olur sız ıse 155 odersınız

Bu ornegı şunun ıcın verıyorum sız yaklasık 65-60 bın daha pahalı arac ıcın daha az fark odeyerek sahıp olabılırsınız bunu dusunun

Ben raporla uğraşırken torba yasadan 70.00 limiti meclisten geçti, bu ülkede gazi de olsan bir ayrıcalığınız yok. Şehit olmak en iyisi o zaman en büyük ayrıcalık var (CC Rab) gerisi boş.
  • Yanlıs bılgı sahıbısınız.

Oncelıkle yasa gectı ancak 1 ocak 2018 de yururluge gırecek

2. Olarak 70 bın tasarı halı idi ancak yasa 1 ocak ıtıbarıyle anahtar teslım 200 bın olarak gectı. Yanı 1 ocak a kdr eskı dızenleme devam 1.6 motor ve bedel sınırı yk.

1 ocak sonrası otv+kdv dahıl 200 bıne kdr olan araclar otv odenmeden alınabılecek ve 1600 cc sınırı olmayacak gercı 2000 motor olup 200 bın altı araba da yok.

• Kesinlikle tiguan alın hem boyutlar daha büyük hem daha kullanışlı emin olabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac konusunda fıkır soylemem gerekırse

Bmw x1 audı q2-q3 vb premieum markaların bu ve benzeri aracları sadece o segmentte aracımız olsn dıye yapılmış araclar. X5 e bınemeyen ama brz yuksek arac olsn dıyene x1 gıbı.

Bmw audı mercedes kalıtesını bu araclarda bulmanız zor. Ikısı arasında tercıh yapmak zorunda olsam yıllık 10 bın km gecmıyorsam tıguaın derdım.

Skoda ateca nıssan qasgaı xtrail de dusunulmelı derım.

Tıgusın 1.6 tdı bu yıl olmasa da seneye gelır tbı yasa cıkacak fıyatı altında kalması zor.

• hala alınmadıysa araç skoda kodiaq içinde bir görüşün derim yada volvo xc40
  • kickergls K kullanıcısına yanıt
    Kodıaq ıyı bır tercıh olabılır

Volvo xc40 ise 2018 ıkoncı yarısında yenı gorunumu ile gelicek.fıyatı ne olur tabı bılmek kolay degıl ama benzınlı secenegı tercıh edılebılır arac ck guzel

• Tabiki Tiguan. Q2 çok gereksiz segment olarak. Ha BMW olsa BMW X3 falan iyi al derim. 3008 de düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q2 gereksız bnce de

3008 goruntuden ıbaret ama kalıtesız

Ikoncı elı en ıyı tıguaın olur

En donanımlı suv qasgai ve xtrail bnce

Bmw x3 fıyat olarak hepsınden pahalıdır.

• hectorcsr H kullanıcısına yanıt
    xc40 için 2018 in ilk çeyreği konuşuluyor kaldıki volvo sitesinden fiyat öğrenme başvuruları almaya başladı
  • Xc40 fiyatları 318 bin liradan başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectorcsr

Q2 gereksız bnce de

3008 goruntuden ıbaret ama kalıtesız

Ikoncı elı en ıyı tıguaın olur

En donanımlı suv qasgai ve xtrail bnce

Bmw x3 fıyat olarak hepsınden pahalıdır.

3008 kalite anlamında bütün testlerde sınıfının çok üstünde kaliteye sahip diye bahsediliyor. Siz içine bindinizmi 3008 in bence çok ama çok kaliteli bir araç

• 318 olan da buyuk ıhtımal benzınlı versıyon

Dızel motorı 2000 cc ye koyacagıbı ongorursek arac 400 bını gecer.

Ck guzel suv lakın 300 bın etmez. Ck kalitelı bı araba lakın satarken üzer kaybettırir. Satış da en az tıguaın kaybettirır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.