Keşke beyaz almasaydınız. Beyaz renk aracı çok demode ve sıradan gösteriyor bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi RS6 Avant 4.0TFSI Quattro 560 HP Uzun Dönem Kullanıcı Testi (3. sayfa)
-
-
hocam yeni arabanızı güle güle kulllanın. bir şeyi merak ettim; neden bu güzel araçlara daha hızlı olması için yazılım yaptırmıyorsunuz?
-
Zaten sıradan durmasını istiyorum hocam, ilgi çekmeyi hiç sevmiyorum hatta belki arkasındaki RS6 yazısını da sökebilirimquote:
Orijinalden alıntı: MouesonKeşke beyaz almasaydınız. Beyaz renk aracı çok demode ve sıradan gösteriyor bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski kasa RS6’ya yurtdışından egzoz getirttiğim için mecburen yazılımda yaptırmıştım, yağ sıcaklığının önüne geçemeyince ekstra soğutucu takmıştık.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmihocam yeni arabanızı güle güle kulllanın. bir şeyi merak ettim; neden bu güzel araçlara daha hızlı olması için yazılım yaptırmıyorsunuz?
Bu araç henüz garantili, şu an bozmak istemiyorum ama ileride mutlaka supersprint egzoz ve stage 2+ yazılım şart.
Hocam öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Sanırım uzun süredir konu açmıyorsunuz. Tekrardan detaylı araç incelemeleri görmek isteriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni araç hayırlı olsun kazasız belasız bol gazlamalar :) Güncel garaj durumunuzu merak ediyoruz neler gitti neler geldi
Tesekkur ederim herkese daha iyileri nasip olsun. Bazen beni kızdırıyorlar 5-6 ay uzaklaşıyorum forumdan o yüzden bir süredir yoktum ama sinirim geçti geri geldim :)quote:
Orijinalden alıntı: RedViper
Hocam öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Sanırım uzun süredir konu açmıyorsunuz. Tekrardan detaylı araç incelemeleri görmek isteriz
Teşekkür ederim daha iyileri herkesin olsun :)quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Yeni araç hayırlı olsun kazasız belasız bol gazlamalar :) Güncel garaj durumunuzu merak ediyoruz neler gitti neler geldi
Şu an 22 araca çıktık garaj artık son eleme turu gibi oldu benim için en iyi oyuncular arasında elemeler yapar hale geldim. Alan arkadaşımız hayrını görsün sattığımız malda gözümüz yok ama;En çok koyan uzun yol arkadaşım olan A6 3.2 FSI’ı göndermiş olmamdı.
Şimdiye kadar isteyipte binemediğim otomobil olmadı, Ferrarisinden, Porschesine, Tofaş’ından, Lada’sına kadar tüm araçların iyi/kötü ayrımı yapmadan hepsinin ayrı bir keyfi olduğunu düşünüyorum lakin bana bu zamana kadar A6 3.2 kadar keyif veren bir otomobil olmadı ve sanırım bundan sonra da olamayacak.
Liste biraz kabarık ama içinde premium supersportlar yok (Rolls Royce Wraith gibi) genelde Avrupada orta-üst segment olarak geçen araçlarla yine devam ediyoruz yolumuza.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
0-100 ü 3.6 saniye olan station wagon araç mı olur ya!
Manyak mı bu Almanlar?
Hocam o 0-100 hikayesi yalan, 3.8’den aşağı indiremedik biz. Yalnız ara hızlanmalar felaket iyi, 80-120 2 saniye, 50-150 6.5 saniye, 100-200 8.8 saniye sürüyor.quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
0-100 ü 3.6 saniye olan station wagon araç mı olur ya!
Manyak mı bu Almanlar?
Açık konuşmak gerekirse, uzun yol seyahati yapmayacak, şehir içinde araç kullanacak birisi için gereksiz bir araba. Limitler belli olduğu için aynı keyfi 3.0 dizel çift turbolu 300 beygirin üzerindeki herhangi bir üniteyle de alabilirsiniz. Bu aracın tek avantajı uzun yolda limit tanımıyor ve kolay kolay şişmiyor
Diğer A6 siyah renkmiydi hocam birkaç kere DSİ isiklardan kalkıp organize yönüne uçuşa geçen siyah A6 avant ile karşılaşmıştım haftaici erken saatlerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 2 Temmuz 2023; 11:30:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet benim aracım olma ihtimali yüksek ama Kayseride 4-5 tane daha RS6 var diye biliyorum. Sabah saat en geç 08:45’te mesaiye başlıyorum eğer o saatlerdeyse doğrudurquote:
Orijinalden alıntı: babapars
Diğer A6 siyah renkmiydi hocam birkaç kere DSİ isiklardan kalkıp organize yönüne uçuşa geçen siyah A6 avant ile karşılaşmıştım haftaici erken saatlerde
Podgoritsa karadağın başkentiymiş şimdi farkettim bir bağlantı mı var hocam
-
En sevdiğim müşterilerimin yaşadığı yerdir; Ne Dubai gibi görgüden uzak, ne de Amerikalı gibi soğuk ve kurnaz insanların barınamadığı bir yerquote:
Orijinalden alıntı: PenanggalanPodgoritsa karadağın başkentiymiş şimdi farkettim bir bağlantı mı var hocam
Rs6 her arabacının hayali..
e39 yada e38 Yüksek motor Kullandınız mı?
-
Aile büyüklerimiz tarafından alınan daha sonra satmaya kıyamadığımız E38 750iL kullandık uzun dönem en son iyi bakacağına inandığım bir arkadaş gelince 3 yıl önce sattımquote:
Orijinalden alıntı: M3 CSLRs6 her arabacının hayali..
e39 yada e38 Yüksek motor Kullandınız mı?
hayırlı olsun,audi sizi iyi sarmış:) rs7 niye bakmadınız ?
Hayırlı olsun hocam bu keyfi alanın bu araçlardan vazgeçmesi gerçekten zor
C8 kasa daha modern ve görünüş olarak ben daha çok beğeniyorum
Bu tarz araçların gündelik kullanıma uygun olmasını çok seviyorum Vag grubunda genelde böyle.
Ben de 2016 RS7 605 lik performans paket kullanmıştım araçtan inmek istemiyor insan :) egzoz sesi fabrikasyon çok iyidi gerçekten.
Rs7 kendi aracım değildi 360hp S3 kendi aracıma bindiğimde keşke Rs7 yi kullanmasaydım demiştim S3 şehir için gerçekten çok yeterli araç ama 4.0TFSİ şehir içi dediğiniz gibi çok fazla geliyordu resmen ışınlanıyordu :)
Tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
-
Teşekkür ederim, eskiden fanatik bir BMW kullanıcısıydım, hala daha DSG şanzımanlı standart bir Audi’yi, ZF şanzımanlı bir BMW’ye tercih etmem, lakin M serilerindeki kronik yatak problemi hep başımı ağrıttığı için uzun yola gidemez oldum, ilk önce AMG serilerine geçtim, bu sefer de uzun yolda viraja girerken en ufak bir yükselti geçişinde araba ESP yakıp tedirgin etti.quote:
Orijinalden alıntı: en1gma
hayırlı olsun,audi sizi iyi sarmış:) rs7 niye bakmadınız ?
E63 AMG’yi de arada bir kullanmak için kenara ayırıp uzun yola 3.2 FSI motorlu A6 ile gidip gelmeye başladım, baktım ki inanılmaz keyif alıyorum en son RS üzerinden devam etme kararı aldım.
Hem viraj performansı, hem dayanıklılık açısından V8 RS serileri rakiplerine göre çok daha üst bir noktada yer alıyor. Bir E63 konforu veya bir M6’nın direksiyon hissiyatı keyfi elbette yok ama Kayseri-Ankara arasında 1 saat 15 dakikada, Ankara-İstanbul arasını 1 saat 50 dakikada kasmadan gidebiliyorum. Yaptığım çok yanlış ama haftada en az 2 kez Kayseri-Ankara yapınca mecburen hızlı olmam gerekiyor.
RS7 konusuna gelince, halihazırda bir 3.0 Çift Turbo dizel 313 beygirlik bir A7 aracım var RS7 ile aynı lastik ebatları ve aynı aks genişliğine sahip bu araç yol tutuş konusunda A6’dan daha iyi olsa da ; RS6 hem A6’dan hem RS7’den daha uzun aks aralığına sahip olduğu için yol tutuş anlamında daha başarılı bir model deneyimlediğim kadarıyla. Ayrıca ailecek uzun yol yaparken C7 kasa RS6 daha fazla bagaj alanı sunuyordu, maalesef C8 kasada pandizot sökülmediği için bagaj biraz ufak kalıyor.
Bir de olayın görünüş kısmı var, bulunduğum şehirde maalesef insanlar komşularının araçlarından ayakkabılarına kadar dikkat ettikleri için ben pek dikkat çekmemeye çalışıyorum. RS6’yı bilen biliyor ama çoğunluk standart bir A6 Avant sanıyor
-
Merhaba;quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_RHayırlı olsun hocam bu keyfi alanın bu araçlardan vazgeçmesi gerçekten zor
C8 kasa daha modern ve görünüş olarak ben daha çok beğeniyorum
Bu tarz araçların gündelik kullanıma uygun olmasını çok seviyorum Vag grubunda genelde böyle.
Ben de 2016 RS7 605 lik performans paket kullanmıştım araçtan inmek istemiyor insan :) egzoz sesi fabrikasyon çok iyidi gerçekten.
Rs7 kendi aracım değildi 360hp S3 kendi aracıma bindiğimde keşke Rs7 yi kullanmasaydım demiştim S3 şehir için gerçekten çok yeterli araç ama 4.0TFSİ şehir içi dediğiniz gibi çok fazla geliyordu resmen ışınlanıyordu :)
Tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, S3 2000’li yıllarda severek kullandığımız bir araçtı.
Hala daha arkadaşlarımın çoğunda bu araçtan mevcut, stage 2+ ile (Catback+Hybrid Turbo), stock RS6’ya 150’ye kadar kök söktüren bir araç aslında.
Ben pek orijinalliğin bozulması taraftarı değilim özellikle söz konusu 2.0 TFSI gibi narin bir üniteyken daha çekimser olurdum ama yine de bir RS’e en yakın keyfi olan otomobil bence S3’tür. Naçizane tavsiyem, PCV valfini iptal ettirip Oil Catch Can takarsanız bir de yağ soğutucuları her 30.000 km’de bir temizleyip her 60.000’de komple değişirseniz çok uzun süre rahat edersiniz.
Bir de yağ sıcaklığınız görünmüyorsa, gizli özellik ile açabilirsiniz eğer 100 derece civarında geziyorsa Katalizör iptali yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim aksi takdirde hem yüksek yağ sıcaklığı hem de dolan katalizörün motor içine uyguladığı basınç nedeniyle yağ yakma problemi başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X