Bildirim
Audi Stronic-DSG ile aynımı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı şanzımanın laciverti -
John Shepard adlı üyeden öğrendiğime göre yeni modellerde 7 ileri kuru kavramada bile kuru değil ıslak olanı kullanıyorlarmış A3'te. Bu nedenle aynı değildir. Audi'deki çok daha sağlam olmalı ama pratikte nasıl olur bilemem belki onun da başka sorunları var.
Özet: Eski 7 ileri kuru stronic ile şu ankinin kodları farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Temmuz 2019; 9:31:23 > -
Ben de 2018 a3 s tronic var ve kuru kavrama. Yanlışın var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onun araci A4 1.4 tfsi sanirim o zaman A3 te hala kuru kavrama varsa sorun cikarabilir.quote:
Orijinalden alıntı: DeliCingene
Ben de 2018 a3 s tronic var ve kuru kavrama. Yanlışın var.
Eve gecince arastirayim tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Temmuz 2019; 11:15:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A3 stronic ile dsg ayni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kalite şanzımandır, sahibini yetkili servis dışına çıkarmaz.
ikisi de çift kavrama şanzımandır. yani aynıdır, aynı kaderi yaşarsınız. volkswagen grubunun araçlarını beğenirim fakat bu şanzımandan volkswagen grubu acilen kurtulmalıdır. bmw ve mercedes gibi tam otomatik şanzıman kullansınlar da millet bir rahat nefes alsın. başka çare yok. -
Merecedes a b cla gla da çift kavrama
Aynısının laciverti -
mercedes bazı alt sınıf modellerde maliyet kaygılarıyla çift kavrama kullanıyor, doğru. ama mercedesin ana satışlarını oluşturan ve mercedesi mercedes yapan D ve E sınıfı araçlarda (spor modeller haricinde) 9 ileri tam otomatik şanzıman kullanıyor. BMW'de de bazı spor modellerde çift kavrama kullanılıyor sanırım. ama BMW deyince aklımıza ZF şanzıman gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 8 Temmuz 2019; 12:1:44 > -
Bmw yeni 1 serisinde bile dct kullanacak sanırım.
Niye farkli olsun.Maliyet hepsi.En fazla yazilimi farkli olur ancak sorunlari aynidir.
Selamlar
Benim araba A4 b9.
Bu modellerde motor boylamasına konumlandırıldığı için 7 ileri kuru tip dsg kullanılmıyor. Bu tip motorlar için geliştirilmiş yeni nesil 7 ileri ıslak kavrama DL382(ya da 381 şimdi yanlış olmasın) kullanılıyor. -
Hemen hemen aynıdır. Gayet konforlu,vites geöişi hissedilmez, yakıt tüketiminde manuelden daha ekonomiktir. -
Her araçta değil. Yanlış hatırlamıyorsam, a3 q5 ve bir araç daha vardı onlar bildiğimiz dsg. A6'da ki aynı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 8 Temmuz 2019; 14:22:21 >
A1-A3-Q2 Q3’ün önceki nesil 7 ileri olanlar bunlar kuru kavramadır.
Doğrudur hocam ben detaylı bilmiyorum.
A3 otomatik sorunlu.
Nesi sorunlu yeni nesilde sorun yaşayan görmedim vakti gelince kavrama değişiyor sadece.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok kalite şanzımandır, sahibini yetkili servis dışına çıkarmaz.
|
Benzer içerikler
- honda accord yorum
- hyundai tucson kavrama sorunu
- direksiyonu çevirince gelen uğultu sesi
- adblue uyarısı gitmiyor
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- renault symbioz
- zeekr 009 fiyat
- dacia bigster 2025
- togg donanım özellikleri
- opel corsa elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X