Öncelikle herkese iyi günler araç almayı düşünüyorum 100-110 bin tl arasında bütçem var audi tt 1.8 2001 model almayı düşünüyorum birçok foruma baktım fakat güncel bir bilgi bulamadım araç hakkında çok bir şey bulamadım o yüzden bu araca hakim olan birisi beni bilgilendirir mi kronikleri nedir ne kadar uğraştırır değer mi bunu almaya. |
Audi tt 1.8 (1999-2004)
-
-
1.8T 225'ler Narindir. Trim Parçasını Bulmak Zor. Body Parçaları Pahalıdır.
Eğer Benzer Motor ve Altyapı istiyorsanız, A4 B6 193 BG Manuel Amerikan Kasaları tercih edebilirsiniz.
-
180 bg lik önden çekişli versiyonunu almayı düşünüyorum 225'ler biraz fazla gelebilir bana
a4 ler çok kaba geliyor tt hem daha şık hem de spor bir görünüşe sahip diye çok cezbediyor beni meknaiksel olarak nasıllar acaba çok sorun çıkartır mı ve nelerine dikkat etmem gerekir
-
Bu kasanın temizini bulmak çok zor. LPG li olanlar pek uyum sağlamıyor diye duymuştum.
-
1.8t benim gözümde çok efsane bir motor temizini bulabilirsen abi guzel olur -
güzel arabadır. fakat ilk jenerasyon zamanları bu arabanın arkadan çok kayma olayları yaşanmış ve audi tüm tt leri geri çağırıp, arkaya çok ufak ama çok etkili ufak bi spoiler eklemiştir. o yüzden tt alırken mutlaka o spoiler'i görmezden gelme.
BAHSETTİĞİM SPOILER BU. MUTLAKA OLMALI.
BUDA OLMAYANLARI
Ve kendi kişisel tercihim olarak bu arabaya abartı bi spoiler olmaz. O yüzden orijinal bulmaya dikkat et. Bana göre TT; fakir R8'i. Tıpkı Ferrari alamayanların Fiat Coupe 2.0 aldığı gibi.
Güzel araçtır. tavsiye ederim. Minik canavar. Güzel uzar..
-
evet görmüştüm ufacık şeyin her şeyi bu kadar değiştirmesine şaşırmıştım açıkcası. şahsen ben de attıklarınız gibi küçük spoilerli olanları tercih ederim
-
biraz zor olucak ama bakalım :D
-
TT güzel araçtır. Yalnız ben olsam manuel tercih ederdim. Bizim millette genel olarak pahalı araba otomatik olmalıdır gibi bir düşünce oluyor. Biraz eksi kafa bir düşünce ama manuelinde kontrol hissi daha iyi diye düşünüyorum.
-
180'liği vardı gençken. MK4 ile aynı işte.
-
Sadece spoiler değil, arka süspansiyon parçalarında da iyileştirme yapılmıştı.
-
Sorunsuz ve temiz araç zaten size çok keyif verecektir.
Fakat araçta herhangi bir arıza veya sorun oluştuğunda hem masraflı olacak, hem baş ağrıtacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X