Şimdi Ara

AUDİ TTS 2007 tek egzoz çıkışlıya RS çift egzoz çıkışlı arka tampon bodykit takılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AUDİ TTS 2007 tek egzoz çıkışlıya RS çift egzoz çıkışlı arka tampon bodykit takılabilir mi?

AUDİ TTS 2007 tek egzoz çıkışlıya RS çift egzoz çıkışlı arka tampon bodykit takılabilir mi?

Kırmızı olan taktıracağım olan ama 2 egzozlu olduğu için emin olamadım takılır mı? veya arabaya egzoz eklenebilir mi kırmızıyla uyumlu olması için? yardımcı olursanız sevinirim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lütfen yardım edin üstteki orjinal hali aşağıdaki rs bodykit ama orijinal halinde 1 egzoz var bodykitte 2 egzoz var nasıl taktıracağım? (bu arada bodykit satış yapan firma benimkinin modeliyle uyumlu ama egzoz etkiler mi takılmasını?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemokan123

Lütfen yardım edin üstteki orjinal hali aşağıdaki rs bodykit ama orijinal halinde 1 egzoz var bodykitte 2 egzoz var nasıl taktıracağım? (bu arada bodykit satış yapan firma benimkinin modeliyle uyumlu ama egzoz etkiler mi takılmasını?
    Onlar sizi egzozcuya yönlendirir dert etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    araştırdım biraz, bodykit takılabiliyormuş herhalde ama sağdaki egzoz sadece görüntü amaçlı olabiliyormuş herhalde

• cemokan123 C kullanıcısına yanıt
    İkisi de aktif olabilir ama uğraşmıyolar siz isterseniz yaparlar muhtemelen ama onun için son susturucu iptali gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.