Bildirim
AUDİ TTS 2007 tek egzoz çıkışlıya RS çift egzoz çıkışlı arka tampon bodykit takılabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen yardım edin üstteki orjinal hali aşağıdaki rs bodykit ama orijinal halinde 1 egzoz var bodykitte 2 egzoz var nasıl taktıracağım? (bu arada bodykit satış yapan firma benimkinin modeliyle uyumlu ama egzoz etkiler mi takılmasını?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onlar sizi egzozcuya yönlendirir dert etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: cemokan123
Lütfen yardım edin üstteki orjinal hali aşağıdaki rs bodykit ama orijinal halinde 1 egzoz var bodykitte 2 egzoz var nasıl taktıracağım? (bu arada bodykit satış yapan firma benimkinin modeliyle uyumlu ama egzoz etkiler mi takılmasını?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araştırdım biraz, bodykit takılabiliyormuş herhalde ama sağdaki egzoz sadece görüntü amaçlı olabiliyormuş herhalde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İkisi de aktif olabilir ama uğraşmıyolar siz isterseniz yaparlar muhtemelen ama onun için son susturucu iptali gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X