Şimdi Ara

Audigy 2 ZS Notebook ISINMA KAPANMA Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta audigy 2 zs notebook ses kartı aldım. pcmcia girişli. geldiği günden beri problem yaşıyorum. kart çok ısınıyor ve kapatıyor kendini. cWarrior sağolsun güncelle fln dedi güncelledim ısınma süresi uzadı sadece. sonra bi de onboard kartını biostan devre dışı bırak dedi. ama benim bios bir garip. onboard'la ilgili hiç bir şey yok. en son notebook'un altına 4 tane bardak koydum o zaman kapanmamaya başladı. aldığım yerle görüştüm geri gönderin değiştirelim diyorlar. peki sizce yeni gelen kartta da ısınma problemi olmaz mı? bunun başka bir yolu var mı sizce? geri göndermeden önce sizlere bi danışmak istedim. teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saßry -- 20 Ocak 2007; 16:08:46 >

• AYnı karttan bendede var biliyorsun Bu kartın fazla ısındığı bir gerçek.O yüzden eğer laptop eski ise soğutma sistemine göz atmanızda fayda var.Yada bardak koymaktan ziyade laptop'ın alt arka tarafına üçgen biçiminde uzun bir destek koyarak eğimli durmasını sağlayabilirsiniz.Bu şekilde hem daha rahat yazı yazabilir hemde laptop'ın altındaki hava kanallarının kapanmasını engellemiş olursunuz.Bence geri göndermeniz çözüm olmaz çünkü benim kartta aşaırı derecede ısınıyor ama şimdilik kapanma gibi bir problem ile karşılaşmadım..
  • teşekkür ederim dostum yaklaşık 8 saattir bardaklarla çalışıyor alet :))) ses kesilmedi henüz. umarım kesilmez. sağol ilgin için. önümüz pazar kapamayacam makineyi yarın akşama kadar bakalım nolcek. yine kapanırsa ptesi gönderirim.
  • arkadaslar bardaklara rağmen kapandı kart. ptesi iade ediyorum. sağolun hersey icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.