Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: truva1975

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bioas general setting yada advance bölümünde olabilir ac97 yada hd yazan yerdir..

Advanced başlığında, onboard devices configuration var.

serial port1 address (3F8/İRQ7)
    parallel port address (378)
    ECP mode DMA channel (DMA3)
    Paralel port IRQ (IRQ7)

bunlar yazıyor , hiçbir yerde AC yazmıyor :(

EK : Buldum sonunda :)
    Advanced\chipset\southbridge VIA VT8251 configuration altına saklanmış kereta :)

anakartının markasını ve modelini verirsen yardımcı olabilirim

• Teşekkürler sonradan hallettim, ek olarak yazdım yazının sonuna dikkatinden kaçmış, sağol.
  • beyler bendede winampı kilitliyor bu mod kartım sb audigy live value eski driverları kurdum aynı sorun hala devam ediyor herhalde registry den tamamen kaldırmak lazım sürücüleri inş baştan windows kurmak zorunda kalmayız...
  • Bugün Pc ye format attım ama işe yaramadı hala donuor pc donmasa yüklicem ses güzelleşio özellikle tizler..Bass da bi yumuşama war ama cok acınca böğürüor ama iyi yine yeterli seviyede böğürmüo ama malesef kaldırdım pc donuo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Bugün Pc ye format attım ama işe yaramadı hala donuor pc donmasa yüklicem ses güzelleşio özellikle tizler..Bass da bi yumuşama war ama cok acınca böğürüor ama iyi yine yeterli seviyede böğürmüo ama malesef kaldırdım pc donuo..

sendekide ne acayip bi şansızlık dostum
  • Cümle içinde amma ama lafını kullanmışım nese napalım kader
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakin

link iptal olmuş. tıklanmıyor. Tekrar verebilirmiyiz.

link çalşıyor dostum
  • quote:

Bugün Pc ye format attım ama işe yaramadı hala donuor pc donmasa yüklicem ses güzelleşio özellikle tizler..Bass da bi yumuşama war ama cok acınca böğürüor ama iyi yine yeterli seviyede böğürmüo ama malesef kaldırdım pc donuo..

Sistem yetersizliğinden mi kaynaklanıo diyecem.İşlemci ve ram mi yetersiz kalıyor acaba.(sistemini bilmediğim için sordum)
  • Ram 768 Mb
    İşlemci P4 1.4
  • Sisteminden kaynaklı olabilir çünkü düşük baya.İşlemci ve ram yetmio gibi.zaten xp den tam performans almak için en az 1gb ram olması gerek.Ywni programlar ve ses kartı gibi ekstralarda pc yi zorlamakta o yüzden pc nin donması normal gibi.
  • Şimdi yeni ses kartımı taktım ve kurdum (creative audigy 7+1 value), öncelikle kendi driverlarıyla kullanayım dedim. Test ekranında iki seçenek var, biri "channel" ona tıkladığımda bayan sesi herbir kolonon konumunu söylüyor ve ses her birinden gayet güzel geliyor ama, subwoffera gelince ondan ses hiç çıkmıyor ve kadın subwoffer demiyor (ama her kolonun test aşamasında önünde beliren kırmızı çizgilerde zaten görünmüyor subwoofer önünde). Bu normal midir? İkincisi "noise" bunu tıkladığımda herbir kolondan ses geliyor bu arada subwofferda herbirinde ses oluyor, fakat sıra subwofferla gelince, centerdan tekrar ses geliyor. Bu normal midir?
  • Öncelikle hayırlı olsun.Ses testinde kanalları söylerken subwooferdan ses gelmemsi normal çünkü subwoofer sadece alt freakansları yani bass sesleri verir bu yüzdende konuşma sesi çıkmaz.Noise de hışırtı şeklinde ses gelir ve ve woofera gelince bi uğultu duyarsın. Sisteminde sorun yok yani.Bu arada sana önerim denetim masasından device kontrolü açıp 96hz 24 bit ayarını yapman ses daha tok ve güzel çıkıyor.
  • ben bu bilgisayarda cod 4 bile oynadım :D bi ses kartı driver'ı mı dondurcak. Adobe'nin en kral programı after effect ve premiere yi de kullanıorum. Ama yine sistemden kaynaklanan bi gıcıklık wardır.
  • Yada pcin sıcaklık sorunu oolabilir.Eğer kasa ii soğutmuyorsa işlemci ve diğer aygıtları ondan olabilir.Malum bu ara havalar çok sıcak.
  • Teşekkür ederim ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 25 Ağustos 2008; 16:26:10 >
  • quote:

ben bu bilgisayarda cod 4 bile oynadım :D bi ses kartı driver'ı mı dondurcak. Adobe'nin en kral programı after effect ve premiere yi de kullanıorum. Ama yine sistemden kaynaklanan bi gıcıklık wardır.

ses kartının takılı olduğu pci slotu değiştirmeyi denedin mi? benim anakartta sasece 2 tane pci slotu var ve ses kartı en alttaki pci slotuna takılı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

ben bu bilgisayarda cod 4 bile oynadım :D bi ses kartı driver'ı mı dondurcak. Adobe'nin en kral programı after effect ve premiere yi de kullanıorum. Ama yine sistemden kaynaklanan bi gıcıklık wardır.

ses kartının takılı olduğu pci slotu değiştirmeyi denedin mi? benim anakartta sasece 2 tane pci slotu var ve ses kartı en alttaki pci slotuna takılı...

yarın sabah onuda denicem

• Bu yazilim live 7.1 haric Audigy Value kartlarindada ise yariyormu deneyenler varmi acaba.

Ayrica onemli bir nokta daha EAX 5 destekli oyunlarda EAX 5 enable yapilabiliyormu deneyebilirseniz makbule gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 26 Ağustos 2008; 1:25:57 >
  • @SonmezTolga kardeşim ilk önce tşkler iyi bir program bulmuşsun yorumların buyuk bir kısmını okudum genelde herkes memnun , Bende Creative 5.1 T6060 var onboard ses kartımla basslarda büyük bir yıkıma uğramıştım özelliklede mp3 lerde .Ama senin bu yazını okuyunca biraz ümitlendim yarın gidip bir tane audigy value ses kartı alcam biraz bile ii leşme olursa sana minnettar kalacam.Bu arada bu ses kartı ii mi önerirmisin ?(audigy value) Bana birde audigy value 2 diye bir ses kartı var demişlerdi bu ses kartları aynımı yani bu ses kartının 1 ve 2 si diye bir model seçenegimi var ?

tşk ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 26 Ağustos 2008; 3:33:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

@SonmezTolga kardeşim ilk önce tşkler iyi bir program bulmuşsun yorumların buyuk bir kısmını okudum genelde herkes memnun , Bende Creative 5.1 T6060 var onboard ses kartımla basslarda büyük bir yıkıma uğramıştım özelliklede mp3 lerde .Ama senin bu yazını okuyunca biraz ümitlendim yarın gidip bir tane audigy value ses kartı alcam biraz bile ii leşme olursa sana minnettar kalacam.Bu arada bu ses kartı ii mi önerirmisin ?(audigy value) Bana birde audigy value 2 diye bir ses kartı var demişlerdi bu ses kartları aynımı yani bu ses kartının 1 ve 2 si diye bir model seçenegimi var ?

tşk ederim...

aynen bende bu soruyu sormak istiyorum audigy2 ses kartı hiç bir yerde yok..audigy value mi almalıyım...aralarında ne fark var..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.