Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlarım bazı sorularım olucaktı
    1.si bu x-fi olayını yaptıkdan sonra oyunlarda sesler takıla takıla geliyo bunun nedeni ne olabilir?
    2.Asagıdaki araç çubugunda simges,i cıkmıyor sesi kısıp acmak için?
  • arkadaşlar sizde de sesde arada bir azalıp yükselmeler oluyor mu anlık ama herzaman olmuyor, birde çözemediğim bir gariplik var ilk başta ses banada çok güzel gelmişti ama şu anda rahatsız etmeye başladı sanki eksik sesler var duyulmayan şarkılarda ilk yüklediğim zamanki gibi tat almıyorum herhangi bir ayar değişikliğide yapmadım ama sesler şuanda rahatsız edici geliyor doğal değil.
  • kulak alışıyo ondandır
  • arkadaşlar 2 sorum
    1.CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 SES KARTI
    bu modelde deniyen oldumu?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd12302

2. oyunlarda sesler nasıl geliyo performs arttımı azaldımı
  • ses dağılımı çok etkileyici oldu.ama müziklerde falan tizler acaip beyin patlatıyo.şuan başım ağrıyor mesela bu program yüzünden çınçın ediyo
  • C.Tesi tekrar denicem dedim denedim programmı akıllandı yoksa subwoofer'ın yerini değiştirdim ondan mı bilmiom ama sub güzel gelio hatt süper ama fazla açınca böğürmeye başlıo yine :D Tabi yine olmadı sildim çünkü pc donuo anlamadım bi türlü.Bi ara format atcam direk bunu kurcam bakalım nolcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar 2 sorum

üzgünüm o modeli desteklemiyor audigy value al derim en çok performans verebildiği kart o
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Merhaba

1.si bu x-fi olayını yaptıkdan sonra oyunlarda sesler takıla takıla geliyo bunun nedeni ne olabilir?

arkadaslar soruma yanıt alamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar 2 sorum

üzgünüm o modeli desteklemiyor audigy value al derim en çok performans verebildiği kart o

ama başlıkta SOUND BLASTER LIVE 24 Bit de oluyor deniyor

• quote:

quote:

Merhaba

arkadaslar soruma yanıt alamadım

1.sorun bende olmuyor sesler gayet düzgün
    2.simge bende de yok malesef multimedya klavye olduğu için pek sorun olmuyor

• Creative value ses kartı aldım bugün. Fakat henüz takmadım, biostan onboard ses kartını (AC'97) kapatmam lazım, yerini bulamıyorum biosta. Bir arkadaşa sordum, intergrated periphears\onboard device\ ac97 (auto) ,sen bunu desable yap dedi. Ama bende bu ayarlar yok sanırım başka tip bir bios var bende. Nasıl yapayım, nerden bulayım?
  • Bioas general setting yada advance bölümünde olabilir ac97 yada hd yazan yerdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: kaavemania

dostum öncelikle paylaşım için teşekkürler güzel bi olay hakkaten winxp de sorunsuz yaptım
    Fakat bikaç sorum var

1 Consol Launcher herkeste sadece entertainment moddamı çalışıyor ??
    2 Update yapmak istedim , kartı yine audigy value olarak gördü.Update yapma şansım yokmu?
    3 Consol Launcher 2,60 versiyonu indirdim fakat yükleyemedim.Başka deneyen varmı.

Tekrar teşekkür ederim........

rica ederim dostum...
    gelelim senin sorulara ve yanıtlarına...
    1 entertainment mod olayını biraz açarsan yardımcı olurum... iki tane konsol var biri görsel diğeri ise basit... fakat ikisininde yaptığı işlemler aynı...
    2 bende update yapmak istedim ama olmuyor... sadece bu kartlar için özel yazılmış bir driver olduğundan bunun dışında başka birşey yükleme yapılamıyor...
    3 bende son x-fi consolunu indirim ve yükleyemedim... sorun yine aynı özel driver ve consol muhabbetinden kaynaklanıyor...

Anladığım kadarıyla consol launcheri 3 versiyonda kullanabiliyoruz sinema oyun müzik.fakat mode select için bi dosya var o açılmıyo bende.açabilen varmı ???
     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bioas general setting yada advance bölümünde olabilir ac97 yada hd yazan yerdir..

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bioas general setting yada advance bölümünde olabilir ac97 yada hd yazan yerdir..

Advanced başlığında, onboard devices configuration var.

serial port1 address (3F8/İRQ7)
    parallel port address (378)
    ECP mode DMA channel (DMA3)
    Paralel port IRQ (IRQ7)

bunlar yazıyor , hiçbir yerde AC yazmıyor :(

EK : Buldum sonunda :)
    Advanced\chipset\southbridge VIA VT8251 configuration altına saklanmış kereta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 24 Ağustos 2008; 2:21:26 >
  • anlaşılan herkeste değişik sorunlar türemiş... bende 2 haftadır kurulu ve şuana kadar hiçbir problem yok... ama raid0 yapıp yeni bir winxp kurmuştum şuan saat gibi tıkır tıkır çalışıyor...

yorumlarını ve görüşlerini yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederimmm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

dostum öncelikle paylaşım için teşekkürler güzel bi olay hakkaten winxp de sorunsuz yaptım
    Fakat bikaç sorum var

1 Consol Launcher herkeste sadece entertainment moddamı çalışıyor ??
    2 Update yapmak istedim , kartı yine audigy value olarak gördü.Update yapma şansım yokmu?
    3 Consol Launcher 2,60 versiyonu indirdim fakat yükleyemedim.Başka deneyen varmı.

Tekrar teşekkür ederim........

rica ederim dostum...
    gelelim senin sorulara ve yanıtlarına...
    1 entertainment mod olayını biraz açarsan yardımcı olurum... iki tane konsol var biri görsel diğeri ise basit... fakat ikisininde yaptığı işlemler aynı...
    2 bende update yapmak istedim ama olmuyor... sadece bu kartlar için özel yazılmış bir driver olduğundan bunun dışında başka birşey yükleme yapılamıyor...
    3 bende son x-fi consolunu indirim ve yükleyemedim... sorun yine aynı özel driver ve consol muhabbetinden kaynaklanıyor...

Anladığım kadarıyla consol launcheri 3 versiyonda kullanabiliyoruz sinema oyun müzik.fakat mode select için bi dosya var o açılmıyo bende.açabilen varmı ???

ben bunu hiç bilmiyordum... yarın ilk işim eve gidince bunu denemek olacak

• arkadaşlar şimdi dikkat ettim de bende bass tiz ayarları açılmamış.eq ve kristalizeden ayarlayabiliyorum tizi sadece
  • link iptal olmuş. tıklanmıyor. Tekrar verebilirmiyiz.
  • Belkide biostan iptal etmediğim için pc donuo ama sırf bunun için formatlıcam pcyi :D (hazır virüs girmişken)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.