Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tekos

@SonmezTolga kardeşim ilk önce tşkler iyi bir program bulmuşsun yorumların buyuk bir kısmını okudum genelde herkes memnun , Bende Creative 5.1 T6060 var onboard ses kartımla basslarda büyük bir yıkıma uğramıştım özelliklede mp3 lerde .Ama senin bu yazını okuyunca biraz ümitlendim yarın gidip bir tane audigy value ses kartı alcam biraz bile ii leşme olursa sana minnettar kalacam.Bu arada bu ses kartı ii mi önerirmisin ?(audigy value) Bana birde audigy value 2 diye bir ses kartı var demişlerdi bu ses kartları aynımı yani bu ses kartının 1 ve 2 si diye bir model seçenegimi var ?

tşk ederim...

dostlarım öncelikle şunu söylemek isterim, ben ses kartı konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim... ben live! 7.1 24 bit kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok... eskisine göre daha iyi bir ses alıyorum... audigy value veya audigy2 kullanıpta denemelerinde başarılı veya olamayan arkadaşlara bu konuyu sorup gerekli yardımları bence en iyi onlardan alırsınız... gerçekten ben denemiş olsam elimden gelen yardımı sizlerden esirgemem... ucuz 2.el bir live! 7.1 de sizin işinizi rahatlıkla görecektir... özellikle onboard ses kartından çok daha iyi olduğunu müzik dinlediğinizde ve oyun oynadığınızda farkedeceksiniz

• benim elimde de SOUND BLASTER AUDIGY 2 VALUE ses kartı var bu driver'ı bir türlü kuramadım.desteklemediğinden olabilirmi.desteklemesi için extra bişi yapmamız gerekirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

benim elimde de SOUND BLASTER AUDIGY 2 VALUE ses kartı var bu driver'ı bir türlü kuramadım.desteklemediğinden olabilirmi.desteklemesi için extra bişi yapmamız gerekirmi

desteklemediğinden olabilir... zaten mod driver audigy value/se/ls ve live! 24 bit modelleri için olduğu yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

ben bu bilgisayarda cod 4 bile oynadım :D bi ses kartı driver'ı mı dondurcak. Adobe'nin en kral programı after effect ve premiere yi de kullanıorum. Ama yine sistemden kaynaklanan bi gıcıklık wardır.

ses kartının takılı olduğu pci slotu değiştirmeyi denedin mi? benim anakartta sasece 2 tane pci slotu var ve ses kartı en alttaki pci slotuna takılı...

Son çare olarak onu da denedim ama malesef sonuç aynı neyse ya çok sağolun cidden yine de. Napalım olmuomuş zorlamaya gerek yok

• yorumlarınızı kaide altına alarak bugun audigy value siparişi vermiş bulunmaktayım x-fi modlayacam 40 lira verdiğime değecek mi öncesinde sound blaster 5.1 ses kartına sahiptim...
  • @ Tolga kardeşim ,
    Bende bugun aynen thematador gibi audigy value ses kartı almaya karar verdim ve gittim aldım.şimdi kart elimde ilk olarak ses kartının kendi driverlarınımı yuklicem yoksa senin verdigin programlarımı ilk olarak yukleyeyim?Birde bu ses kartlarında anakart uzerindeki slota oturtugum zaman başka bir baglantı yapmam gerekiyormu ?Bu arada TheMatador senle konuşalım pm den bir aksilik çıkarsa birbirimize yardım edelim.
    Tşk ederim....
    quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

yorumlarınızı kaide altına alarak bugun audigy value siparişi vermiş bulunmaktayım x-fi modlayacam 40 lira verdiğime değecek mi öncesinde sound blaster 5.1 ses kartına sahiptim...
  • quote:

@ Tolga kardeşim ,
    Bende bugun aynen thematador gibi audigy value ses kartı almaya karar verdim ve gittim aldım.şimdi kart elimde ilk olarak ses kartının kendi driverlarınımı yuklicem yoksa senin verdigin programlarımı ilk olarak yukleyeyim?Birde bu ses kartlarında anakart uzerindeki slota oturtugum zaman başka bir baglantı yapmam gerekiyormu ?Bu arada TheMatador senle konuşalım pm den bir aksilik çıkarsa birbirimize yardım edelim.
    Tşk ederim....
    quote:

yorumlarınızı kaide altına alarak bugun audigy value siparişi vermiş bulunmaktayım x-fi modlayacam 40 lira verdiğime değecek mi öncesinde sound blaster 5.1 ses kartına sahiptim...

orjinal driveri kurmadan link te vermiş olduğum mod driveri kurun arkadaşlar....

• @ sonmeztolga kardeşim ,
    ilk once tebrik ederim bu forum sayfasına çok yararlı bir proğram sunmuşsun.Ben ilk önce orjinal driverini kurdum aradaki farkı gormek için bu arada ses sistemim Creative T-6060, orjinal driveri fena degil basslar biraz daha yumaşakdı ama bir sorunla karşılaştım orjinal driverında hem bilgisayardan sesi sonuna kadar açınca hemde 5.1 ses sisteminin kontrol panelinde sesi sonuna kadar açınca hiç bir şarkı ve sesle ilgili sistem çalışmadıgı halde arkadan vıızzzz zıızzz diye bir ses geliyordu kasayı çıkardım tekrar kontrol ettim kablolama sistemlerine baktım iç tarafından hani metal aksama degen bir kablo varmı diye(bu arada yakın olan telsiz telefonlarınız varsa da bu sesi yapar haberiniz olsun arkadan ince bir tiz ses getirir yakın olan telsiz telefonlar telsizi elektrikden sokun bu sorun ortandan kalkar ) neyse sonunda orjinal driveri kaldırdım ve senin driverini kurdum şimdi hiç bir sorun yok gayet ii sesler basslar birazcık sertleşti ama o da sorun degil yanlız zahmet olmazsa dikkat edecegim yerleri ve ayarları yazarsan memnun olurum ...(@ tolga Bu arada önceden T6060 ses sistemimin subwooferından basslarda çatlama oluyordu inanılmaz şimdi o ortadan kalktı senin sayende ses kartı aldım minnettarım dostum sana )

Tşk ederim...
    quote:

quote:

@ Tolga kardeşim ,
    Tşk ederim....
    quote:

orjinal driveri kurmadan link te vermiş olduğum mod driveri kurun arkadaşlar....

• O tiz sesler benimde dikkatimi çekmişti. ( creative audigy value orjinal driverları kurulu). Şarkı dinlemediğim sırada cızırtı geliyordu, ayarlara baktığımda (surround mixer) denerken "Line-In" seçeneğini kapatınca o cızırtı gitti, sorun kalmadı. Denemekte fayda var.

Ek: Mikrofon seti kullananlarda , mikrofondaki cazur cuzur sesleri kapatmak için "mikrofon" seçeneğini yine aynı yerden kapatırsanız pırıl pırıl ses alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 27 Ağustos 2008; 14:13:52 >
  • quote:

@ sonmeztolga kardeşim ,
    ilk once tebrik ederim bu forum sayfasına çok yararlı bir proğram sunmuşsun.Ben ilk önce orjinal driverini kurdum aradaki farkı gormek için bu arada ses sistemim Creative T-6060, orjinal driveri fena degil basslar biraz daha yumaşakdı ama bir sorunla karşılaştım orjinal driverında hem bilgisayardan sesi sonuna kadar açınca hemde 5.1 ses sisteminin kontrol panelinde sesi sonuna kadar açınca hiç bir şarkı ve sesle ilgili sistem çalışmadıgı halde arkadan vıızzzz zıızzz diye bir ses geliyordu kasayı çıkardım tekrar kontrol ettim kablolama sistemlerine baktım iç tarafından hani metal aksama degen bir kablo varmı diye(bu arada yakın olan telsiz telefonlarınız varsa da bu sesi yapar haberiniz olsun arkadan ince bir tiz ses getirir yakın olan telsiz telefonlar telsizi elektrikden sokun bu sorun ortandan kalkar ) neyse sonunda orjinal driveri kaldırdım ve senin driverini kurdum şimdi hiç bir sorun yok gayet ii sesler basslar birazcık sertleşti ama o da sorun degil yanlız zahmet olmazsa dikkat edecegim yerleri ve ayarları yazarsan memnun olurum ...(@ tolga Bu arada önceden T6060 ses sistemimin subwooferından basslarda çatlama oluyordu inanılmaz şimdi o ortadan kalktı senin sayende ses kartı aldım minnettarım dostum sana )

Tşk ederim...
    quote:

quote:

@ Tolga kardeşim ,
    Tşk ederim....
    quote:

yardımcı olabildiysem ne ala... maksat bilgiyi paylaşmak...

gerekli ayarlar hakkında pek bilgi sahibi değilim aslında, sadece kulağıma hoş geldiği şekilde birkaç ayar yaptım... crystalizer i %75 te kullanıyorum, bass ayarlarını ise 40 hz de ve +15db i aktif hale getiriyorum, ekolayzır ayarları ise rock, eax ı hiç açmadım o şekilde müzik dinlemek beni pek sarmıyor açıkçası :) x-fi 3d sourround u ise zevkine göre deneyerek ayarlayabilirsin... sonuçta odanda hoparlörlerin ayrı noktalarda duruyor olabilir... buna en iyi kararı sen verebiliirsin... benim ses sistmemim x-540 ve ben onboard ses kartı kullanırken zevkle müzik dinlediğimi sanıyormuşum çok yanılmışım... :) dün özellikle onboard ı kullandım ve gerçekten büyük fark olduğunu hissettim... şimdi gerçekten çok hoş ve güzel bir ses alıyorum sistemimden...
    yeni ses kartın hayırlı olsun...

• Bende size şu ayarları tavsiye edeyim o zaman konsolu açınca 3d surround da 2. seçeneği seçmenizi öneririm.Ayrıca crystalizer bnde %25 seviyesinde tercihen değişebilir.Eko kapalı,ayrıca konsol sağ baştaki ayarıda 24bit 96hz ye getirmenizi öneririm.Ben crossoverı açmadım çünkü açınca basslar daha sert oluyor.Ben de bu şekilde kullanıyorum fikir olsun diye sundum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bende size şu ayarları tavsiye edeyim o zaman konsolu açınca 3d surround da 2. seçeneği seçmenizi öneririm.Ayrıca crystalizer bnde %25 seviyesinde tercihen değişebilir.Eko kapalı,ayrıca konsol sağ baştaki ayarıda 24bit 96hz ye getirmenizi öneririm.Ben crossoverı açmadım çünkü açınca basslar daha sert oluyor.Ben de bu şekilde kullanıyorum fikir olsun diye sundum

güzel paylaşım

• Vistada çalışmıyor muydu bu mod acaba? Şimdi kurmayı denedim, kurulum başlarken uyumlu kartınız yok dedi bana, sonlandırdı uygulamayı. creative audigy value kartım.

EK:" indirdiğim driver paketi içinde xp-32 bit / xp-64 bit ve Vista-32 bit için driver ve konsol mevcut ama ben Vista işletim sistemi kurmadığım için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim" , ilk mesajda böyle denmiş, fakat benim indirdiğim linkten, sadece bir adet dosya geldi. Vista 32bit için nereden bulabilirim bu modu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 27 Ağustos 2008; 16:38:35 >
  • Tşk ederim Arkadaşlar dediklerinizi hemen deniyorum...Ewet bass ayarları ile oynandıgı zaman hiç ii olmuyor.3d Surround seçili bende eqo ayarlarını kendininiz ayarlarsanız verim daha yuksek bit ve hz ayarlarında biraz şüpheliyim onları tam olarak anlayamadım 3 tane hz 2 tane bit ayarı var.Tizler çok ii basslarıda ayarlamak şart yoksa bir sertlik var genel anlamda ii bir driver ...
    quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

O tiz sesler benimde dikkatimi çekmişti. ( creative audigy value orjinal driverları kurulu). Şarkı dinlemediğim sırada cızırtı geliyordu, ayarlara baktığımda (surround mixer) denerken "Line-In" seçeneğini kapatınca o cızırtı gitti, sorun kalmadı. Denemekte fayda var.

Ek: Mikrofon seti kullananlarda , mikrofondaki cazur cuzur sesleri kapatmak için "mikrofon" seçeneğini yine aynı yerden kapatırsanız pırıl pırıl ses alınıyor.

quote:

Bende size şu ayarları tavsiye edeyim o zaman konsolu açınca 3d surround da 2. seçeneği seçmenizi öneririm.Ayrıca crystalizer bnde %25 seviyesinde tercihen değişebilir.Eko kapalı,ayrıca konsol sağ baştaki ayarıda 24bit 96hz ye getirmenizi öneririm.Ben crossoverı açmadım çünkü açınca basslar daha sert oluyor.Ben de bu şekilde kullanıyorum fikir olsun diye sundum

quote:

yardımcı olabildiysem ne ala... maksat bilgiyi paylaşmak...

gerekli ayarlar hakkında pek bilgi sahibi değilim aslında, sadece kulağıma hoş geldiği şekilde birkaç ayar yaptım... crystalizer i %75 te kullanıyorum, bass ayarlarını ise 40 hz de ve +15db i aktif hale getiriyorum, ekolayzır ayarları ise rock, eax ı hiç açmadım o şekilde müzik dinlemek beni pek sarmıyor açıkçası :) x-fi 3d sourround u ise zevkine göre deneyerek ayarlayabilirsin... sonuçta odanda hoparlörlerin ayrı noktalarda duruyor olabilir... buna en iyi kararı sen verebiliirsin... benim ses sistmemim x-540 ve ben onboard ses kartı kullanırken zevkle müzik dinlediğimi sanıyormuşum çok yanılmışım... :) dün özellikle onboard ı kullandım ve gerçekten büyük fark olduğunu hissettim... şimdi gerçekten çok hoş ve güzel bir ses alıyorum sistemimden...

• arkadaşlar ilk sayfada verilen driver link i kırılmış durumda üzerine reklam falan gelmiş tam link verebilirmisiniz?

birde bu driver ı audigy2 zs üzerine kurupda deneyen bir arkadaş deneyimlerini paylaşabilirmi?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

arkadaşlar ilk sayfada verilen driver link i kırılmış durumda üzerine reklam falan gelmiş tam link verebilirmisiniz?

birde bu driver ı audigy2 zs üzerine kurupda deneyen bir arkadaş deneyimlerini paylaşabilirmi?
    teşekkürler

uyarı için teşekkür... LİNK düzeltildi
  • Soylediklerinde haklı çıktın kardeşim evet dedigin gibi oldu denemek için orjinal driverini kurdum.Line-in i kapadım evet duzeldi ses cızırtı ortandan kalktı tşk ederim.Bu arada pırıl pırıl ses olayını da çok tuttum
    quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

O tiz sesler benimde dikkatimi çekmişti. ( creative audigy value orjinal driverları kurulu). Şarkı dinlemediğim sırada cızırtı geliyordu, ayarlara baktığımda (surround mixer) denerken "Line-In" seçeneğini kapatınca o cızırtı gitti, sorun kalmadı. Denemekte fayda var.

• bu driver çok güzelmiş ellerinize sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İntel35

bu driver çok güzelmiş ellerinize sağlık.

güle güle kullan
  • sb audigy value 7+1 var driveri kurdum x-fi extrem audio olarak gösteriyor denetim masaındaki kontrol panelinden tüm uygulamaları çalışıyor ancak bi sorunum var philips A2 610 model 5+1 kullanıyorum üç kabloda (turuncu, siyah, açık mavi) olduğu zaman bufferden ses bas sesi gelmiyor daha doğrusu hiç yok, sadece hoparlorun üstündeki turuncu kabloyu çıkarınca bas sesi geliyor fakat bu sefer de oyunda mesela pes 2008 spiker sesi yok oluyor, turuncu kabloyu takınca ses geliyor fakat bu sefer bufferden hiç ses gelmiyor ne iştir anlamadım, kabloları hepsi takılı iken bufferden ses gelmiyor sadece turuncu kabloyu çıkarınca bufferden ses geliyor bu seferde oyunda spiker sesi yok bunun bir çözümü varmı arkadaşlar acaba.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.