Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba, arkadaslar bana bı kac gun once creatıve ın otomatık upgrade ı geldı, ben de sadece PLAYER upgrade ını yaptım.(Drıver upgrade ını ellemedım) Crıtıcal upgrade yazdıgı ıcın o da(player olan). Sonra konsol launcher ım calısmadı. Kullanıdıgınız kart bu yazılım uygulamasını desteklemıyor dıye hata mesajı gelıyordu calıstırmaya calıstıgımda. Drıver ı kaldırdım tekrar kurdum olmadı, delı ettı. Player ı bıle kaldırdım aynı hatayı verdı. Herseyı kaldırdım ve creatıve klasorunu ve yıne gızlı klasor olan creatıve ıle ılgılı klasoru sıldım.(shıft del )Tekrar kurdum mod u bu sefer calıstı. Henuz yapmamıs olanlar varsa upgrade ı tavsıye etmıyorum, basınıza iş açılıyor. Audıo console da da bas ayarı yok maalesef. Yanı sakın ama sakın upgrade yapmayın.
    Mod tam ben ses sıstemını aldıktan sonra cıkmıstı. Dolayısıyla normal drıver ıle mod arasında fark varmıydı tam anlayamamıstım. (dırek mod u kurmustum). Ama bu hata ıle anlamıs oldum, herkese tavsıye edıyorum ben de, madem boyle bı topıc var, fıkrımızı paylaşalım. Basları acayıp bır optımızasyona sokuyor, mod calısmıyorken bas dıye bırsey yoktu,patlak sesler vardı, tızlerıde acayıp canlandırdı. (crystalıze ıle). Sonmez tolga ya bır kez daha tesekkurler

• bende kartı ve 5.1 ses sistemini yeni aldım
    eski driverleri 1 gün kullandım özellikle müzikten ziyada filmlerde etki yaptı
    Basslar daha güzel , ayarlarla ilgili bilgi veren ve driveri veren arkadaşa teşekkürler
  • @denny5

@asrin43

bende sizlere teşekkür ederim arkadaşlar güle güle kullanın kulaklarımızın pası silinsin
  • Sayın sonmeztolga
    Verdiğiniz 2 aşamalı linkteki 60 küsür mblik bir dosya var. Ben bunun içindeki audigy ile ilgili olanını kurmaya çalıştım. Halen anlamış değilim, audigy olan kurulumda bu hatayı verdi. İndirme sırasını siz tarif edermisiniz, verdiğiniz linkteki. ?
    resimdeki okla gösterdiğimimi yüklemek gerekiyor Audigy value 7.1 için

http://img365.imageshack.us/my.php?image=adszve7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 6 Eylül 2008; 1:07:27 >
  • blue mc arkadaşım yanlış yeri download etmişssin mod dosyası sol tarafta gri yazılı yerin üstünde.download now die kocaman yazıyor.x-fi mod die.
  • arkadaşlar modu bende kurdum evt gerçeken fark var ama daha önce aydigy value sürücüsünde her kolonun sesini kontrol etmeme imkan varken bunda yapamadım sadece front left ve rear çubukları var. mesela 5+1 e getirdiğimde kontrol düğmeleri değişirken bunda değişmiyor o yuden eski sürücüye döndüm. resimde daha açıklayıcı olur umarım yoksa sadece bendemi böyle?

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoklu66 -- 9 Eylül 2008; 2:12:04 >
  • Selam arkadaşlar.

Elimde Audigy Digital Entertainment kart var!
    http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=5085&prodName=Audigy%20Digital%20Entertainment&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster

Arkası sarı çıkışlı, ilk çıkan Audigy serisinden bir kart.
    XP kullanırken bu kartı arkadaşı DİGİTAL OUT çıkışını kullanarak Audigy ZS sürücüsü ile (modlayarak) kullanırdım.

Vistaya geçtim ve anakartımın realtek coaxial çıkışını kullandım..

Creative sürücülerini defalarca denedim ve denediğim hiçbir sürücü ile spdif ile Z5500 e ses çözdüremedim :(

Digital out ile artık ses çözdürme mümkün müdür acaba?
    Bu konuda pek bişeyler yazmıyor yada okuduklarımda bunu çıkartamıyorum..

Ayrıca da kartın üstündeki JP1-2 tırnakları ile bir spdif bracket kullanarak OPTİCAL OUT çıkışı elde etme düşüncem var!
    Bu bracketlar nerede bulunur? Salondaki dvd ye bilgisayarımı bağlayabilmem için mutlaka bu aparat gerekli.. Tabi bir de uygun sürücü!

Bu yeni çıkan sürücü işimi görecek mi acaba?

Herkese teşekkürler

NOT:
    Audigy to X-Fi Extreme Audio MOD drivers
    SB24_VTDRV_LB_1_04_0077
    Sound.Blaster.Audigy.2.ZS.2.09.0016.(XP).x86.x64

Yukarıdaki sürücüleri denedim, ne yazık ki setup sırasında çakıldı kaldı devam etmiyor!

Kartımı tanıtabilmek için verdiği sitedeki sürücüleri kurdum, (SBAX_PCDRVBETA_US_2_18_0001)
    Kart çalıştı ancak coaxiali aktifleştiremedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 7 Eylül 2008; 1:29:27 >

• @ Badtrip,senin bir kaç yazını daha okudum arkadasım, senin bu konulardaki bilginin buradaki bir çok kişiden daha fazla oldugu açık, o yuzden ya bu sorunu ayrı bir topicde aç yada ingilizcen iyi ise yabancı sitelerden araştır. İnşallah burda sana bu konuda yardım edebilecek bir arkadas bulursun ama ben pek zannetmiyorum (Burdaki arkadasların bilgileri eksik demiyorum sadece senin sorun biraz uç bir nokta bir çok kişi denememiştir bile )
    quote:

Orjinalden alıntı: badtrip

Selam arkadaşlar.

Elimde Audigy Digital Entertainment kart var!
    http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=5085&prodName=Audigy%20Digital%20Entertainment&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster

Arkası sarı çıkışlı, ilk çıkan Audigy serisinden bir kart.
    XP kullanırken bu kartı arkadaşı DİGİTAL OUT çıkışını kullanarak Audigy ZS sürücüsü ile (modlayarak) kullanırdım.

Vistaya geçtim ve anakartımın realtek coaxial çıkışını kullandım..

Creative sürücülerini defalarca denedim ve denediğim hiçbir sürücü ile spdif ile Z5500 e ses çözdüremedim :(

Digital out ile artık ses çözdürme mümkün müdür acaba?
    Bu konuda pek bişeyler yazmıyor yada okuduklarımda bunu çıkartamıyorum..

Ayrıca da kartın üstündeki JP1-2 tırnakları ile bir spdif bracket kullanarak OPTİCAL OUT çıkışı elde etme düşüncem var!
    Bu bracketlar nerede bulunur? Salondaki dvd ye bilgisayarımı bağlayabilmem için mutlaka bu aparat gerekli.. Tabi bir de uygun sürücü!

Bu yeni çıkan sürücü işimi görecek mi acaba?

Herkese teşekkürler

NOT:
    Audigy to X-Fi Extreme Audio MOD drivers
    SB24_VTDRV_LB_1_04_0077
    Sound.Blaster.Audigy.2.ZS.2.09.0016.(XP).x86.x64

Yukarıdaki sürücüleri denedim, ne yazık ki setup sırasında çakıldı kaldı devam etmiyor!

Kartımı tanıtabilmek için verdiği sitedeki sürücüleri kurdum, (SBAX_PCDRVBETA_US_2_18_0001)
    Kart çalıştı ancak coaxiali aktifleştiremedim :(

• Çok çok süper oldu ya teşekkür ederim bunu paylaştığın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Çok çok süper oldu ya teşekkür ederim bunu paylaştığın için

rica ederim arkadaşım... işini gördüyse ne mutlu bize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Sayın sonmeztolga
    Verdiğiniz 2 aşamalı linkteki 60 küsür mblik bir dosya var. Ben bunun içindeki audigy ile ilgili olanını kurmaya çalıştım. Halen anlamış değilim, audigy olan kurulumda bu hatayı verdi. İndirme sırasını siz tarif edermisiniz, verdiğiniz linkteki. ?
    resimdeki okla gösterdiğimimi yüklemek gerekiyor Audigy value 7.1 için

http://img365.imageshack.us/my.php?image=adszve7.jpg

hayır dostum işaretlediğini yüklemeyeceksin... sol tarafta gri bölgede olacak... 'download now' diye yazıyor yukarıda tıklayıp indireceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

fazlasıyla gördü hemde Hele o crsital zımbırtısı bide bass ayarı yaptım 5+1 de çok belirgin bi bass yumuşaklığı ve ses netliği oldu. Müzik dinleme zevkim 2 kat arttı

• quote:

Orjinalden alıntı: bozoklu66

arkadaşlar modu bende kurdum evt gerçeken fark var ama daha önce aydigy value sürücüsünde her kolonun sesini kontrol etmeme imkan varken bunda yapamadım sadece front left ve rear çubukları var. mesela 5+1 e getirdiğimde kontrol düğmeleri değişirken bunda değişmiyor o yuden eski sürücüye döndüm. resimde daha açıklayıcı olur umarım yoksa sadece bendemi böyle?

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

arkadaşlar bu resimde normalde 5+1 de ama kolon ayarları yok sizdede böylemi

http://img389.imageshack.us/my.php?image=adszrb4.jpg

• quote:

quote:

quote:

fazlasıyla gördü hemde Hele o crsital zımbırtısı bide bass ayarı yaptım 5+1 de çok belirgin bi bass yumuşaklığı ve ses netliği oldu. Müzik dinleme zevkim 2 kat arttı

arkadasım tizler süper oldu hele crystali açınca mükemmel bir tiz kalitesi meydana geliyor..sadece basslarda bi sorunum var..Crossover frekansını nasıl ayarlamam gerekiyor?kaç hz olması gerekiyor...buna başvurmasam basslarda ses açınca distorsiyona uğruyor hava kanalı yetmiyor gibi oluyor??yani demek istediğim belli bir ses şiddetinden sonra basslar patlıyor gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 9 Eylül 2008; 16:37:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

quote:

quote:

arkadasım tizler süper oldu hele crystali açınca mükemmel bir tiz kalitesi meydana geliyor..sadece basslarda bi sorunum var..Crossover frekansını nasıl ayarlamam gerekiyor?kaç hz olması gerekiyor...buna başvurmasam basslarda ses açınca distorsiyona uğruyor hava kanalı yetmiyor gibi oluyor??yani demek istediğim belli bir ses şiddetinden sonra basslar patlıyor gibi oluyor.

Bass böğürüor dimi ? Aynısı bende de oluordu malesef modu kaldırdım sonradan tekrar kurdum baktım sanki daha iyi gibi oldu program akıllandı dedim sonradan yine bozdu..Sildim..

• Modu kurduktan sonra bass ayarlarınızı değiştirmeniz gerek çünkü program bassları kendiliğinden güçlendirio.Onun için ekolayzırdan bass bölümünü kısıp subwooferında levelini düşürmeniz gerekiyor.Ayrıca subwoofer mutlaka yerde olmalı.
  • Mod süper yükledim X-540+Creative Sound Blaster+X-Fi Audio Mod Güzel bi karışım oldu.Paylaşım için saol kardeş.İnş. bazı arkadaşlarında dediği gibi ses kartını yaktırmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

Mod süper yükledim X-540+Creative Sound Blaster+X-Fi Audio Mod Güzel bi karışım oldu.Paylaşım için saol kardeş.İnş. bazı arkadaşlarında dediği gibi ses kartını yaktırmaz..

dostum güle güle kullan... ses kartın yanarsada canım sağolsun inş yanmaz böyle gayet iyi... bende x-540 ile kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Modu kurduktan sonra bass ayarlarınızı değiştirmeniz gerek çünkü program bassları kendiliğinden güçlendirio.Onun için ekolayzırdan bass bölümünü kısıp subwooferında levelini düşürmeniz gerekiyor.Ayrıca subwoofer mutlaka yerde olmalı.

hocam sana aynen katılıyorum... ayrıca ben tam emin olmamakla birlikte Bass Hz ayarını X-540 ın Woofer özelliklerinde yazan (yanlış hatırlamıyorsam) "Woofer 20hz - 40hz" ayarları arasında tutuyorum... ama doğrumu yapıyorum yoksa yanlışmı bilmiyorum.... bass lar gayet güzel...

• Walla Altec Lansing VS3251 'in kitapçığına baktım 2 tane war birinde 40Hz ile 170Hz arası (Ingilizce Kitapçık) diğerinde 40 ie 120 arası (Turkçe Kitapçık) Şimdi Ingilizce kitapçığa göre tam ortası 130 oluo Türkçe kitapçığa göre 80 oluo 80 ile 130'un arası da 50 oluo (Gittikçe matematiksel bi hal almaya başladı farkındamısın bilmiorum ) büyükten başlayıp deneme yanılma yöntemiyle hangi Hz de daha iyi bass alabiliorum denicem
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.